Hirdetés
Aktív témák
-
repvez
addikt
Hát az is eléggé botrányos, hogy 2024ben amikor a lakhelyemnek külön irányitószámavan és külön névtáblája, de közös önkormányzata egy töle 15km-re lévő másik faluval ezért az összes hivatalos irat az a másik faluba megy elösör majd onnan egy nap késésell küldik ki nekem, ez határidös számláknál mondjuk nem épp a legjobb. arról nem is beszélve, hogy amikor valamit intéznék és be kell irni a cimet akkor hiába van irányito szám és utcanév nem tudom beirni mert ugy szerepel a központi rendszerben , hoyg a másik falu a település és az én falunevem az utcanév . a személyi és a lakcimkártyán is igy szerepel.
ÉS mindezt arra hivatkozva, hogy nem lehet külön önkormányzat,mert kevés a lakos 250 fő alatt és csak az efölötti létszámu lehet külön. hozzáteszem nálunk vannak a cégek telephelyei mig a másik nagyobb faluba semmi, de igy az iparuzési ado oda megy és ott is használják fel a nagyrészét.A másik ilyen eset amikor kikültöztem külföldre meghatalmaztam a közeli hozzátartózüm, hogy minden dologban eljárhasson a banknál. erre jön a levél, hogy elkészül az uj bankkártyám, mondom, hogy akkor menjen be a rokon és hozza el. bemegy azt mondja nem adták ki neki,mert csak személyesen lehet. felhivvtam a bankot, hogy nem tudom személyesen ezért biztam meg vele valaki mást. azt mondják azt még megbizással se lehet,mondom akkor küldjék ki külföldre azt se lehet, akkor MO cimre ,oda meg kiküldték, de nem ám ajálva hanem csak ugy bedobva a postaládába, hogy onnan aztán bárki ki is tudta volna emelni.Ez aztán a felhasználo védelem.
Narxis: szuleimnek szoktam nézegetni ,hogy még milyen gyogyszereik vannak fenn, meg az utiköltség visszaigénylést a kormányablak feluletén .
Jogositványt is azon keresztül csináltattam, de hogy miért nem csinálják felhasználobarátra és könnyen értelmezhető cimeket adni a különbözö feladatoknak ugyeknek?
Rá nem jöttem volna , hogy a jogsihoz az Életut-szolgáltatás cimszoval kell keresni. Miért nem lehet okmányok és azon belül jogositványok menube felsorolni az összeset ami kell?
Az átlagpolgár aki nem csinálja rendszeresen nem fogja tudni mit hol keressen és hogyan csinálja mert nem logikus és konnyen kitalálhato rendszer.
Az egész olyan hivatali jogi nyelven van megszerkesztve, ahelyett, hogy lenne egy leegyszerüsitett felhasználobarát átlag manyi néni szinten is érthető szövegekkel .
Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 - 8/256 - szürke
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest