Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadj92
csendes tag
válasz szoszo75 #34097 üzenetére
Ahogy a kérdések között is van:
ZTE ZXA10 F625GPont úgy néz ki, ahogy google kiadja a típusra.
A beszerelő srác azt mondta, hogy csak 1 portja működik, telefonból is csak egy, plusz a tv koax. Befele csak az optikai megy. Nem működik routerként, legalábbis elérni nem sikerült.
-
cadj92
csendes tag
Azt a mérőt értettem "sima" mérőnek, ami alapból bejön speedtest.net-re. Egyébként volt ahol az is jót mért, talán Szegeden.
A képen az látszik, hogy 1 perc eltéréssel, ugyanazon a szerveren mértem és a későbbit csináltam a beta oldalon, ahol ki is jött a tényleges sebesség, míg előbbin nem.Volt is itt róla szó, hogy valami tűzfal tesztet akarnak belerakni, csak még nem működik. A digi oldalán lévő például próbál is tűzfalat tesztelni (nálam sikertelenül).
-
cadj92
csendes tag
Nekem volt régebben, hogy olyan IP-t kaptam amire minden azt írta, hogy Aktív-I. Sima digi ftth-s vagyok, Bp., soha nem is volt itt más telekomon kívül (2015-ös digi érkezésig).
Nem ismerem a greencom-ot sem, de EZT találtam még annó amikor néztem, hogy miért kapok nem-digis IP-t. -
cadj92
csendes tag
válasz adika4444 #54749 üzenetére
XVII. ker, Rákoskert, itt minden rendben. Egy kicsit terheltebb a hálózat hétvégén este felé, de teljesen rendben van.
A hozzászólásod időpontja előtt kb. fél órával 877 / 210-et mértem. Most, éjjel már 918 / 215.Egyébként látszik, hogy szépen csendben azért időnként fejleszt a DIGI:
11.10-ig 500-as csomaggal 500-540 között mértem, de hétvégi délutánokon már csak 300 körül mozgott egy ideje.
11.10-én volt váltás 1000-re, ezután csúcsidőn kívül 800 körül, csúcsidőben 400-600 körül mozgott, de kb. 11.20-21 óta beállt 900-940 körülire, a ma esti 877 volt az eddigi leggyengébb. -
cadj92
csendes tag
válasz KaOstirk #62820 üzenetére
Nem tudom 2 év alatt mennyit változott a családi házas bekötés, de anno lazán átfúrta a falat a srác ahol kértük. ONT-t is oda szerelte fel ahova kértük és kihúzta az utp-t is a routerünkig is. A többi megvolt készen, de kértünk egy géphez kihúzni még utp-t, azt is megcsinálta természetesen. (csak azért írom, mert mostanában többen írták, hogy csak ONT-ig hajlandóak kiépíteni)
Nem is értem ezt a perelés dolgot, hiszen mi mondjuk meg neki, hogy hol fúrhat falat...
-
cadj92
csendes tag
válasz Tesztelo.hu #74385 üzenetére
Fokozatos lassulás lehet van, de nem ennyire... 800 alá hétvégi estéken se megy, de általában 900+.
Tegnap valami elromlott, egy ideig 8 Megabit volt a letöltés, kb 30% packet loss-szal.
Azóta javult, de 300-400 Megabit fölé nem megy, szóval szerintem ne a mostani alapján ítéld meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest