Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akita
tag
válasz
bolcsodal
üzenetére
Igazad lehet Bolcsodal, biztos segítseg lettem volna CB-al. Ezt némi önérzettel mondom
)))))))))) mert 1 perce sikerült levernem Über Izuelt. A dolog úgy kezdődött hogy 2 gépünk van itthon. Egyik géppel bejöttem a necroval másikkal a sorcival. Egyik géptől a másikig rohangáltam mert a lakás egymástól távol eső részén vannak. Hol sorcival ritkítottam hol necroval mire gyszer csak ott volt IZU, akit necroval már 3x levertem, de sokkal nehezebben mint most a sorcival felváltva. nagy okossággal átadtam a necronál lévő agyat meg diablo horn-t hogy legyen paladinkámnál ez a 2 szerv és most majd neki fogja dobni a 3.-at. Egy szó mint száz, rátettem Izu-ra a life tap-et és kb 15 mp alatt ledarálta a smite
))))))))) életem meg sem rezdült. Gyakorlatilag semmivel nem jelentett nagyobb gondot mint egy átlagos act-5 ös monster. Majdnem a sorci staticjának sebességével fogyasztotta az életét a CB pedig nekem csak 68%. Az is igaz, hogy a fegyverem 60% incrasy attack speed, a Cateye +20% incrasy attack speed, így összességében 80%-al levegőt nem tudott venni IZU
)))). Mindez természetesen nem az én érdemem, hanem javarészt a tietek, lévén útmutatásotok szerint, külön kiemelve Csabi leírását lett fejlesztve kis paladinom. Üröm az örömben, hogy megint agyat dobott. Így aztán van két agyam meg egy horn-om.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- DELL VOSTRO 3490 (Core i5--10210U / 16GB / 256GB / 14"FHD / HUN BILL/ Win11) 27% ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)))))))))) mert 1 perce sikerült levernem Über Izuelt. A dolog úgy kezdődött hogy 2 gépünk van itthon. Egyik géppel bejöttem a necroval másikkal a sorcival. Egyik géptől a másikig rohangáltam mert a lakás egymástól távol eső részén vannak. Hol sorcival ritkítottam hol necroval mire gyszer csak ott volt IZU, akit necroval már 3x levertem, de sokkal nehezebben mint most a sorcival felváltva. nagy okossággal átadtam a necronál lévő agyat meg diablo horn-t hogy legyen paladinkámnál ez a 2 szerv és most majd neki fogja dobni a 3.-at. Egy szó mint száz, rátettem Izu-ra a life tap-et és kb 15 mp alatt ledarálta a smite