Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Egy R2-es készüléket szeretnék használni Telenoros SIM-mel.
Van valami akadálya? Működni fog simán? Esetleg más is használja? -
ggabor02
aktív tag
Ha már Dél-Dunántúl...
A múltkor úgy láttam, hogy ezen az állomáson is lesz Digi. Már ott van az áramfejlesztő is.
(Nagykónyi mellett, 61-es út, Tolna megye)
[link] -
the.odzsy
aktív tag
Üdv!
AmSIM kártyai IMSI számát honnan tudom megtudni? Egy routert szeretnék aktiválni ahhoz kellene. -
bksgbr
tag
válasz
Lajosnagy17 #25284 üzenetére
Szia!
Szívesen csinálom, engem is érdekel, hogy alakul hétről-hétre a lefedettség. Sajnos a koronavírus mizéria lelassította az építkezéseket, mint a képeken is látható volt, de talán most már azért beindul.
(Csak azt sajnálom, hogy nem hamarabb kezdtem el menteni a lefedettségi térképet, de hát ez van...) -
trooper44
csendes tag
A térképen Martonvásár is körbe van lőve már 1 éve, simán tudom használni a digis kártyát, de mégse kékül be, így előfizut nem tudok kötni.
Még jó, hogy van családtag, ahonnan tudtunk szerezni SIM-et... Pedig 2. kártyának, hivatalosan nem lenne rossz végre áthordozni a telekomos számokat.
-
DevKiller
senior tag
válasz
son007 #25281 üzenetére
Szerintem nézd meg, hogy milyen típusú hálózatra csatlakozik.
Beállítások-> a telefonról-> Állapot-> SIM kártya információ
Itt a hálózat módot, ha 4G akkor lehetőséged van az adatforgalomra, vagy SIM hiba, vagy APN hiba lehet.
Ha 2G, akkor esélyed sincs a mobilnetre, mivel GSM-en a DIGI nem szolgáltat mobilnetet. -
son007
tag
Sziasztok,
Lenovo Vibe Shot Z90 (nem B20-as) telefon digi sim kezelésével kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
A sim-et felismeri, hívás indítás és fogadás működik, azonban adatforgalom nincs.
Az APN megfelelően lett beállítva. -
szaboi6512
őstag
válasz
f.attila8715 #25277 üzenetére
-
f.attila8715
csendes tag
Szia!
Most próbálom megcsinálni a Telenoros E5785Lh-22C-t ,hogy Digi-s kártyával működjön. Meg is csinálnám ha még elérhető lenne az a firmware amit az utolsó lépésként linkeltél be. Eltudod ezt nekem küldeni?
Előre is köszönöm!
Attila
-
bimbó úton lakó ismerősnél x hónapja nem volt térerő, most már van
-
Miska0330
tag
A hibabejelentő űrlapot pedig érdemes használni. Másodjára jelentettem be hibát. 2 hete tapasztaltam, hogy gyenge volt a térerő Budapest - Harminckettesek terén. Bejelöltem, hogy eddig mindig rendben volt. Tegnapelőtt tapasztaltam, hogy újra helyreállt minden. Maximális a térerő és a sebesség. Valószínűleg egy cella kiesett.
-
Castell
aktív tag
Hiába az újabb települések, ha nulla térerő van. Több hónapja van már jelen a szolgáltatás nálunk, de azóta sem javult egy jottányit sem a helyzet. Utcanézeti térképen elvileg frankó minden, de még a szabadban sincs mégy árva 2G jel sem.
-
Lacarr1
csendes tag
Zabar,Visegrád,Tyukod,Tiszavárkony,Tiszaszentimre,Tápióság,Szilaspogony,Szedres,Szántód,Szakoly,Sarkad,Sándorfalva,Recsk,Piricse,Ópusztaszer,Okány,Nagymaros,Nagylak,Nagyiván,Méhkerék,Medgyesegyháza,Karos,Járdánháza,Herencsény,Gerendás,Gégény,Gádoros,Egyek,Csobánka,Cserhátsurány,Arló,Apostag
-
mrgg
tag
Az új ÁSZF tartalmazza őket.
-
n00n
őstag
"Szuper hírünk van! Mától újabb 32 település élvezheti a DIGIMobil nyújtotta előnyöket. Mobil hálózatunkat folyamatosan fejlesztjük. Lefedettséggel kapcsolatos további információk http://digi.hu/mobil/lefedettseg"
Forrás: Digi Facebook oldala
Sajnos nincs lista, hogy mi ez a 32 új település. -
fradi81
veterán
Azt lehet tudni hogy jövőre ez az ingyenes net előfizetés vajon mi pénz lesz?
-
Donát2020
friss újonc
Szia!
AZ ingyenes digimobil sim kártya müködik szerinted ha laptop sim foglalatába teszem(dell vostro 131)?
Üdv Donát
-
kanyi51
senior tag
Úraim! köszönöm a helyesírási kiegészítéseket, de mentség hogy nem vagyok nagyon ügyes a telőn való gépelésbe
-
-
válasz
Dark Archon #25254 üzenetére
oleden még annyira nem is érdekes a dolog, de igen, engem az is zavar, hogy a mostanin van led, de csak egyszínű.
-
-
M.Ildiko
tag
válasz
M.Ildiko #24846 üzenetére
Nem tudom érdekel-e bárkit, de sikerült egy kicsi és volte vowifi képes telefont vennem. 4.2"-os, és a digivel kompatibilis. A volte részt kipróbáltam, működik, és automatikusan tudta. Ez egy Allview P4 Pro telefon, kicsit alsókategóriás, de normális a beszédhang, felém és túlra is.
Nem szerepel a Digis kínálatban (nálunk), de utánnanéztem, és a román Diginél ott van. -
Adamo_sx
aktív tag
válasz
eclipse19 #25244 üzenetére
Van olyan internet előfizetésük, ami kifejezetten notebookban, vagy routerrel megosztva használható.
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
Látom az összefoglalóban, hogy csak telefonba lehet rakni elvileg a SIM-et, ugyanakkor látom a sok router konfigurációs eszmecserét is.Akkor tulajdonképpen nem foglalkozik vele a Digi, ha valaki mégis routerbe teszi a kártyát? Volt már valakinek problémája ebből?
Köszönöm.
-
so_ha
senior tag
válasz
Dark Archon #25236 üzenetére
Digi K2 = OUKITEL Y4800 => amire válaszoltál, abban is írtam + az összefoglalóban is benne van.
-
8
senior tag
Balatonfüreden milyen a digi lefedettség és a minőség mostanában hétvégenként?
-
Tomikaa.
tag
Jelenleg lehet meghatalmazással SIM kártyát igényelni vagy mostanában sikerült valakinek? (Az összefoglaló szerint nem lehet.) Ha lehet, a telefont vagy az internetet kell megjelölni a papíron?
-
válasz
Dark Archon #25236 üzenetére
összefoglaló?
-
-
ggabor02
aktív tag
válasz
pistiku #25234 üzenetére
Egyik munkatársamnak van egy ilyen, ugyanezt a hibát produkálja.
Telenor függő, nem lett hozzányúlva, frissítve. Pár éve eltették a fiókba, most elővették.
Telenor kártyával is ugyanezt csinálja, felmegy a hálózatra, majd pár másodperc után leugrik.
Volt a Telenornál, megnézték, nincsen letiltva.
Valakinek ötlete esetleg? -
pistiku
csendes újonc
válasz
szaboi6512 #25232 üzenetére
tudsz egy linket küldeni ami jó lehet? aztán megpróbálom. Van már annyi nekem letöltve...
-
pistiku
csendes újonc
válasz
szaboi6512 #25230 üzenetére
jo, ezt megpróbálom, de amint feltelepítem a 316-os firmwaret nekem auto újraindul, akkor már nem tudok dc unlockerezni csak előtte, mindenesetre azt nem tudod a mac címet hogyan lehet átírni? mert azt írják az a megoldása ennek a problémának.
-
pistiku
csendes újonc
válasz
szaboi6512 #25228 üzenetére
az nem azt mikor kell?
A firmwareket feltettem sorban az elsőtől, azután átírtam a serialt dc unlockerben és feltettem a webuit, majd az utolsó 316-os firmwaret aminél már újraindítja és bekapcsol. -
szaboi6512
őstag
At reset volt?
-
pistiku
csendes újonc
válasz
szaboi6512 #25226 üzenetére
igen, átállítottam a külföldire.
-
pistiku
csendes újonc
válasz
szaboi6512 #25222 üzenetére
Már újratelepítettem mindent, de semmi változás.
-
DevKiller
senior tag
-
szaboi6512
őstag
válasz
pistiku #25221 üzenetére
Ilyen probléma sosem volt, pedig csináltam 20+ darabot.
Próbáld Megcsinálni a folyamatot teljesen az elejétől.
Az NVram a folyamat során törlődik.
SSID wifi key serial imei. Ezeket vissza lehet írni bele. Akkor a recovery módja is életképes lesz.
Nem írtad hogy itthon vagy külföldön próbálod-e most. -
pistiku
csendes újonc
válasz
szaboi6512 #25220 üzenetére
Szia,
Te csináltad nekem Januárban teamviewer-en.Azóta én nem használtam, csak kipróbáltam akkor.
Visszajöttem külföldre, beletettem a kártyát és semmi, nem csatlakozott hálózatra majd kiírta hogy no service vagy return carefully. Rákerestem neten, találtam egy fórumot, de megoldás ott nem volt. Beteszem a fórum képét. Szóval dettó ugyanaz a problémám és azt írják a mac címet kell javítani nv.bin-nel, viszont én nem találok semmilyen programot hozzá. Elvileg, ha a mac cím javítva lesz akkor működni is fog.Annyit csináltam, hogy mivel macbookom van feltettem egy win xpt virtulboxban, telepítettem a drivereket neki és minden frissítést fel tudtam tenni a routerre, már a dc unlocker is működik, de ezek eddig nem oldották meg a gondom. ugyanúgy no service. Kellene egy tutorial a nvram javitáshoz.
-
pistiku
csendes újonc
Sziasztok, Huawei E5577 routerem szeretném javítani, mert le lett frissítve a szoftver, és nem csatlakozik a hálózatokra. Azt olvastam, hogy a mac címet kell javítani, viszont a firmwareket tudom telepíteni,de amikor dc unlockerrel beolvasom a készüléket FTM módból átteszi Huawei logóra és nem tudom beolvasni többé, újra kell kezdeni a frissítést. Tud valaki a problémámra megoldást? Fontos lenne.
-
kissvendel
csendes tag
válasz
Franky2Ster #25216 üzenetére
Próbáld többször, néha nekem is kb 3-ra jön meg... aztán később megjön a másik 2 is
SMS gatewayt használnak, és az néha le van terhelve -
Franky2Ster
senior tag
Google SMS nem jön meg. Van rá megoldás?
-
DevKiller
senior tag
válasz
domper2015 #25213 üzenetére
Én mindig mondogatom, hogy ezért is jó a DIGI mert nem a többiekkel egy tornyon csövel
-
azozo
senior tag
válasz
domper2015 #25213 üzenetére
Kár mert sokat járok arra,de modjuk lehet a másik oldalon lehet ...
-
domper2015
senior tag
Voltam Erdélyben, a Jád-völgyében. Nem volt a nagyoknak térereje a völgyből Biharfüredre vezető úton, csak a Digi RO-nak ( 2G és 4G).Kicsit meglepő volt, mert a Vodafone és az Orange folyamatosan bizonygatja a saját kiváló lefedettségét.
-
MDanny
senior tag
válasz
wwenigma #25112 üzenetére
Sajnos ilyen menüpont nincs a CIT hardvertesztben a Redmi Note 8-ban és a 9-ben sem. A sima Redmi Note 8 a jelek szerint PDC Tool-lal sem állítható be, mert a setprop parancs nem működik az ADB-ben, nem sikerül diag módba kapcsolni. Úgyhogy sajnos nekem sincs digis VoWiFi a Redmi Note 8-on.
-
törölt tag
válasz
anglergab #25210 üzenetére
Szerintem engedjük el ezt a kérdést; nem kételkedek abban, amit mondasz, és abban sem vagyok biztos, hogy a bitrate nem megy lejjebb menet közben, legfeljebb nem veszem észre a fullhd-s laptop képét az öreg, sima hd-s lcd tv-re kitéve hdmin. Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Telenor kártyával, ~90/50-nel sem jobb a kép, és akadozik, mint az állat, az meg havi 6900 lenne, 1 TB adatforgalommal.
-
anglergab
addikt
válasz
#72755712 #25209 üzenetére
A Full HD lemehet 400-500 sorra is, akkor 1-2 Mbps körül is megy. De 1 Mbps körül, alatt már szaggathat. Akkor meg kell próbálni az SD változatot, az lemehet 200-300 sorra is.
De ezek már csak negyedannyi részletet tartalmaznak, mint az eredeti stream. Persze a szükséges bitráta az eredeti felbontás bitrátájának a negyedénél kisebb. -
törölt tag
válasz
anglergab #25208 üzenetére
Végül a kint hagyott tv-m úgyis csak 720p, bentről a nagy fhd-set és boxot nincs kedvem ki-becipelni. Annyi a lényeg, hogy a laptopról hdmi-n rátegyem a meccseket, vagy a youtube-ot, és ezek ne akadjanak. Filmet úgyis letöltöm Pesten, vagy digi 500-on, vagy upc 500-on (már amennyit nézek, max havi 1-et),.
Amire ki akartam lyukadni, és gondolom közérdekű, hogy a Digi, 15.85 km távolságból vidéken ennyit tud, megfelelő eszközzel, és korántsem mindegy, hogy milyen eszközt használ az ember.
A másik tanulság, hogy az adott Huawei B593-mal a külső antenna nem emel annyit a jelminőségen, mintha beltéren a prizma effektet kihasználom.
Valamint a direkt és akadálymentes torony, alacsony kihasználtsággal jobb, mint a direkt rálátásos, terheltebb 7 km-ről; a szikla árnyékban lévő, 3 km.-ről csak akkor kapcsolódik, ha a másik 3 kiesik. Arra még nincs magyarázatom, hogy 2 egymás melletti eszköz esetén a telefon, vagy a mifi miért a gyengébb, de közelebbi tornyot választja, a Dell beépített modemje és a B593 miért a távolabbit, pedig a távolság alaphangon a duplája. Talán azért, mert ennyivel jobb a Dell belső és Huawei belső antenna? A dellét kivettem, az gyakorlatilag egy ~5x3 cm.-es alufólia, a routeré két rézlemez, MIMO állásban. Fizikailag ezek sem telefonba, sem mifibe nem férnek bele. -
kozsarcs
csendes tag
Sziasztok, nem talalom a neten a 21.191.63.00.00 firmwaret, tudnatok segiteni? Koszi.
-
törölt tag
válasz
anglergab #25201 üzenetére
A telefon (mi Note 10 pro) sebességben a Dell belső modem alatt van valamivel mindig. A router saját belső antennájával forgalmaz, beltéren van, az asztaltól ~1 méterre, ahol a telefon és a laptop is. Beltér/kültér a telefonon és a laptopon kb. ugyanaz, a router beltéren jobb valamivel, mint kültéren. Most rendeltem egy újabb Huawei B535-öst, arra még kíváncsi vagyok. De ami nekem fontos, a Bundesliga meccseket HD-ben tudom nézni a laptop belső modemjével, vagy a router wlan jelével, az alcatel mifivel nem.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OpenWRT topic
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- RAM topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- WOT - Roham
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest