Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ekkold
őstag
válasz
Viktor0610 #236 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a 2FA kulcsot lementem magamnak egy fájlba... és a totp app-nak csak odamásolom amikor kell - ez így működhet? Vagy rossz az elképzelésem?
A PC-s authentikator appokat a M$ és a Google is megszüntette, nem lehet letölteni, kizárólag mobilra lehetne - bár lehet, hogy az én régi telefonomra azok se mennek már fel!
(viszont van egy webszerverem, és találtam authentikátor .php szkriptet - szóval lehet, hogy a végén lesz saját... csak nem akarok élesben kísérletezgetni)szerk: Most nézem a totp.app oldalon van egy "download backup" gomb, így elvileg lementhető a tárolt kulcsok.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest