Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Watt25
veterán
legjobb emlékeim szerint natív módban(ugye hd adásnál van ilyen képopció minden tv-n )két oldalt nem töltötte ki a teljes képet mikor 1440 lett az adás
Nem jól emlékszel. 1440 esetén pont annyival szélesebbek a pixelek, hogy a teljes kép ugyanakkora legyen, mint 1920 esetén.
Az, hogy LG tévéknél a Levágás nélküli módban esetleg van egy fél centis fekete csík a kép oldalán, előfordul, de ennek a forrás az oka. Pl. MTVA híradóknál szépen látszik, hogy a stúdió-kamera kép tartalmazza ezt a fekete csíkot, de a ráhelyezett feliratok rálógnak. (Tehát a sugárzott/megjelenített kép kiér a képernyő széléig.) -
Watt25
veterán
Az egyik tévéből sem derül ki, hogy 1440, vagy 1920 a felbontás, nem szokták kiírni. És miért is ne töltené ki az 1440 a képet? Nem igazán értem a logikádat. 1440 esetén nem négyzet alakúak a pixelek.
Ezt csak valamilyen jobb box-szal, vagy számítógépre csatlakoztatott DVB-C tunerrel lehet biztosra megállapítani. (Esetleg sasszeműek ránézésre is megmondják.) -
Flashget
félisten
A topic tele van praktikákkal(tv márkánként akár típus szerint is megtalálható a hangolás módja) a kereső használata pedig csodákra képes.
Ezt is átlehetne írni, hogy konkrétan benne legyen mi a megoldás LCD/LED/Plazma tv-k digitális csatornákra való behangolására.
Samsung esetében hálózati keresést kell választani.
LG esetében nem Magyarországot kell kiválasztani, hanem pl. Finnországot.
Egyébb tipusok esetében kell a topic keresőt használni.Azt is belehetne venni, ha valaki DVB-C asztali tunert (stb) akar venni hol teheti meg.
[link]
[link] -
gamer0101
aktív tag
Sosem voltam jó a váltószámokból...de 121MHz az akkor pontosan mennyi kHz?
Ne az 50 ezer kHz legyen a kezdő ugye? Hanem mennyi?
Zárónak akkor jó 858 ezer kHz? Nincs más beállítás, QAM meg ilyenek. Egyébként a lényeg, hogy nincs közszolgálati csomagom...minden más csatornám van, de M1 M2 és társai nincsenek...
-
Gercsi
tag
Ha az alábbi települések valamelyikén laksz: Dunaújváros, Pécs, Székesfehérvár, Tatabánya, Miskolc, Szeged, Nyíregyháza, Nagykanizsa, Szolnok, Győr, Veszprém, Kecskemét, Eger, Ajka, Gyöngyös, Salgótarján, Bátonyterenye, Várpalota, Százhalombatta, Oroszlány, Kaposvár, Békés, Békéscsaba, Tiszaújváros, Zalaegerszeg, Komló akkor az M3: 730Mhz
-
Flashget
félisten
ÁSZF előzetesen kiadott (ide többször belinkelt) verzióján rajta van, már hova rakják.
unravel: valami nagyon jó lesz 20-án az M3on ha ennyire várjátok
gondolkodtam a válaszon egyet aludva rá.
erre a kérdésre majd magad is tudni fogod a választ, ha 2x annyi idős leszel mint vagy most
Én is utáltam ifjú koromban "bezzeg az én időmben" kezdetű mondatokat -
_Smooth
senior tag
-
hidroponi
tag
errol biztosan nem kapsz infot az alhirtv-n az untersovszky hiradoban vagy a szelestv-n.
"A tévét(TV2) működtető MTM-SBS Zrt. 2010 októberében visszahívta a vezérigazgatói posztról Várdy Zoltánt, a helyébe pedig Simon Zsolt került. A Magyar Narancs 2011 augusztusában arról számolt be, hogy a Simon és felesége által közösen tulajdonolt könyvesbolt Budakeszin hivatalos kopogtatócédula-gyűjtőhelye volt a pártnak(FIDESZ) a 2010-es választások előtt, a vezérigazgató feleségét pedig az önkormányzat közművelődési és jogi bizottságának külső bizottsági tagjává választották. Alig egy évvel a választások után további változások történtek a TV2-nél: a társaság leigazolta hírpolitikai tanácsadónak a korábban a Hír Tv-nél dolgozó Pindroch Ferencet.
A televízió hírműsorait – a naponta jelentkező Tényeket és a vasárnap sugárzott Naplót – a 19. héten közel egy-egy millió ember nézte, az RTL hasonló műsorait pár tízezerrel nézik többen. A közszolgálati tévé híradója nem is tudott bejutni a legnézettebb 20 műsor közé. A médiahatóság április végi mérése szerint a Tényekben 74 százalékban felülreprezentált a Fidesz, illetve a kormány, az RTL Híradójában ez az arány 64 százalék."
-
rocket
nagyúr
Persze, hogy van.
Sok tarsashaznal nem lehet felrakni a tetore,erkelyre,kulso falra antennat, kabeles alternativa meg nincs a DIGI helyett.Valoszinuleg a tobbseget amig van RTL Klub meg TV2 nem erdekli nagyon, hogy a DIGI milyen adokat vesz ki, meg elobb-utobb ugyis elcsendesedik minden mint a DSC eseteben is (igaz ott nagy segitseg volt a DIGI-re nezve, hogy kiderult DSC hibajabol nem lett megallapodas), de ha nem igy lett volna akkor is elultek volna a hullamok mara.
-
Flashget
félisten
Miért,van olyan épület (panel,társasház etc) kis hazánkban ahova csak digikábel van bent?
nálunk magában a kerületben nem csak a lakótelepeken, 1999 - 2009 között tehát 10 éven át abszolút monopol helyzetben volt. EMKTV/Digi. Anno a 3 cég (EMKTV,Matáv,UPC) felosztotta Bp-t kerületenként. Amelyikbe nem volt UPC ott volt EMKTV és fordítva. Matáv detto..majd jöttek a név váltások és azután kezdett a tré terjeszkedni olyan helyeken ahol addig csak Digi volt.
Azóta nálunk van Tré és van mindigtv vagy UPC Direkt alternatíva.
-
Flashget
félisten
diginél ilyen kondicíók mellett az egészet figyelembe véve, (tv,net,telefon) semmi sem nyereséges
azt elvileg a terjeszkedéssel érték volna el, de messze nem kötöttek be annyi usert az elmúlt 6 év alatt mint amennyit akartak. és itt van a DS helyzete is.
a probléma majd akkor lesz ha elzárják a román csapot mert a hiteleket ott vették fel. -
Flashget
félisten
én nem azt írtam, hogy nem népszerűek csak azt a váltásnál nem a PL a fő ok. Ráadásul még mindig nem tudni ki fogja a PL-t közvetíteni.
és a sportok nézettsége sem akkora mint azt sokan hiszik kívétel az MTVA ami már mindenhol elérhető ingyenesen. Még mobilon is (tegnap néztem és ment rajta a F1)
nyílván egy sporttal foglalkozó oldal fórumán nem arról fog írni Irénke néni, hogy a PL miatt választotta a digit
És a Discók miatt is elenyésző volt az elvándorlás...nagyobb volt a fűstje mint a lángja. mentek el miatta tény, de a digi nem ettől fog csődbe menni...és a kiadott statisztika alapján a kábeltv előfizetői létszám nőtt az adott hónapokban. A tányérosé csökkenet, de az minden hónapaban 4-5K-t vesztet. -
-
M_AND_Ms
veterán
Akinek a plazma villódzik, annak a régi crt is villódzott, mégis bírta nézni évtizedekig. A fő felhasználási kör ezeknél a készülékeknél tv-, és filmek nézése (a netezés, smart-tévézés, stb. csak járulékos parasztvakítás). Ebben messze jobb a plazma (különösen azonos árkategóriában).
(De én itt befejezném, mert nagyon off - az egyes szakmai topikokban lehet folytatni) -
anrab
addikt
biztos?,mert tv csatornaként jött be valamelyik országnál. a jel erőssége 100% volt mint a többi és az eőssége 58%.
nincs boxom ezért nem is tudom hogy működik a boxok frissítése.
ja és még nem találkoztam ilyennel. lehet hogy nem is kerestem még azon az országon. azt hiszem Svéd volt de nem mernék rá megesküdni. -
FireFox1996
őstag
3x telefonáltam nekik (még az éjfél küszöbön is volt 1 telefonálás
) Mind3x ugyanazokat az adatokat mondogatták: kezdő-záró frek: kb 121.5 - 858 MHz (ha jól emlékszem), 266 QAM, 6900 sebességű....)
csak a hálozati kódot nem kaptam, de a digi honlapján ma láttam. Este ezt is kipróbálom.... -
Kwisatzh
senior tag
Nálam a közszolgákon több kevesebb gyakorisággal most is ez van, de mivel szinte soha nem nézem őket, ezért nem jelentem be. Tegnap egy negyed órára mégis az egyiken ragadtam ez idő alatt egy fekete képernyős jelkiesés, és kb 10 kockásodás volt. Van amikor viszont egy sincs. Teljesen random. Nem izgat.
-
-
Na álljunk csak meg. Amit Flashget írt, afelett szerintem mindenki átsiklott kivéve téged. Pedig egy szóval sem utalt rád. Minek reagáltál egyáltalán rá? Ráadásul egyből elkezdtél kiscserkész módjára "fenyegetőzni". Csak megjegyeztem, hogy baromira nem szimpatikus. Egyébként tojok az egészre, nincs veled problémám, hogy bármit is privátba írogassak.
-
-
-
Flashget
félisten
Megtanult magyarul a BBC Knowledge
2013. első felére ígérték, betartották, mától magyarul is elérhető a BBC Knowledge csatorna.
És ha jól emlékszem az Euronews-nak is tavasszal magyarul kellene mennie, nem?
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Már most óriási siker a Minecraft mozifilm
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
- SSD kibeszélő
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest