Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED monitor topic
- Kompakt vízhűtés
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
M_AND_Ms #16133 üzenetére
1. Elvileg lehet, de nem ingyenes mint a Diginél még így sem.
2. "Igen kell . (itt eltekintenék attól, amikor a tv maga is tudja rögzíteni az adást, mert annál csak azt veszi, amit épp néz." - Vagy azt amit éppen nem nézek a Pvr funkciós Tvmen mivel az ki van éppen kapcsolva, de az Epg segítségével behangolom felvételre.
Az egyidőben több adás felvétel lehetőséget sosem használtam ki mivel ritka az hogy egyszerre menjen két műsor ami érdekelne, sporteseményt meg felvételről nem szeretek nagyon utólag megnézni - kivétel az F1, de ha azzal meg párhuzamosan menne más ami érdekelne még talán, akkor az F1 lenne előnyben. De ilyen eset még nem volt. B-) -
Ahab77
tag
válasz
M_AND_Ms #16133 üzenetére
Az első HSZ-ed még jogos, volt, de a második, pláne amire válaszoltál azt nem is értem miért nekem címezted, mivel én nem írtam semmit a felvételi lehetőségekről, de már a boxról sem. Csak annyit próbáltam (nem jött össze), milyen bámulatosan tudod változtatni az alakodat, min Pom-Pom :-) De már ezt is óvatosan írom, mert "Hülye rómaiak, nem értik a viccet" Csak én hittem viccesnek, hogy a nem kell STB kommentedre pár hsz után jön tőled egy, ja de akkor kell STB hozzászólás.
Le ne írd még, egyszer, értettem, nem kell, de ha akarja azt amit, akkor kell. :-)
Felesleges tovább fejtegetni, majd jön rocket és leírja eddig hogy használta, eztán hogy képzeli, s akkor tudunk számot vetni hogy mennyi az annyi.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Xiaomi 13T Pro dobozzal
- Nothing CMF Phone 1
- DELL T7820, T7920 WIN11 KOMPATIBILIS DUPLA PROCESSZOROS (Silver/Gold/Plat) ERŐMŰVEK ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Hibátlan, karcmentes Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- HP ZBook Studio G5 15" 4K, i7-9850H magos x2,6 GHz, 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA Quadro P1000, SSD: 1TB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest