Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! Diablo II Classic és Resurrected Alapok: 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

wm2 őstag válasz  ncc1701

üzenetére ncc1701

üzenetéreTop cuccokban is meglehet unni. Régin, kicsit jobb dolgokért vagyonokat fizettünk. Pl. régi 25% fires torchert. Nem volt az már normális, ami ott ment. Vagy volt egy 19def 20 life sc-m és lecseréltem perfectre (nem írom le mennyiért, de direkt def-eset hoztam fel példának, mert tudom, hogy szereted). Nagyon begyepesedtünk már régi szerveren. Egy élmény volt D2R Hc-ban fos cuccokban rohangálni. Esküszöm, régen élveztem ennyire. 
- 

zsirfecske addikt válasz  ncc1701

üzenetére ncc1701

üzenetéreakkor végül jól alakult, cham + 2x um-ért lőttem egy eth reapert. csak 201 ed, de ez így 3 ist alatt volt, és egy 225+-os meg 5-6 ist. nem ér meg annyi damage különbség majdnem 2x-es árat, úgyhogy mákoltam hozzá bagóért egy +39% ed/+6 min dmg jewelt, így meglesz a 240 ed  már csak egy socket quest kéne, van itt valakinek felesleges rúnáért vagy itemért? én full kifogytam. 
- 

- 

üzenetére ncc1701

üzenetéreigen, a legjobb helyre került, itt nem para. mondjuk ha 1-2 travi kör után mindig kell 100k körül javítani, akkor százalékban elég sokat elvesz (fél milla körül hoz horkolással egy run), így jobban megéri a ral repair mikor májd majdnem tönkremegy. azért 3 milla gold egy ral-ért jutányos ár. amúgy tegnap utánajártam a barb helm témának, mivel sokat tickelő aoe támadásoknál a delirium gyakran be tudja adni a doll formát ami azért idegesítő (de általánosan szinte sosem fordul elő hogy procolna). szóval utánanéztem mivel lehetne rare-ben helyettesíteni, azaz mennyire op a cucc. rare barbarian helm ugye lehet: 
 - Berserker's: +2 to Barbarian (Affix Level 50)
 - Resonant: +2 to Warcries (Affix Level 40)*viszont ez mindkettő prefix, tehát egyszerre nem lehet, így nyilván a Berserker's a kívánt roll. mellette suffix-ből nem lehet már egyedi skill sem, azok a barbarian class helm automod-jából jöhetnek (ott ugye elvben lehet 3db akár mind +3 skill). tehát az én sityóm elég jó, viszont még nagyobb mákkal rare helm-en is spawn-olhat akár perfekt értékekkel +3 bo/+3 wc/+3 bc is, a Berserker's +2 all barb mellé, és még egy csomó egyéb jó stat is kerülhet rá (fhr, resek, life stb), tehát az igazán OP egy ilyen sárga cucc lenne, elképesztő kis drop eséllyel  ja és amúgy a socket stat is prefix, tehát ezekre marad a larzuk +1 socket, de az már csak hab a tortán. *ez magic-en lehet +3 to Warcries is (Affix Level 60-al, így jöhet ki pl. az igen ritka +6 bo kék item, ha +3 bo spawnol mellé) 
- 

üzenetére ncc1701

üzenetéreminden érdekel ami poros és gf  de amúgy 10-ből és 9-ből is van 2 asszem nyilván a 10-esekre lecserélném a 9-eseket. de amúgy 10-ből és 9-ből is van 2 asszem nyilván a 10-esekre lecserélném a 9-eseket.nálam meg ilyen 15-17 life sc-k porosodnak, ha kell valami kis karira szólj. wm2: 
 igen egy Lo-t még én is várnék, bő 1 hónapja pihennek csicsó fortihoz a 700+ eth 4 socket armorok.
- 

üzenetére ncc1701

üzenetéreérdekes de nekem ezek az automodos class itemek adják a játék sava-borsát, egy unique cucc a rollon kívül elég egysíkú hozzájuk képest. pl a pala shield-ek allres-e mindig izgi, de még inkább a mace-ek a rengeteg lehetséges +skillel, ugyanígy a necro/sorci wandek és az assa fegyók vagy a druid peltek. utóbbinál egy +3 tornado +3 hurricane önmagában nagyon kívánt és ritka, lehet hajtani őket jó darabig. és akkor erre még rájön a socket varia alapján a runeword választás és adott esetben annak a rolljai. persze rare-ben is előfordul egy részük, de ez így a legtöbb rétegű. vicces de nekem a farkasfogas fejesek jobban bejönnek, ez az ik helmre hajazós szárnyas cucc kicsit tucatabb külsőt ad, de hát ilyen ritka rollnál ne válogassak  a dream-et viszont egyáltalán nem értem, bazi drága és cserébe nem ad semmit, ráadásul nagyon tág határok közt rollolhat de maxon is kevés pl az allres és az mf is. vagy valamit kihagytam? a delirium viszont nagyon op, gondolom ezért tették rá a morph-ot, kicsit gyengíteni kell, majd ha nagyon idegesítő lesz, lehet charsizom ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) de gf barbhoz ez tökéletesnek tűnik, káoszt okoz, nem baj ha elszaladgálnak az ellenségek, úgyis stun van és a csicsó böködi őket. de gf barbhoz ez tökéletesnek tűnik, káoszt okoz, nem baj ha elszaladgálnak az ellenségek, úgyis stun van és a csicsó böködi őket.
- 

üzenetére ncc1701

üzenetéremelee karikat nagyon kéne erősíteni, emiatt én szeretném ha élő maradna a game és érkezne a balance. az ias bug is végre jó volt, erre patch-elték  wm2: 
 pont ez az, hogy aki farmol idegből, az úgyis pala vagy sorc, aki meg játszana neadjisten egy egyedibb melee karival, de nem akar szenvedni, legalább annak adhatnának valamit végre.level 72 a barbim hell közepe felé, soloban kínszenvedés lett volna, szerencsére volt pár önzetlen ember aki húzott kicsit, ez így gáz. persze vannak budget frenzy stb buildek, de addig is eljutni... juteszembe van aoe skill, a war cry, lol. én azzal toltam végig, amúgy elég hatékony amíg bírja a dmg, meg a mana (insight csicsó, de így is folyton potizni kellett). MutantZombie: 
 nem akarok it flame-et, értelek, de a balance az balance, nem miattam vagy az én véleményem miatt szokták csinálni, hanem hogy a játék legyen jobb általa.barb esetében igazad van, de ott sem az über op grief-et kéne nyomni hanem a kari skilleket tápolni kicsit szvsz. amúgy meg egyetértek, amazon-t is bőven tápolhatnák bizonyos ágakon, meg druidot is stb. ez a balance. 
- 

üzenetére ncc1701

üzenetéreA Smiter nem egy bonyolult dolog, de Hc-n annyira fos a trade, hogy valszeg marad neki a Black/Heavens. Vagy ha resetig összejön egy Grief / Raven standard kombó. Reset után jövök ladderezni. Egy brutál Spearazont akarok összelökni. Nem egy tucat kari. Nehéz is vele a fend bug miatt. De jó kis kihívásnak tartom. Ám mivel utálom a Botd-t (ami sokkal op-b, mint egy Grief), marad majd az eth up Hone Sundan. Én csak melee-ket építek, ezért nem is pofázom bele Sorc meg ilyen dolgokba. 
- 

üzenetére ncc1701

üzenetérenem, ez színtiszta balance. én pont lesz*rom másnak mi a jó, amúgyis utálom a meta tucatkarikat. de a grief önmagában értelmetlenné teszi kb. az összes többi egykezes rw-t, a spirit meg nem tud annak maradni ami a rúna igénye alapján kéne legyen, sokaknál marad endgame item ahogy írtuk. ez szerintem objektíve nem oké. MutantZombie: 
 milyen hozzáállás? hogy az ember jobb game-et akar? 99% hogy lesz balance d2r-ben, a kérdés csak hogy új csinálják-e ahogy llama javasolta, hogy legyen indításkor választható classic, lod és d2r verzió (azaz a jelenlegi a lod, és csinálnak egy balance+új kontentes d2r-t, ami innentől élő lesz és folyamatosan változik), vagy mindenkire rákényszerítik a változásokat.
- 

üzenetére ncc1701

üzenetéreazért egy shako legalább ritka drop, de egy 4 os broad / crystal sword az tök könnyen megvan már nm-en is (épp most adtam el egyet utóbbiból 2x thul, 2x ral rúnáért, kb ennyit ér), a tal+thul+ort+amn meg vicc. és ez a baj, hogy ha um+ist+ort+amn lenne vagy valami, az máris reálisabb volna. jó példa rá, hogy mrllamasc a bétában ki tudta rakni a spirit sword-ot. normal act 1/2 ugye. 
- 

pachito őstag 
- 

üzenetére ncc1701

üzenetéreEzért szerettem befurakodni egy vezér Hammer és MF sorcok közé jó kis 8-as Dia/Baal runokban. Volt olyan bot, aki csak a Jah rúnát kapta fel meg a circeket, tiarakat és amu/ringeket. Gc, Shako ilyesmit le se szarta. Ohm rúnát vagy Bert ugyanúgy. Alapvetően csak crap jewelekért meg gemekért mentem velük, de rengeteg Ber-t is összeszedtem így. Nem nagyon érdekelt ki mit gondol. erről. 
- 

- 

üzenetére ncc1701

üzenetéreamúgy tele van vele a traderie és esik az ára. 20/20-ból is van egy csomó jelenleg is. Peddy789: 
 CoH a ribcracker über fury druidhoz BiS, mert nem kell a +300% dmg oda. a linkelt guide-ban így írja, és egyetértek:
 Armor: CoH
 Why: This is by far the most expensive "must have" item in this build, but it's non-negotiable IMO. This armor has everything we need, huge resists, DR, LL, +20 strength, and +2 to skills, I suppose a Fortitude would work, but vs. the Ubers the difference in damage would be negligible and you'd really miss the resists.mondjuk más kérdés hogy akarok-e überes druidot  de én innen indultam mert a legolcsóbb fegyver volt. de sztem eth botd-vel is jobb a CoH, mert túlélsz mindent, az többet ér mint 1-el kevesebb ütés talán. de én innen indultam mert a legolcsóbb fegyver volt. de sztem eth botd-vel is jobb a CoH, mert túlélsz mindent, az többet ér mint 1-el kevesebb ütés talán.a repair cost a superior miatt ugrik elvileg, de engem is érdekelne mi számít pontosan nála. pl érdekes a 15 ed great hauberk-emnél 1100 körül van 1 dura javítása a 13 ed + 14 max dura ugyanilyen armornál meg 850. vsz archon-nál amúgy alapból, nem superiornál is magasabb a költség, item quality level függő lehet, meg egy light / medium / high kategória is tuti hat rá. de nekem a vizsgálódás eredménye ez, a superior great hauberk a legjobb ár/érték és str req/def-ben legolcsóbb javítással. 
- 

üzenetére ncc1701

üzenetéredurva de úgy látom, hogy a ber kb a reális érte, hiába kb 100-ból 1 torch ilyen  eddig egy ajánlat van rá: 22 ist eddig egy ajánlat van rá: 22 ist pedig azt hittem egy vex, vagy legalább egy ist+um befér a ber mellé (az apró ami épp nincs a CoH-hoz). de akkor a cél kapujában már komolyan veszem, szereztem hozzá egy ilyet:  ha már ennyire mázlim volt, nem fogom nem perfekt armorba tenni. um-ért adták, cserébe larzuk-olni kellett. de mégsem egy Lo mint az archon plate. 
- 

üzenetére ncc1701

üzenetéreA barbok vagyont képesek fizetni az ilyen block/str amulettekért. Thul/Emerald a recept. De én inkább a második képen gondoltam neki. Vagy egy Metalgrid a Lord helyett. Sajnos aki nem céleszközt csinál, hanem “all around” kariban gondolkodik, annak számolnia kell azzal, hogy bizony nem olcsó. De szvsz egy random verdungo egyáltalán nem drága és jobb lenne neki, mint egy soe. 
- 

B. Tamas aktív tag válasz  ncc1701

üzenetére ncc1701

üzenetéreKöszönöm, ahogy láttam legtöbb buildben a kardot preferelják leginkább, de ezen a szinten nekem úgy tűnik, hogy a baltát/kalapácsot jobban dobja a játék. Legalábbis amit a többi karimmal összeharácsoltam... Épp ezért is kértem segítséget, hogy milyen irányba érdemes indulni kezdő közelharcosként, mert a skilljeit sem ismerem. Oké, el tudom olvasni, hogy mit csinál, de az azért édeskevés egy használható dolog építésére.   20 éve megrekedtem rendre 60-as szint körül, a fene se gondolta, hogy ennyire össszetett játék és hogy ennyi összefüggés van benne hogy haladni lehessen, most már próbálok ésszel játszani... Gamblezni nemigazán szoktam, kaparós sorsjegyet is kb 2-t veszek egy évben.  
- 

pachito őstag válasz  ncc1701

üzenetére ncc1701

üzenetéreA névtelen council memberekre jellemző inkább, hogy törnek, Geleb vagy valamelyik ugye fixen nem törik, a többi olyan 66% nem - 33% igen. 
 Ezeknek a rúnáknak a többségét nem horkkal szereztem, vagy első halállal estek valamelyik memberből vagy a council roomban levő chestből. Illetve le szoktam menni a lépcsőn Durance első szintjére és a közeli chesteket mindig nyitom, az egyik Ber például onnan esett.
- 

pachito őstag válasz  ncc1701

üzenetére ncc1701

üzenetéreTeljesen standard IK szett, egy elég fasza craftolt barb amu (ha hazaértem megmutatom), raven frost meg egy rare gyűrű (mf, ll, egyéb nyalánkságok). 
 Teljesen jól írtad, shoutra felesleges sokat tenni mert csak a duration nő a szintekkel, másik 2 ordítás természetesen maxos, én személy szerint nem teszek a többire egy pontot se de ez ízlés kérdése.
 WW ugye max, Berserk legalább egy pont phys immune ellen, tetszőleges weapon mastery szintén 20 pont, többi combat skillre is mehet legalább 1, tetszés szerint több.
 Horkra szeretek legalább annyit rakni hogy bónusz pontokkal meglegyen az 50% item find.
- 

zsirfecske addikt 
- 

üzenetére ncc1701

üzenetéreén level 31 vagyok a barbbal nm elején, bármi ilyesmibe beszállok, a baj csak az hogy eddig se haladtam, mert nem játszottam vele. de az übert ma le akarom tolni druiddal és akkor holnap napközben ez a terv, gold find barb húzás. B. Tamas: 
 gf barbot tudok csak javasolni, ha minden másra (mf/fun/über) már van külön karid na akkor pls ha bárki huzizást kezd bárkivel, tegye meg hogy ide beírja, és akkor ha tudunk, csatlakozunk! köszi, ne solozzunk már meg ne idegenekkel ha nem muszáj  
- 

üzenetére ncc1701

üzenetérenekem kb 3 hete van egy eladó valami 1-2 pgem-ért, eddig ketten keresték de mindig éjjel mikor aludtam. vsz a vámpíroknak kell valamire  Abból a szintből 3 féle verzió van, rögtön lehet tudni, merre kell menni. 
 kipróbáltam, tényleg tuti, a szemes trükk is. mondjuk én nem nagyon rusholok, mert szedegetem a fehéreket. legutóbb egy 4os eth wyrmhide-ot kockáztam össze belőle. meg egy 3os monarchot, ami crude unsocketedként esett, így sajna a 4 nem jöhetett ki. erre kíváncsi leszek, mert sokat árulnak belőle érdekes módon.
- 

Peddy789 őstag válasz  ncc1701

üzenetére ncc1701

üzenetérenem kell enigma ha csak nila farm van. 
 En najs staffal toltam, eleg sok teleport charge, es egy runhoz mivel tudhato a map layout kell kb 10 teleport.
 Viszonylag olcso karival viheto, ha a seged leut egy mobot a sentry mar robbantja is. Nekem nagyon tetszett igy a farmolas, es a gold koltseg se volt veszes, mindig 1-1 itemet felvesz az ember azt kesz.
 A legjobb hogy tenyleg szinte alig kell hozza item, mert a death sentry robbantas igyis ugyis sebez, es ugye ha eleg tavolrol rakod a trappet, az a tomegben allo mobokra lo, akiket hamar kivegez igy a lightning, utana meg domino efektus a robbantas.magefist, fcr ring, vipermagi, kira alres sapi, 2 spirit a trap casthoz, random cipo, es kesz. 
 Probaltam en is blizz sorcival, szerintem iszonyat szenvedes volt ahoz kepest hogy assasinnal hogyan ment. En sorcival minden 10x runban meghaltam, vagy minden 6x runban immune cold nila, aah.. szar.
- 

üzenetére ncc1701

üzenetérena a kígyók néha a kutyából is leharapnak vagy 2000 hp-t, brutálisak  majd lehet csinálok egy videót hogy megy fury druiddal (amúgy nekem inkább freal rage druid, azzal tényleg zéró para van és szeretem a faster run-t, csak nagyobb csoportokra tolom a fury-t). azóta sem dobta az uccsó hiányzó kulcsot, szóval kell még járjak nála párszor. 
- 

üzenetére ncc1701

üzenetéreigen, sőt circlet > coronet > tiara > diadem sorrendben, inkább tiarától felfelé, mert ezeknél hiába kisebb a szinted, van speckó plusz módosító (magic level) amivel minden affix rákerülhet: mondjuk fehér diadem-et én még életemben nem láttam, tiara van eltéve 3. de rákerestem pul-ért lehet venni már. lehet érdemes rápróbálni, imbue és aztán 6 pskull-al rollolgatni. más: 
 reggeli mákszéria, most vettem 3 hate kulcsot um-ért, asszem ez baromi jó ár, de legalábbis ezzel több órányi grind-ot kerültem el és a 4 terror/2 destruction mellé már megoldom vele az első solo übert. nyomok egy countesst meg pár nivalamint az első travincal, 1-1-re a perfekttől, pont poison kellett über lilith-hez   
   ja és vettem este egy ilyet 3 pameth-ért, +2-3000 attack rating buff az enchant-ból überre: 
   majd drukkoljatok   
- 

üzenetére ncc1701

üzenetéreamúgy érdemes barb helm-eket is imbue-olni? lehet elgondolkodom rajta majd, kb annyi lehet az esélye egy op cuccnak mint a druid pelteknél a +5 tornado, tehát nem sok. vagy esetleg fehérben sockettel rw-hez? mondjuk egy delirium ahol a +2 skill mellé még attract charge is van, az elég jól jöhet egy csicsóval gyilkoló ácsorgós max war cry-t spammelő gold find barbhoz. 
- 

üzenetére ncc1701

üzenetéreIlyeneket találok: "1 poison charm is excellent to have : it stops monsters' regeneration (as long as they're not immuned to poison), just like having 100% open wounds. Just keep in inventory the longest duration you can find (up to 10 seconds is possible). Keep in mind, however, that Lilith and Uber-mephisto are immuned to poison. Having more than 1 is probably not a good idea : ar/damage charms should be better." Über fury dudunak tuti hasznos. Bár ha van bőven ow, teljesen mindegy. 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Mini PC
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Battlefield 6
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Megvárom mit takar ez a balance és aszerint döntök. Meg hogy ti mit tápoltok majd. Ranger, Kicksin, Spearazon, guided arrow physical Bowazon ha a balance esetleg úgy adja. Mindenképp vmi újat.
 Megvárom mit takar ez a balance és aszerint döntök. Meg hogy ti mit tápoltok majd. Ranger, Kicksin, Spearazon, guided arrow physical Bowazon ha a balance esetleg úgy adja. Mindenképp vmi újat. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)