-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
Chiller #10840 üzenetére
sztem azért jó a trade mert nincs 5 életünk mindent magunknak kiütni
én pl ezért nem szeretek ingyen kapni semmit, kb arányos trade-ben viszont megmarad a balance: én dolgoztam érte, csak másnak lett jó, ami meg neki nem lett jó, az pont nekem perfekt.
vaakuum: csam kipucolja a lyukak tartalmát, és kezdhetsz mindent előről.
-
H_András
tag
válasz
Chiller #10362 üzenetére
Én pont emiatt döntöttem el, mi lesz a harmadik-negyedik karakterem, amit majd célzottan építek, sorceresst meg jawazont akartam, ezért necrot indítottam, meg egy druidát. Ezekkel különösebb tudás nélkül el lehet menni normálon és nightmaren (minionos változatok, ölnek maguktól szinte, csak szaladgálni kell). Így esett egy tonna cucc a varázslónak meg az amazonnak is, amiket szorgosan elpakolgattam, plusz rúnagyűjtögetés, stb. A blizzardos lánykámmal így álom volt a játék már.. persze ehhez idő kell, megértem hogy aki kevesebbet tud rászánni, annak qrva bosszantó, ha epic cuccok esnek egy olyan classhoz, amivel nem játszik.. aki meg Diablo 3-ról jött, annak meg főleg fura, ott ugye erősen célzott a loot, de valakinek meg pont ez nem tetszik.. de az más kategória is. Én még az első részen (is) nevelkedtem anno, türelmesebb vagyok, és pl. a trade-t is csítnek tartom, nem élek vele. Tudom hogy emiatt lesz amim soha nem lesz meg, de nem baj, abból élek amim van, ez a sikerélmény.
-
reelc
veterán
válasz
Chiller #10015 üzenetére
Nekem is úgy néz ki.
Miután 15 percig voltam 266-ik, kiléptem.
A sorbanállósdi előtt legalább kb. 2 órát tudtam játszani esténként. Amikor ment a szerver.
Na majd este 22:00 körül újra megpróbálom.
Vagy majd ha túllesznek ezen az ideiglenes megoldáson.
Mondjuk engem nem érdekel, de ha ilyen gondok vannak, idén nem biztos, hogy lesz ladder. -
törölt tag
válasz
Chiller #9397 üzenetére
Köszi szépen a válaszokat a konfigokkal.
Most már nekem is 90% gyanús, hogy több ponton gyengélkedik a program.
Itt például valakinek az működött, hogy kivette a dedikált hangkártyáját...Esetleg szűkítés képpen olyan is tud írni akinek nem dobja ki a játék ( ha létezik ilyen
) ?
Gép, OS, Driver Frissítések, Audio, Page file beállítások, stb sokat segítene.Nekem nem azon a driveon van telepítve mint az OS, ez nem tudom mennyire lehet probléma, mind 2 SSD ugyanaz, régebbi Sata3 WD greenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest