Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MutantZombie

tag

válasz zsirfecske #13328 üzenetére

1., Olyan példával jönni, hogy mi volt a bétában az szerintem fura. Mivel a játékban jelenleg ez nem kivitelezhető, nem érzem túl op-nek.

2., Azt nem értem, hogy a TE játékodat miként befolyásolja az, hogy van ilyen rúnaszó?
    Ha nem akarod használni, akkor ne használd, de másokat miért kellene korlátozni?
    Én is kirakhatnám az Enigma-t de nem teszem, mert túl op-nek találom, hiába HR-s, de ettől még nem vágyom arra, hogy más se használhassa.
    Nem az a baj, hogy jobbá szeretnéd tenni a játékot - az üdvözlendő, azzal semmi gond nincs - csak milyen úton.

3., Egy életképes barbárt összehozni nem olyan egyszerű. Nagyon nem javasolt kezdő karakter. És ezek ellenére az egyik fegyvert tőle vennék el. Érdekes.
    Nekem egy "Lo" rúna kellene hozzá. Játszom egy ideje, de még nem esett, de egyesek szerint túl könnyű.
    Az én szemszögemből meg baromira nem tűnik könnyűnek begyűjteni. Ki sem tudtam még próbálni, de egy géniusz szerint túl könnyű lesz tőle a játék. Mire meglesz, nerfelik. Kösz.

4., És akkor még ott van az is - ha már balance -, hogy egy Assa v. Necro mindkét kezében a skilleket tápoló item van (lehet).
    Gond nélkül lvl 40 fölött vannak a skill-jei. Hol van ehhez képest hatékonyságban és költségben egy bowazon?
    És a közelharcosok / bowazon mit ér a cuccai nélkül?
    Egy trapp assa, summon necro, sorc, elem druid, hammer pala nm-ig eljut egy fehér dagger-rel, de egy közelharcos? Az halott.

• maajsz

senior tag

válasz zsirfecske #13328 üzenetére

Ez a 99%, hogy lesz balance ez valami hiteles info vagy bejelentés? Érdekes lenne ha így 20 év után úgy döntenének, hogy borítják az egész sandboxot ahogy van. Csak mert a D2-nek nincs igazából olyan endgame contentje ami ezt indokolja, pvp-re meg jó esetben is csak gimmick szinten alkalmas.

Új hozzászólás Aktív témák