- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz
MutantZombie #15905 üzenetére
Hat SCben azert lehet talalni ezt azt, de HCn szerintem nagyon keves player lehet. En talaltam mar valami elite bowot +3skillel meg +ed-vel aztan rakarestem d2jspn, rengeteg volt elado ilyen 0 aron, 10-20fgert, viszont nem lattam senkit aki keresett volna.
A problema hogy ha kirakod neki a ber szintu runaszavakat meg akkoris viszonylag gyenge a damage elvileg, meg a cucc amit kiraktal nagy valoszinuseggel eladhatatlan. Szoval nemhiszem hogy sokan keresnek
En is fogok vele egy kicsit jatszani majd vszeg, de csak az abszolut perfekt itemeket erdemes elrakni neki, mivel kinalat van belole kereslet szinte nem letezo.
https://d2.maxroll.gg/tierlists/overall-tier-list
Tier listben is C kategoria, tehat jatszhato de a hr befektetes erosen kerdeses, inkabb funolni jo.
Ha akarnek is neki valami hres runaszavat, vszeg inkabb az itemet probalnam megvenni a runa ertekenek fele aran mert olyan kicsi leheta. kereslet, nemtudom.
A masik gond hogy a frost arrow buildhez ottvan a mavina set ami nem olyan rossz elvileg, az ice jah+lem runaszo tuti jobb, de mondjuk a multishotnak ott a windforce ami sokkal olcsobb mint a fait/mist hr-es runaszavak. -
Vismajor01
addikt
válasz
De azért játszanak bowával, de nem sokan az biztos.
-
wm2
őstag
válasz
Én a Diamond Bow-t szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- MiniDSP UMIK-1 kalibrált mikrofon
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest