Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Van valakinek Aktiv50-es csomagja még ???
Most nézem a számlát az 1250 Ft- os havidíj 2499 Ft lett.... azért ez nagyon durva.
Visszaolvastam párszáz hozzászólást de nem láttam erről a csomagról semmit sem.
Volt már valaki bent ?
Kapott ajánlatot kiváltó csomagra ?Díjkorrekcióról ezt a kedves levelet mellékelték.
Jó lenne valami barátibb ajánlat akár kicsit kevesebbel is.. ahogy látom a hang alapú kártyákat is hónap végéig érdemes lerendezni , hogy kedvező maradjon...
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Aktiv50-re ki milyen alternatívát talált?
50Giga nem is de olyan 25-30 jó lenne.
Csak adat kellene.. -
petir
senior tag
Router esetén a repülő mód sajna nem jatszik!
Ki-be kapcsolás meg egy 300 km-es úton 5-10 km-enként nem opció... -
petir
senior tag
válasz
Soma01
üzenetére
Telefonon nálam "jó" persze nekem is váltogat. Most kénytelen voltam áttenni 2. SIM-be és onnan osztom meg. Nem a routert használom.
Nálam egészen pontosan az a hibajelenség , hogy megyek az autópályán tök jó majd egyszer csak átvált 2G-re gondolom másik toronyra áll át de onnan már a 4G kapcsolat nem épül fel... egyszer csak No service felirat. Ilyenkor újraindítom és 4G megjelenik megy újra! Dehat most ne kelljen már 4-5 kilométerenként újraindítom.
Mikor DIGI Mobil volt nem volt ilyen gondom !Szóval én erre keresem a megoldást...
Még mindig a szoftverre gondolok...csak nem tudom , hogy lehetne visszzatenni a gyárit.
-
petir
senior tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Ha ez most nekem szólt én mindent hagytam ahogyan volt.
A menüből egyedül a romingot engedélyeztem. -
petir
senior tag
Sziasztok,
Akik Huawei e5577s-321 routerrel használják az Aktív50-es csomagot és pl kocsiban van a router nem tapasztalnak olyan jelenséget , hogy mikor átvált 4G-ről alacsonyabb szintre utána nem áll vissza automatikusan 4G-re pedig van térerő.
Kényszerített 4G nem megoldás hisz nincs mindenhol. A hálózat rész így automatikus beállításon van.
Arra gondoltam nem lehet e köze hozzá, hogy anno egy adott fw-t kellett feltenni ( gondolok itt a balong féle moddolásra )?
Esetleg tudja valaki , hogy lehetne hivatalos gyárit visszatenni ? Mik a lépések?
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Aktív 50 adatsimet külföldön konkrétan romániában használhatom ?
Nem lesz semmilyen többlet költség ? -
petir
senior tag
Sziasztok,
Az Aktiv50-es csomagot használókhoz lenne kérdésem. Én egy Huawei e5577s-321 kis szappantartóba használom kocsiban. Igazából járom az országot napi szinten többszáz km... A DIGI hálózatot használva két opció volt ha kiirta DigiMobil akkor ment ha azt írta no service nem ment. Ezt tudomásul is vettem így használtam.
Pl. M3-as Budapest Mátészalka vonalon haladva Digi hálózat gond nélkül ment soha nem akadt meg semmi.
Június 1 óta ezen az útvonalon haladva ez sajnos nem igaz... hiába a kényszerített 4G vagy 2G vagy automata mód sajnos gyakran No service felirat fogad.
Tapasztalt valaki hasonlót?
Használja valaki hasonlóan hozzám?Ami furcsa , hogy a céges mobilom Vodas és azon van folyamatos térerő..ha arról szól pl a youtube akkor jó..bár ugye ott is átvált 4G-ről..
Mivel dualSIM-es készülék áttettem a kártyát és fura mert pl nem azonos térerőt mutat ugyanaz a hálózat tudom lehet nem azonos torony... nade voda 5 pálcika exDIGI 2 pálcika..
De pl az is érdekes ha nagy városban vagyok ott tök jól megy.
Ennyit tudna a voda ? Vagy mivel Roming korlátozva lehet ?
-
petir
senior tag
-
petir
senior tag
-
petir
senior tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Kár lenne érte....
Én pl az aktiv50-es net-et használom. Havi 1100Ft-ot Nekem megér.
Az egész országot járom Győrtől Szegeden át Mátészalkáig..az autópályák kiválóak stream és youtube megy. Havi szinten 20 GB-ba megállok nincs alternatíva!Szóval ha átveszi az előfizetőket bárki remélem értelmes ajánlatot kapunk !
-
petir
senior tag
válasz
user01
üzenetére
Ez így igaz ahogy mondod csak az aksija hosszú távon nem biztos , hogy tolerálja majd.
Ha ez egy nyaraló pl. és nem fog mozogni az a SIM kártya tehát fix helyen lesz és nincs az opciók közt , hogy mondjuk beteszi kocsiba és út közben is használná akkor mindenképp egy fix router a jó megoldás.A másik, hogy a mifik belső antennásak szemben a fix routerrel USB töltő se kell mert fix táp van hozzá.
-
petir
senior tag
válasz
user01
üzenetére
Ez zsebrouter ilyenre nem való...amire ő szeretné használni.
Két út van:
TP-Link MR6400 -as
vagy
Ha nem ragaszkodsz az újhoz akkor a Huawei B525 is ajánlott... -
petir
senior tag
válasz
Csenkesz
üzenetére
Talán jobb is , egy gyors keresés az általad kinézett modellre sok jót nem hozott.
(#38872) slice14
Lehet kifogtál egy hibás darabot
Nekem Huawei van szerencsére problémamentes.
( ugyan ahova vettem kéne valami antenna tuning , de máshol kiváló )
Egy ASUS Router és vele kompatibilis stick szintén jó megoldás lehet. -
petir
senior tag
válasz
qnadam
üzenetére
Akár...vagy FreshTomatos, Padavanos esetleg DDWRT-s vagy kellő linux tudással OpenWRT-vel is
Amúgy ha jól látom lenne rá ugyan OpenWRT de az USB-je csak nyomtató megoszlásra képes...aztán fene tudja lehet rá lehet bűvölni ha a kolléga szereti a consolban a kihívásokat 😄
-
petir
senior tag
válasz
Csenkesz
üzenetére
Szia,
Felejtsd el a sticket. Vegyél egy LTE képes routert tedd bele és onnantól mehet az UTP a pincébe . Ajánlott modellek Huawei B525-ös vagy egy TP-Link MR6400-as... ( hardverapro , jofogas )
De mindezek előtt
Az emeleten a stick gépbe dugva jól működik?
Milyen sebességet mérsz? -
petir
senior tag
válasz
szatocs1981
üzenetére
Asus, Xiaomi, TP link routerek többnyire 3rd party fw-vel képesek ilyenre de az a modem ritka mint.... Szóval nem biztos, a működésre... Ha már routert veszel és elfogadsz egy tanácsot ne szopasd magad inkább vegyél egy 4G-s routert akár használtan sokkal jobban jársz.
Huaweinek kiváló darabjai vannak pl b525 van topikja függőt találsz olcsóbbat kis utánajarassal ki tudod ütni. 😉 -
petir
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Igen látom ez konkrétan Sződligeten van , de ez Nevelektől még messzebb van akkor már a másik ami az M2 mellett van az közelebb van. Ugyanakkor a Gödi lehajtónál lévő Samsung toronyot én továbbra sem láttam...direkt figyeltem!
Nevelek-en szabadtéren állva :

Igazából vicces mert 0 pálcikával is behozza a weblapokat de iszonyat lassú...A házaba bent már No Signal...
Nem tudom , egy Huawei B525-be betéve jobb lehet??
-
petir
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Persze a nagy BorsodChemnek meg semmit nem tilt konkrétan a 26-os utat egy az egybe meg akarták venni 🤣 26-os túloldalán meg persze építenek mint a bolondok... az egész BC ökológiai katasztrófa... 😞😞
Gondolhatod ha belépsz gázálarc kötelező , hogy nálad legyen!
Vicces , hogy pont egy antenna zavarná Kazincbarcika látképet vagy barmiét
egyébként annak ellenére, hogy nincs antenna térerő az van és minimálisan használható is 
---
Gödön ki vagyok borulva!!! A Samsungnál nincs antenna ez tuti ! Térerő az van minimális - ugye Sződön van egy antenna ami Nevelek felé néz illetve az M2-re de harmat gyenge... inkább azt mondom , hogy használhatatlan. És ebben az egészben ami még érthetetlenebb , hogy Nevelek pl anno Invitel terület volt ami meg ugye DIGI lett...
-
petir
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Nem konkrét adó , csak vesz.. illetve ha lehet állítani az adó teljesítményt márpedig nem egy buta eszköznek néz ki és azt visszaveszi akkor nem lehet baj.. NMHH -nál valóban van ilyen szabály , hogy 100mW körül sugározhatsz de ezt kb egy közép kategóriás router is túllépi
szerintem aki ésszel használja nem lehet baja. -
petir
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ma mentem az M2-esen Budapesttől Dejtárig visszafelé Gödön megálltam. Az M2-esen végig volt térerő amúgy yt nem akadt meg.
De Gödön lekanyarodva az M2-ről bizony tűnik el a térerő a város felé hajtva, Neveleknel pedig el is veszik. 0 pálcika van ugyan a no signal nem jelenik meg. Gyanítom a Sződi torony jele jön el arra.
Mivel arra jártam direkt néztem a Samsung környékét ott biza én nem láttam antennát. - szerintem csak valaki feldobta .
Sződire ha ránézel látszik merre sugároz ennél semmi - csak le lett téve. - szerintem

-
petir
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Göd továbbra is sehol
pedig a Samsungnál állítólag lett antenna engedély kiadva... -
petir
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ebből kb mikorra lehet működő torony ?
-
petir
senior tag
válasz
Jester01
üzenetére
Ez nálam is így van.
Már nem is létezik az email cím ( @pannongsm.hu-s )
Nyilván az élőre jön a számla havonta , de belépni azzal tudok .Egyébként nem egyedi a probléma..több oldalon tapasztalt dolog a kontakt címet tudom változtatni de a belépésre a regisztrált cím használható.
Megoldás eggyel feljebb ha zavar...
-
petir
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Azaz azért másképp volt

Több is kellett oda mint a port átírása - mikor megszűnt a 2k akkor a 2k-sok ha gépre tettétek a telojukat és egy proxyt létrehozva nyitották meg a kaput a többiek előtt
gondolom a mobilforum se ismeretlen számodra akkor - ott szórtuk az IP-ket mikor épp akartuk.
Nekem eloleinte egy Ericsson R600 szolgáltatta a modemet így
de mikor több user ugrott rá akkor megnyekkent aztán egy komolyabb Nokia vette át a szerepet 
De szép emlékek ezek szerint vannak itt ilyen őskövületek rajtam kívül is ?
)Chatre visszatérve a brutál chat nem került be a " pixisbe " a GaB Chat volt ami sokáig ment ugye...annoi Digitania Zrt. üzemeltette aztán ugye bekerült mellé a voxline mellé aki nem zsebwebes címet kapott hanem kap2-est
egy Debreceni srác csinálta ha jól rémlik. 
És szegény GaB se morál miatt szűnt meg
más volt az ok...
De szép idők voltak -
petir
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ez vajon lefedi Göd mellett lévő Nevelek települést??
-
petir
senior tag
-
petir
senior tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Igen csak elég fura mód ! Pl amit a kolléga is említ Fehérgyarmatot elhagyod mintha ollóval vágnák el és ott van Zsarolyán , Jánkmajtis , Csegöld , Kisszekeres , Gacsály, Cégénydányád stb. NÉZD meg mert érdemes a falu fehér a szántó kék! Szóval mind fedhető lenne ! És itt ne gondolj nagy falvakra, sőt még területi akadályra se mert olyan sík terep , hogyha a vízmértéket ledobod a földre a markelből a bubi ki nem kúszna még alápóckolod se...
-
petir
senior tag
Akinek van Arckönyve és úgy gondolja... Alakul egy csoport!
-
petir
senior tag
Mind sallang...
De hogyan tovább a hálózatfejlesztéssel? Lesznek új tornyok?Engem ez érdekel...
-
petir
senior tag
Csóró DIGI...
-
petir
senior tag
válasz
w.miki
üzenetére
Pl egy Huawei B525-ös vagy egy TP-Link MR6400-as...
-
petir
senior tag
Gödi tornyot akarunk

Van esetleg valaki Göd illetve környékéről?

-
petir
senior tag
Szaisztok,
Gondolkodnánk szülőknek egy DigiMobil előfizetésen csak épp Gödön nincs lefedettség. Ellenben le van téve nekik egy telenoros mobil hotspot. Készülék Samsung Galaxy A40e ami vowifi képes..
Tehát térerő nincs wifi van.
1. Ha wifin csüng a készülék
A. Hívni tudnak ez OK
B. Bejövő hívásokkal ilyenkor mi van?Kiforrott ez a rendszer ? Megbízhatóan stabilan működik?
-
petir
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Java részt agglomeráció..
Engem ami érintene Göd , Nevelek lefedetlen települések... ott az M2 mondjuk Sződliget kapott antennát végre de az kevés a Nevelekiek boldogságához...
Érthetetlen amúgy miért nincs ott lefedettség a lista 75 % -a már említett agglomeráció biztos vagyok benne , hogy sokan használnák - ha lehetne.. -
petir
senior tag
Én is tegnap délután vettem át egy DIGINET AKTIV 50-ét a másik 3 kártyát még tavaly lemondtam le , hogy januártól nem kérem.
Mifibe ment azonnal működött is - még az ügyintéző szólt, hogy PIN-t kapcsoljam ki mert nem lesz jó
de működik.Viszont mutattam neki a teszt SIM-et ami benne volt igen meglepődött , hogy fullos térerő van rajta...nézett Egy nagyot... nem teljesen tiszták itt még a dolgok..
MÁS :
Akik Aktiv50-et használnak 50 GB után korlátozott sebességgel tovább működik ugye? -
petir
senior tag
Ebben a pillanatban lelőtték a kártyám amit lemondtam...
-
petir
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Nem erőltették meg magukat... két település...
-
petir
senior tag
A tornyok építésével most amúgy leálltak? Vagy mi a helyzet?
Nagy a csend pár hónapja hetente kéthetente 8-10 településsel bővült a lista most meg semmi... 🤔 -
petir
senior tag
Göd, Felsőgöd, Nevelek , Sződliget...
Óriási fehér folt a térképen..
Erősen agglomeráció - miért nem épül ezen a területen a hálózat??
-
petir
senior tag
válasz
gabor9991
üzenetére
Nem ingyen gondoltam
szokásos DIGI-s jelképes összegért.
Szerintem nem hülyeség ha egy családban mondjuk egy párnak, vagy a két gyereknek bőven elég az 50 GB
Miért ne lehetne ?(#27507) DrBubo77
Mitől lenne ez úri huncutság ?
Mindegyik szolgáltatónak van ilyen opciója. Igény biztos lenne itt is. A jó dolgoktól nem szabad elzárkózni. -
petir
senior tag
Sziasztok,
A DigiNet Aktív 50-hez lehet igényelni adatmegosztó kártyát pluszban ?
Semmi infót nem olvastam erről eddig... -
petir
senior tag
Mi történik ha elfogy a csomaghoz járó adatkeret?
Korlátozzák? Vagy onnantól kezdve nincs net ? -
petir
senior tag
Khm... reggeli ☕ mellé...
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Járom az országot minden nap és feltűnt valami. Az M3-as autópályán Budapesttől Fehérgyarmatig minden rendben volt net ügyileg nem volt szakadás térerő ok. Most viszont az M3-ason 267-es km jóval a Mátészalkai lehajtó előtt elmegy a térerő No Service felirat. Korábban itt ilyen nem volt ! Használható volt minden szempontból.
Más is tapasztalta ezt esetleg ? -
petir
senior tag
Húszmillió forintos versenyhivatali eljárási bírság a DIGI-re . Azért ez egy vicc... Talán előtte figyelmeztet vagy felszólít hibás adatközlés miatt az oké. De így...
Kit zavar a piaci jelenléte egy teszt szolgáltatónak ? -
petir
senior tag
válasz
Nagya21
üzenetére
Tiéd a pont
úgy volt!
Megmondom őszintén nem is gondoltam erre
Már csak ez a 3G marad a kérdés. Mondjuk amúgy nem is értem. Nekem Samsungom van ha ki van kapcsolva a mobilnet nem is jelzi a hálózat típusát ha bekapcsolom akkor jelenik meg , hogy Edge (E) , 4G vagy 4G+ . A telenor kártyán nincs internet tehát kikapcsolva állapotban van a mobilnet és azt írja 3G holott itt azért jócskán 4G hálózat van ( Bp XIII. )
-
petir
senior tag
Sziasztok,
DiGi R2-es készülékbe telenoros kártyát téve csak 3G hálózat van pedig 4G-re van van állítva... Tapasztalt valaki hasonlót? SIM1-es slot nem tudom számít e...
Kieg: van 4G mert mellette két készüléken is elérhető még 4G+ is.Másik kérdésem :
Bejövő hívásnál csak 1 sorban jelzi a hívást nem teljes képernyőn. Ha lehúzom megjeleníti teljesbe de következő hívásnál újra visszaáll ilyen 1 sorosba és mivel a készülék használója idős a kicsit nem látja. Sehol nem találtam rá beállítást esetleg valaki tudja hol lehet beállítani? -
petir
senior tag
Sziasztok,
Egy R2-es készüléket szeretnék használni Telenoros SIM-mel.
Van valami akadálya? Működni fog simán? Esetleg más is használja? -
petir
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Szerinted magyar szerelők nem csinálják a tornyokat ?
Kizártnak tartom , hogy csak a románok helyeznék üzembe az új tornyokat....
Az biztos , hogy a vírus miatt minden tolódik valamennyit...tehát nem olyan ütembe dolgoznak de ha magamból indulok ki nálunk se állt meg az élet egy napot nem álltunk le...folyamatosan megy a szerviz. -
petir
senior tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Pont feljebb írtam , hogy tudom és értem is .
A kérdés a területre irányult , és javaslat volt - ezt Neked volt nehéz felfogni nem Nekem
-
petir
senior tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Országjáró vagyok , autópálya vonalaival én elégedett vagyok , nagyobb városok is tökéletesek mondjuk egy dolgot nem értek az M2-es és régi 2-es Dunakeszi és Vác között abszolút lefedetlen pedig agglomerációról beszélünk potenciális ügyfelek... kérdeztem az ügyfélszolgálatot személyesen az volt a válasz, hogy teszt hálózat - kössz én értem... nem ez volt a kérdés inkább javaslat volt !
-
petir
senior tag
válasz
RoyBatty
üzenetére
És az azonosítás típusa Nálad PAP? Csak mert itt a topic tetején az van a digi honlapján meg NOT SET . Ami azért nem mindegy. Próbáltam amúgy úgy is ahogy Te írtad de nem ment
Viszont a roming gyakorlatilag mindegy mert nincs .Azert megegyszer megpróbálom.
Neked milyen ROM van rajta?
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Segítsetek rajtam kérlek. Egy régebbi típusú 4G képes készülékem van ( Samsung Galaxy S4 Mini ) ugyan nem gyári ROM van rajta hanem Lineage 16 de nem hinném, hogy befolyásolná a működést.
Az alábbi beállításokkal próbáltam de az internet nem akar működni.
Mi lehet a probléma? -
petir
senior tag
Sziasztok
Használja valaki Lineage OS alatt ?
J5 duos, S4 Mini egyik készülékkel se megy a fenti beállításokkal...A SIM tuti jó mert másik készülékben kipróbáltam és ment. Szóval valami beállítási baj van csak nem jövök rá mi...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

egyébként annak ellenére, hogy nincs antenna térerő az van és minimálisan használható is
pedig a Samsungnál állítólag lett antenna engedély kiadva...