Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Akita

tag

válasz bolcsodal #3876 üzenetére

Igazad lehet Bolcsodal, biztos segítseg lettem volna CB-al. Ezt némi önérzettel mondom:)))))))))))) mert 1 perce sikerült levernem Über Izuelt. A dolog úgy kezdődött hogy 2 gépünk van itthon. Egyik géppel bejöttem a necroval másikkal a sorcival. Egyik géptől a másikig rohangáltam mert a lakás egymástól távol eső részén vannak. Hol sorcival ritkítottam hol necroval mire gyszer csak ott volt IZU, akit necroval már 3x levertem, de sokkal nehezebben mint most a sorcival felváltva. nagy okossággal átadtam a necronál lévő agyat meg diablo horn-t hogy legyen paladinkámnál ez a 2 szerv és most majd neki fogja dobni a 3.-at. Egy szó mint száz, rátettem Izu-ra a life tap-et és kb 15 mp alatt ledarálta a smite :))))))))))) életem meg sem rezdült. Gyakorlatilag semmivel nem jelentett nagyobb gondot mint egy átlagos act-5 ös monster. Majdnem a sorci staticjának sebességével fogyasztotta az életét a CB pedig nekem csak 68%. Az is igaz, hogy a fegyverem 60% incrasy attack speed, a Cateye +20% incrasy attack speed, így összességében 80%-al levegőt nem tudott venni IZU :)))))). Mindez természetesen nem az én érdemem, hanem javarészt a tietek, lévén útmutatásotok szerint, külön kiemelve Csabi leírását lett fejlesztve kis paladinom. Üröm az örömben, hogy megint agyat dobott. Így aztán van két agyam meg egy horn-om.

Új hozzászólás Aktív témák