- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- 3D nyomtatás
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MutantZombie
tag
válasz
zsirfecske #13328 üzenetére
1., Olyan példával jönni, hogy mi volt a bétában az szerintem fura. Mivel a játékban jelenleg ez nem kivitelezhető, nem érzem túl op-nek.
2., Azt nem értem, hogy a TE játékodat miként befolyásolja az, hogy van ilyen rúnaszó?
Ha nem akarod használni, akkor ne használd, de másokat miért kellene korlátozni?
Én is kirakhatnám az Enigma-t de nem teszem, mert túl op-nek találom, hiába HR-s, de ettől még nem vágyom arra, hogy más se használhassa.
Nem az a baj, hogy jobbá szeretnéd tenni a játékot - az üdvözlendő, azzal semmi gond nincs - csak milyen úton.3., Egy életképes barbárt összehozni nem olyan egyszerű. Nagyon nem javasolt kezdő karakter. És ezek ellenére az egyik fegyvert tőle vennék el. Érdekes.
Nekem egy "Lo" rúna kellene hozzá. Játszom egy ideje, de még nem esett, de egyesek szerint túl könnyű.
Az én szemszögemből meg baromira nem tűnik könnyűnek begyűjteni. Ki sem tudtam még próbálni, de egy géniusz szerint túl könnyű lesz tőle a játék. Mire meglesz, nerfelik. Kösz.4., És akkor még ott van az is - ha már balance -, hogy egy Assa v. Necro mindkét kezében a skilleket tápoló item van (lehet).
Gond nélkül lvl 40 fölött vannak a skill-jei. Hol van ehhez képest hatékonyságban és költségben egy bowazon?
És a közelharcosok / bowazon mit ér a cuccai nélkül?
Egy trapp assa, summon necro, sorc, elem druid, hammer pala nm-ig eljut egy fehér dagger-rel, de egy közelharcos? Az halott. -
maajsz
senior tag
válasz
zsirfecske #13328 üzenetére
Ez a 99%, hogy lesz balance ez valami hiteles info vagy bejelentés? Érdekes lenne ha így 20 év után úgy döntenének, hogy borítják az egész sandboxot ahogy van. Csak mert a D2-nek nincs igazából olyan endgame contentje ami ezt indokolja, pvp-re meg jó esetben is csak gimmick szinten alkalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- 3D nyomtatás
- Lightyear - befektetési app
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Nyaralás topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- HP, DELL, LENOVO, ACER laptopok, WINDOWS 11, ÁFA-s számla, garancia
- Macbook Pro M1 Max 64GB RAM 512GB SSD GARANCIÁVAL
- LENOVO X250 (Core i5 / 8GB DDR3 / 256GB SAMSUNG / 12,5" / Windows 11) 19.990FT!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest