Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
gamer0101
aktív tag
válasz
Flashget #22998 üzenetére
Végigpróbáltam az összes létező országot beállításként, de semmi. Egyik napról a másikra megszűnt a Közszolgálati csomag összes csatornája. Hiába a Teljes keresés ami minden frekvencián keres, a Hálózat alapú amin én állítom be a kezdő és záró frekit. Nincs QAM és semmi egyéb variálható beállítás csak a frekvenciatartomány. Feladom, lehet, hogy most már tényleg én vagyok a béna, de nem érdekel...
-
gamer0101
aktív tag
válasz
sandró60 #22923 üzenetére
Ígérem nem leszek többé "béna"! Gondoltam van itt a fórumon olyan, aki nem feltétlen ért mindenhez amit DIGI ölel át, de ezek szerint csak én vagyok ennyire ostoba és mindenki más sokkal komolyabb problémákkal fordul ide, nemcsak holmi csatornakeresési bajokkal küzd ...bocsánat!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok én is Neked!
-
gamer0101
aktív tag
Sosem voltam jó a váltószámokból...de 121MHz az akkor pontosan mennyi kHz?
Ne az 50 ezer kHz legyen a kezdő ugye? Hanem mennyi?
Zárónak akkor jó 858 ezer kHz? Nincs más beállítás, QAM meg ilyenek. Egyébként a lényeg, hogy nincs közszolgálati csomagom...minden más csatornám van, de M1 M2 és társai nincsenek...
-
gamer0101
aktív tag
válasz
sandró60 #22912 üzenetére
Oké, de ott mit adjak meg Induló és Záró frekvenciának? Maradjon az alapbeállítás 50000 - 858000-ig? Mindkét számtól lehet eltérni negatív és pozitív irányba is az Isten tudja meddig le és fel irányba...
Illetve Hálózat azonosító? Auto vagy Kézi? Ha kézi akkor 1-től 65535 közt mit válasszak?
Egyébként még nem oldódott meg a bajom...
-
gamer0101
aktív tag
válasz
sandró60 #22892 üzenetére
LG TV-m van, ilyen nincs, hogy Hálózat keresés! Auto hangolás alatt rögtön kérdezi, hogy Antenna, Kábel, vagy Műholdvevő legyen a bemeneti forrás. Itt értelemszerű a Kábel. Következő menüben a szolgáltatómra kíváncsi, mivel DIGI nincs a lehetőségek közt, marad a További szolgáltatók menü. Itt ezután van lehetőségem Teljes, Gyors és Hálózat típusú keresések közül választani. A Teljesnél nincs variálhatóság hanem OK és elkezdi a teljes keresést (így talál 91csatornát), Hálózatnál megtudom adni az induló ( 50000-től) és záró (858000-ig) frekvenciát, Gyorsnál pedig csak Frekvenciát tudok megadni neki 46000-től, 862000-ig, de nincs ilyen, hogy induló és záró. Nos? Vélemény?
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Valaki tud abban segíteni, hogy mit lehetne tenni abban az esetben, ha egyik napról a másikra gyakorlatilag megszűnt az M1 (M1HD); M2 (M2HD); DunaTv és társainak elérhetősége? Hiába hangolom újra a TV-t automatikus módon, talál 91 csatornát, szinte mindent csak az úgymond "Közszolgálati csomag" részét nem találja meg. TV2 sima, TV2 HD, RTL Klub és minden más van, még FranceTV meg Deutsche Welle is, de M1 és M2 nincs. Valamint a TV szerint szinte minden csatornán a Jelerősség 4%-os a Jelminőség viszont 100%. Lehet ennek jelentősége? Mi lehet a baj? Kábel minősége? Digi-nél vagyok előfizető, nincs tartozásom és ha lenne is fura lenne, hogy pont ezeket a csatornákat vonnák meg tőlem.
Köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- -300.000 ft àr alatt. ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest