Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Morris #33817 üzenetére
Ez úgy lenne tisztességes, hogy ebben az esetben neked fizet a Digi.
Ennél csak az ELMŰ a viccesebb. Felhívtam őket, hogy nincs a lakásban áram (a biztosítékokat megnéztem) és persze a fél utcában kiment a közvilágítás is. Mi volt a reakció? Ha nálam van a hiba, sokezer forintot fogok fizetni. Hát kapják be...
-
Morris
veterán
válasz
Morris #33595 üzenetére
Meglett a megoldás. A digi volt a hunyó. Az első telefonbeszélgetés alkalmával felhívták a figyelmemet, hogy ha nálam van a hiba, akkor 2,5k-t fizetek. Mondtam az ügyintézőnek, hogy tudja, mit... Kifizetem.
Többször értekeztünk a szerelővel, és kiderült, központi hiba volt. Köszi digi -
Egon
nagyúr
válasz
Morris #22223 üzenetére
Nyugat-európában is. Sőt, még egyéb rugalmas opció is létezik: pl. ha elmész nyaralni, lemondhatod egy hétre a netet meg a tévét, telefont; ha éppen le akarsz húzni egy csomó Linux image-t (
), akkor a (teszem azt) 10 MBit-es alap netedet 3 napra felturbóztathatod 50 MBit-re stb...
Tudatos használattal, nem kerülne többe, mint a mostani paraméterezhetetlen szolgáltatás-halmaz, viszont nekem lenne SportKlub, az asszonynak RTL2, a gyereknek meg JimJam stb.... -
kaliber
aktív tag
-
-
-
-
-
prod59
csendes tag
válasz
Morris #20753 üzenetére
Bocsánat, nem megrendelés miatt keresek szerelőt. :-(
A helyzet a következő: a családi házas utcánkban a páratlan számok valahogy lemaradtak a rendszerből. Az ügyfélszolgálatos droidok semmit nem tudnak tenni, mert nincs benne a rendszerben. Egyik emberből lévő ügyfélszolgálatos azt tanácsolta, hogy "kapjon el egy szerelőt és beszélje meg vele!"
Annak az esélye, hogy az utcán összefussak egy szerelővel, a nullával esélyes. Gondoltam, hogy esetleg van valaki akinek valamikor fognak a környéken szerelni és én véletlenül arra járok.
-
Flashget
félisten
válasz
Morris #20499 üzenetére
Nekem 13 éves pana tv-m volt tavalyig azóta samsung D6500 3D-s smartos,full webböngészős csicsa van...de a csatorna rendezés terén nem tudja azt amit a 20 évvel korábban a panasonic tudta..
egyébként most megint szaggat az M1 nálam...van viszont epg. erről mindig a pofa be c. film jut eszembe. Semmi baj főnök meglett a BMW..most a mercit lopták el.
-
dh66e
veterán
válasz
Morris #20290 üzenetére
"Ugyanis a magyarok kihagyták az mpeg2-es szintet és egyből mpeg4-be sugároznak"
Országosan nézve igazad van,csak éppen 10évig kísérleti jelleggel ment Bp és környékén a DVB-T sugárzás mpeg2-ben.Szóval akinek 2009 előtt volt olyan laposa vagy beltérije ami ennek a kritériumnak megfelelt és jó volt a vételi helye az tudta nézni.
-
-
-
Paal
csendes tag
válasz
Morris #17691 üzenetére
Van igény idegennyelvű adókra! Sokan nyelvtanulásra vagy szinten tartásra használják ezeket, így örömteli, hogy bővült a paletta. És ami a lényeg, hogy végre nem csak hírcsatornák vannak, hanem sorozatok, filmek is elérhetőek, ami a fent leírt célközönségnek emészthetőbb is!
Egyébként az ideális az lenne, ha a nyelvet lehetne állítani minden adónál, így mindenki megtalálná a maga által preferáltat (persze ennél a megoldásnál jó lenne, ha lehetne angol/magyar feliratot is rátenni.) De ez a magyar valóságot ismerve, még legalább 5-10 év.. -
Flashget
félisten
válasz
Morris #17000 üzenetére
és még egy valamilyen keresés.
na az lesz az ami behozta volna neked az összes csatornát digin!LG topicban kérdezz rá.
Samsung esetében csatorna rendezésre van a: SamsChannelEditor meg a Samsung Channel List Editor -
Petyus87
aktív tag
válasz
Morris #15906 üzenetére
Köszönöm!
Most beszéltem a szerelővel.
Hoz ki nekem HD nem felvevős dekódert... számításai szerint 1000 Ft-tal dobja meg a csekkem majd, ugyan nem lesz HD minőségű az adásom, mivel erre elő kell fizetni és ráadásul a 8 HD adóból csak 3 ami érdekelne, így ez ki is esik, meg egyébként is horror a 3000 Ft havidíj amit kérnek érte, viszont az új dekóderrel normálisabb lesz az adás mint a jelenlegi.. Na ezt szeretném én elérni...
Viszont így is sokallom kicsit, ugyan ő azt mondta, hogy csak az ő dekódereik jók, azt mondta, ezek "speciális" dekóderek... Szerintem meg, ha veszek egy DVB-C dekódert, láttam is olyan 15 körül, akkor az jó lesz és másfél év után meg visszajön az ára...Rá fogok kérdezni... -
ronson
őstag
válasz
Morris #15849 üzenetére
Felőlem az egész "RTL" pack, mehet a g*cibe. (RTL Klub, Cool, Film +, Reflektor), mehetnek a story TV-k is, AXN, a 3 pártfüggű hírcsatorna, a komplett Viasat pakk és a kocahorgász csatornák is.
Direkt csak az értékesebbeket írtam, mert ezekből lehetne venni normális csatornákat is.
-
zorzy4
addikt
-
ArGab
őstag
válasz
Morris #15821 üzenetére
Ha szemből nézed, akkor kibírható, még oldalról is van elfogadható mozgástér, az igazi gond a függőleges nézőpont-változtatással járó képtorzulással van. Ha kicsit lentebbről/fentebbről nézed, ami egy tévénél azért gyakoribb mint egy monitornál, akkor szerintem igenis problémás. Nem tudom melyiket nézted ki, de ahogy nézem LG oldalán erről mély kuss van a kisebb tévék specifikációi között.
Mondjuk én már monitornak sem vennék TN-t soha. -
sandró60
addikt
válasz
Morris #15821 üzenetére
Látom sokat "agyalsz",hogy most melyik lenne a jobb vétel.Nekem ilyen 26"tévémvan
Igaz ez mindent tud .Internetes áruházban vettem a nyár közepén akkor még elég drága volt
innen válogathatsz a méretedből -
ArGab
őstag
válasz
Morris #15806 üzenetére
Öcsémnél egy 32LK530 van, az megtalál szépen mindent magyar beállításokkal, nincs gond egyik csatornával sem. Nálam egy M2352D-PZ Personal TV amit egyben monitorként is használok a géphez, érdekes módon ez automatán a közszolgálatiakat nem találta meg, úgyhogy manuálisan mentem végig egyesével a digis táblázat alapján a frekvenciákon, más gond itt sincs. Csatornarendezgetéshez nem tudok hozzászólni, úgy van ahogy Digi adja, amennyit variálnak biztos beleőszülnék a folyamatos rendezgetésbe. Én kedvencek listát használok csak, meg olyan 50-60 szemetet kivettem a csatornaléptetésből.
Nem mellesleg legnagyobb meglepetésemre a 23"-osnak sokkal jobb a hangja mint a 32-es tévének.
-
Flashget
félisten
válasz
Morris #15806 üzenetére
már más a mai LCD/LED tv-k nézési távolsága mint a régi hagyományos CRT tv-k esetében volt.
Olvasd el ezt a cikket és érteni fogod.32" esetében teszteltem a távolságot egy tesztképpel. és mértem a távolságot is. a digisport FHD-ben 1.4m-ig volt jó afelett csak az SD mínőségben.
-
Kwisatzh
senior tag
válasz
Morris #15803 üzenetére
Ez a nézési távolságosdi fizikai, és biológiai tényeken alapul... és nem rontja a szemet.
A 152 centis plazmát mi kb 2-2,5 méterről nézzük.
De tényleg nem akarlak semmire rábeszélni. Izlések és pofonok. Egy biztos, én ha lecserélem a híradó néző CRT-t akkor nem veszek kisebbet.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Külpolitika
- Politika
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi 12T Pro 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest