- Videószerkesztés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
-
-
Ha jól értelek, elvégezted az Ügyfélkapu+-regisztrációt, de az valahogy nem sikerült ÉS nincs meg a törlőkód sem?
Ezt szerintem csak kormányablakban tudod helyretenni.Most találtam: [link].
Ha nem tudja a törlőkódot, személyesen a kormányablakokban és az okmányirodákban vagy videochaten igényelhet új kódot.
-
A szolgáltató (vagy annak egy ügyintézője) dönthet úgy hogy nem az előfizerő kapja, így a cég a polgárokon keresztül zsarolni tudná az államot.
Vat?
Szerintem túl sok akciófilmet néztél.
Ez Magyarországon biztos, nem történhetne meg, de a világ normálisabb felén sem. Sokkal inkább az asdf_ által is említett csalás lehet a buktató. Tehát egy harmadik fél szerzi meg az előfizető kártyáját, és így nála landolnak az üzenetek. -
-
-
válasz
Schafranek #561 üzenetére
Ha van megfelelő személyid, aminek tudod is a PIN-kódját, akkor elvégezheted az új regisztrációt azzal.
Ha nem, akkor kormányablakba kell ellátogass. -
válasz
Donki Hóte #311 üzenetére
De nem kell kormányablakot meglátogass! Az csak a DÁP-hoz kell.
Letöltöd a Microsoft, Google (vagy akármelyik másikat, én pl. a Bitwarden nevűt használom) Authenticatort, beállítod az Ügyfélkapu+-t és ennyi. -
válasz
T0mBd1gg3R #295 üzenetére
Nem teljesen értem, amit írsz, de a DÁP nem kötelező.
A sima Ügyfélkapu belépési mód fog megszűnni, az Ügyfélkapu+ aktiválása elég a helyzet megoldásához.
Ehhez csak egy autentikátor app kell. -
-
-
-
Most kipróbáltam egy tetszőleges 2FA-kóddal, amit hozzáadtam, teljesen jól használható volt, akkor és arra frissült, mint a másik beállított 2FA-app.
Viszont az előzmények törlése törölte a beállított TOTP-t.Én két dolgot tettem, mikor ismerősnek elvégeztem a váltást. A generált kódot elmentettem, hogy később is beállítható legyen, illetve a beállítás közben feldob egy törlési kódot, amivel az egész Ügyfélkapu+ kikapcsolható, ha valami elcsúszna a beállítás közben, esetleg törölni szeretnéd az Ügyfélkapu+-t, ezt szintén célszerű eltenni biztos helyre.
-
-
Aktív témák
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360 több db
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB egy hónap garival
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest