Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
figaro73
friss újonc
Igazából azért ide írtam, mert a következő kérdésemre szerettem volna választ kapni: Csak gondolom, hogy a szolgáltató küldi valamilyen módon a hangolás során, hogy adott csatornát melyik pozícióra kellene rakni, de a TV szoftvere nem veszi figyelembe?
De köszi, megnézem a Sony -s topikot is, lehet mást is bosszant ez a probléma. -
figaro73
friss újonc
válasz
rothfb #56883 üzenetére
Már második napja pörgök rajta. Átnéztem a könyvét, keresgélten a neten, írtam az ügyfélszolgálatnak. Nem lehet semmiféle sorrendet állítani, csak gyorskeresést vagy teljes keresést. A manuális rendezés sem működik. Az ügyfélszolgálat sem ír rá megoldást a TV menüjéből, a pc -s programot ajánlja.
Ennyit lehet állítani: https://www.sony.hu/electronics/support/articles/00115215 -
figaro73
friss újonc
válasz
4Grider #56876 üzenetére
Igen, igazad van, a frekvencia szerinti sorrendbe rendezi. Viszont bosszantó, hogy egy magasabb árkategóriájú TV ezt nem tudja (nem lehet állítani), ellentétben a más TV márkákkal. És ami a poén, hogy lehet rendezni, csak éppen nem veszi figyelembe, mert pl átraktam az M1 -et a 7 -es helyről az 1 -re, és amikor átkapcsolok az 1 -re, akkor a TV 1 mp múlva átkapcsolja a 7 -es helyen lévő adásra. Agyrém!
-
figaro73
friss újonc
Vettem egy Sony Androidos TV -t. Beállítottam a digitális kábelcsatornákat és meglepődve tapasztaltam, hogy össze-vissza sorrendben vannak az adások a csatornalistában. Tisztában vagyok vele, hogy manuálisan lenne lehetőségem rendezgetni, de ezt nem teszem meg, mert szinte az összes adást más helyre kellene pakolni, amit ugye egy következő csatornafrissítésnél újra meg kellene tenni. Ja és ráadásul nem is veszi figyelembe.
Azért írom, hogy össze-vissza vannak a csatornalistában az adások, mert van másik TV is háztartásban LG és Samsung is és ott helyesen a szolgáltató által megadott sorrendben vannak az adások. Itt viszont az HBO adásai vannak az első helyeken és utána valamilyen sorrendben a többi. Tudomásom szerint ráadásul a 2015. július 1-jétől életbe lépő médiatörvény-változás alapján az MTVA csatornáit a műsorterjesztők kötelesek az első csatornahelyekre tenni. Amit nyilván a szolgáltató meg is tett, viszont a TV szoftvere nem a szolgáltató által kiadott csatorna sorrendbe teszi. Csak gondolom, hogy a szolgáltató küldi valamilyen módon a hangolás során, hogy adott csatornát melyik pozícióra kellene rakni, de a TV szoftvere nem veszi figyelembe?
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest