- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Dell notebook topic
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
-
-
Ha jól értelek, elvégezted az Ügyfélkapu+-regisztrációt, de az valahogy nem sikerült ÉS nincs meg a törlőkód sem?
Ezt szerintem csak kormányablakban tudod helyretenni.Most találtam: [link].
Ha nem tudja a törlőkódot, személyesen a kormányablakokban és az okmányirodákban vagy videochaten igényelhet új kódot.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
A szolgáltató (vagy annak egy ügyintézője) dönthet úgy hogy nem az előfizerő kapja, így a cég a polgárokon keresztül zsarolni tudná az államot.
Vat?
Szerintem túl sok akciófilmet néztél.
Ez Magyarországon biztos, nem történhetne meg, de a világ normálisabb felén sem. Sokkal inkább az asdf_ által is említett csalás lehet a buktató. Tehát egy harmadik fél szerzi meg az előfizető kártyáját, és így nála landolnak az üzenetek.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
-
-
válasz
Schafranek #561 üzenetére
Ha van megfelelő személyid, aminek tudod is a PIN-kódját, akkor elvégezheted az új regisztrációt azzal.
Ha nem, akkor kormányablakba kell ellátogass.Xiaomi 13T
-
válasz
Donki Hóte #311 üzenetére
De nem kell kormányablakot meglátogass! Az csak a DÁP-hoz kell.
Letöltöd a Microsoft, Google (vagy akármelyik másikat, én pl. a Bitwarden nevűt használom) Authenticatort, beállítod az Ügyfélkapu+-t és ennyi.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
-
-
-
-
Most kipróbáltam egy tetszőleges 2FA-kóddal, amit hozzáadtam, teljesen jól használható volt, akkor és arra frissült, mint a másik beállított 2FA-app.
Viszont az előzmények törlése törölte a beállított TOTP-t.Én két dolgot tettem, mikor ismerősnek elvégeztem a váltást. A generált kódot elmentettem, hogy később is beállítható legyen, illetve a beállítás közben feldob egy törlési kódot, amivel az egész Ügyfélkapu+ kikapcsolható, ha valami elcsúszna a beállítás közben, esetleg törölni szeretnéd az Ügyfélkapu+-t, ezt szintén célszerű eltenni biztos helyre.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
-
Aktív témák
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen routert?
- Kuponkunyeráló
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Használt LAPTOP BAZÁR - HP - DELL - LENOVO (2 ÉV GARANCIA + SZÁMLA) Folyamatosan bővülő lista
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest