- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptr
csendes tag
válasz
mcsabee #5272 üzenetére
Azóta továbbjutottam.
Downgrade-elni kellett a PvPgn-t (1.7.9-re), és már ment is a kapcsolódás.
Most azzal harcolok, hogy a realm-hez ugyan tudok kapcsolódni, de játékindításnál azt mondja hogy "failed to join game". A GS logja azt mondja, hogy
D2GSCBLeaveGame: Gabriel(*dagatt)[L=0,C=Ama] leave game 'Namajdmost', id=2(exp,normal,softcore,ladder), vagyis mintha a kliens lépne ki.
Egy pár másodpercig látom is az admin konzolon hogy létrejött a game, de hamar le is zárja... -
for3l
senior tag
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mcsabee #5230 üzenetére
nem szimpla expanzió, hanem csak egy sima(fizetős) DLC. új játszható fajt nem ad, meg új épületet egységet, csak a kampányt bővíti ki. persze gondolom megcsinálják azt, hogy kiírják dvd-re, bedobozolják, és esetleg még CE-t is csinálnak belőle, csak hogy nőjön a bevétel (és a Diablo 3 fejlesztését ki tudják valamiből fizetni
)
de ez már tényleg nagyon OFF -
sirdond
őstag
válasz
mcsabee #5219 üzenetére
De látod,hogy hiába próbálja észérvekkel meggyőzni az ember, ő egyszerűen csak tudja, még az is lehet,hogy percre pontosan
Én is várom már a játékot nagyon, mint ahogy itt rajtam kívül szerintem mindenki, de azért ilyen abszurditást?És lehet,hogy tényleg ismer valakit Blizzéknél,de az sem jelent semmit. Bashiok példáját tudom felhozni, aki azért elég hiteles személyiség, ugye ő írta még anno,hogy a patch árpilisban megjelenik... na és tudjuk mi lett belőle, 1 év csúszás
Pedig biztos nem találomra írta be, hogy akkor tervezik a patch megjelenését.Amíg a http://us.blizzard.com/diablo3/ oldalán nincs rohadt nagy számokkal kiírva,hogy mikor jelenik meg, addig kár említeni is
-
mongoose123
aktív tag
válasz
mcsabee #5182 üzenetére
csak ne hogy elavult legyen mire kiadják. Én is erre várok már kb 4éve és amikor publikálták a diablo 3 oldalt nagyon megörültem azóta már eltelt egy kis idő..... mondom én attól félek hogy mire szerencsétlen diablo3at kiadják addigra elavult lesz. bár az igazi fanok nem a grafikát nézik
-
Bazzzs
senior tag
válasz
mcsabee #5050 üzenetére
Nem hiszem, hogy bug lenne. Pár külföldi fórumon olvastam, hogy ugye a Larzuk által adott foglalatok száma a tárgy szintjétől (item level) függ. Arról lehet is találni táblázatokat, hogy melyik cucc milyen szintű. Viszont a ládában feljavított low quality/cracked felszerelés szintje a javítás után elméletileg 1-es szintű lesz. Viszont ha senki se tudja, hogy 1.13 alatt is igaz-e még ez a rendszer, akkor majd letesztelem valamikor
-
for3l
senior tag
válasz
mcsabee #5044 üzenetére
mf-re 1playerben még csak annyi sem kell. 8-9k dmg, 75fcr breakpoint bőven elég. igy merc-et is fel cuccolva kicsit mf-fel (skullders rá azt annyi
) lehet csinálni ~450mf-et lvl90-re.
ez meg van kb ~200fg-ből cta1-gyel, ~2,8k life.szerk.: a kisebb cuccok nálam beszerezhetőek, olcsón!
-
pckownz
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz
mcsabee #4999 üzenetére
ki is van írva nagybetvekkel, hogy mindenféle 3rd party software használatát ban-nal jutalmazhatják...
tegnap kentem kicsit a poison necro-mmal... nagyon gyalul nightmare-en... 1 pöffentés majdnem mindenkinek elég a novából... keményebbeknek meg ott a lower res és a dagger
és még sok hiányzik ahhoz, hogy plafonon legyen a dmg: nova+explosion nincs még teljesen kihúzva...
-
mephi666
nagyúr
válasz
mcsabee #4965 üzenetére
köszönöm előre is... egyelőre bármelyik darabjának örülnék... 2ber nekem is kellene infy-hez... a ládámban pihen egy jóféle polearm hozzá, már "csak" a rúnák hiányoznak
most a mercnek adtam egy kelpie-t (az is esett, most ugrott be), ami kimondottan jó boss-ok ellen, mert úgy belassítja őket, mint malackát a szembeszél
a ber-nek iszonyúan rossz a dropja... nem tudom, mennyivel módosították a hr-ek dropját 1.13-mal? eddig nem sokat éreztem belőle...
ui: egyébként vicces, de néztem, hogy nightbaal-nál jobbak a dropok a hiányzó cuccokra, mint hellmephi-nél... meg ott vannak lister-ék is...
csomó cucc nem eshet, de amik első körben kellenének, azoknak jobb a dropja... meg mellesleg jobban is halad... és csak ritkán dob be olyan kis csontgenyákat, amik nighton is tudnak szívatni
durance of hate-ben meg elég gyakoriak a kis rohadékok... hellen elég egy rosszul irányzott lövés és a visszakapott fizikai dam lekapja a kb. 1000hp-t elég gyorsan...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mcsabee #4962 üzenetére
-nosound és -ns (ugyanaz)-t senki ne használja, mert akkor az átvezető videóknál kilép. legalábbis nálam így volt, szóval ha valakinek ilyen gondja van, akkor lehet hogy ettől.
Tud valaki egy jó hero editort mondani? Olyan kéne, ami megy win7x64-en és van hozzá item pack (unigue/set/rúnák meg socketes cuccok), mert amit találtam, az nem akart elindulni :S -
icons
addikt
válasz
mcsabee #4957 üzenetére
Hmm... A gond az, hogy csak88as vagyok, és így a mercem nem tud erősebb fegyvert a kezébe kapni. (akkor 2k körül sebezne) Úgyhogy az a BR egyre jobban időszerű...
Azt tervezem, hogy szerzek valahogy egy infinityt (elég sok cuccot össze MFeltem, remélem kijön belőlük), és azzal végre tudok rendes runokat futni. Plusz akkor már Über is befigyel, ha countesst le tudom futni végre (meg remélem nihi is meglesz).
Óóóó...köszönöm, értem, amit mondasz persze, ez alapján olyan 350körülre lövöm be szerintem az MFem... (ha kisebb az se baj...) Tehát skullyt cserélem máris Viperra...
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #4951 üzenetére
Bocsbocs, elírtam, csak Insight-om van... Egy kis különbség van a kettő között... Infi a cél, azzal kb bármilyen sosoval darabolnék..
És az a baj, hogy infi nélkül eléggé meg vagyok lőve. Sok helyre jó a blizz, azokra nagyonis (5kval...), de ahol vannak immunok, oda semmit nem ér (és a mercem ugye még gyenge hozzá).
BR ezni egyedül mivel lehet? Nekem úgy rémlik, elég kevés a light immun, egy lightos sosoval etalán van esélyem? (colddal nem, az őrzők miatt, meg múltkor w2 kb 5percig tartott, mert mercnek nyomni kellett a potikat, aztán vissza malah-hoz) Utsó hullám ugye Fire Immun, az teljesen reménytelen a mercnek, tehát maradt a light.Köszi, azt írják itt is, hogy minél nagyobb annál jobb, de ha sokkal több időt vesz igénybe, mert cserébe gyengébb vagy, akkor gondold át
.
(egyébként miért jobb az orb blizz helyett? Blizznek elvileg sokkal nagyobb a dmgje, minden szinten, egyedül az idő miatt lehet jobb az orb, h nincsen késleltetés)
-
mephi666
nagyúr
válasz
mcsabee #4951 üzenetére
infy az én mercemnek is kellene, mert hell-en eléggé izzaszt a sok cold immun
az a 2 ber eléggé megijesztett... milyen áron van most? fg-vel nem szórakoztam még, inkább pgem/hr/item csere ment... az infy töri hellen is mindenki lightning immjét?
(rég játszottam, na...) lehet, hogy megérne egy respect, mert jól kihúzva elég kemény a chain lightning...
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #4949 üzenetére
Az én mercemnek nem megy .S kipróbáltam, 1k körül van a dmg-je, de nemtudja ezeket hozni egyedül. Ezért is gondoltam arra, hogy átállok meteorbosra, mert akkor nagyjából mindenhol tudok runolni (még baalrunt is egyszerűen tolhatok, minden probléma nélkül, talán CS az ami necces lesz. utsó hullám Baal előtt véletlenül nem mind fire immun? vagy ők posion, most nem emlékszem...), utána meg ha lesz több allskillem, átállok ligthos orbosra. Ő már tényleg mindent tud tolni. Tehát ezek a távlati tervek
.
Viszont most 88as vagyok, tehát gyerünk BRezni, viszont felmerült egy kérdés bennem: 105fcr miért kell teléhez? Mindenki azt mondja, hogy szükség van rá, de miért? nekem most occu, meg spirit ad összvissz, tehát 65ön van, de így sem nagyon ütnek meg.
Ja, és milyen szintig érdemes elmeni MFhez? Minél magasabb, annál több a dropp? Úgy tudom 94es szint környékére érdemes elvinni azért.
És MFnél van felső határ? Én most 400körül járok, de 425 a max cél, az nemsokára elvileg meg is lesz (igen, cserébe a resistek nem az igaziak, és fcr-em sincsen, ez rossz dolog, de önmagában MFt van értelme növelni sokáig)
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #4933 üzenetére
Nekem:
Occu, Shako, páncél: wealth, de viper-ra pályázom, van hozzá pulom ,meg lemem, pajzs: lidless wall, kesztyű: random, 25mf, öv goldwrap, gyűrűK: nagel + 21%randomos, cipő: random 23%mf + cold resi 10, poison 21, amu: random +1allskill
Ez 314% +mf , blizz: 3,7-3,9kHol BRezel? Mármint melyik channelban?
Szerk.: ja, és 87es vagyok, tehát kellene a szint nekem is, a masteryhez :S
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #4921 üzenetére
Utánakérdezek, de azt hiszem, a dupe-ot könnyen ki szúrják egyébként
. Az a baj, hogyha észre is veszik, és esetleg ki is bannolnak (amire már kicsi az esély), asszem 1hónap jár érte kb... És lassan nekem is botozni támad kedvem, miután az emberek fele azzal tolja, és ezzel a fairplay teljesen rombadől... Mármint érted, mikor fogok összeMFelni egymagam annyi cuccot, amit egy bot 1-2nap alatt megtesz? (még akkor is, ha napközben nincs is bekapcsolva, csak amikor emberünk fent lóg a neten...)
-
bolcsodal
addikt
válasz
mcsabee #4687 üzenetére
Hogy lehet a widescreen támogatást beállítani? Csak windowed módban működik?
Egyébként cheat-ek is működnek.
"A: The PTR realm is separate from the live realms so your current characters aren’t carried over. You’ll need to create a new character to begin testing. But, cheats are enabled and you may use the following cheats by typing them into chat while in a game:
Gold # - Will provide the amount of gold specified
Level # - Will increase your level to the number specified
Waypoints 1 - Will activate all waypoints. You must still reach an act before that act’s waypoints will be unlocked with this cheat. "Nem meglepően mindenki 99. szintű a ClassicBeta-n.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mcsabee #4653 üzenetére
Ha spirit helyett zaka kerül a palára az alapján amit leírtam cuccoknak, 9fpa helyett lesz 10fpa. Ami ugye 2.77 vs. 2.5 "támadás" másodpercenként. Nem hinném, hogy a majd 3 tized másodperc különbség miatt csiga lassú lenne. Viszont fcr gyűrű helyett mehet bul vagy soj, ami megint tolja a sebzést zakával egyetemben.
Az item nélküli blizz sosó meg 1.9 támadás másodpercenként (13fpa) ráadásul damja is bűn kevés úgy, szal nem hinném, hogy zaka hammer olyan rossz lenne ha csak a spirit és a plussz fcr gyűrű/amu helyére kerül + skilles cucc.
Equinoxe
Még szerencse, hogy nem csak egyféleképpen lehet UT smitert készíteni. Én pl. Convi aurással tolom
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mcsabee #4619 üzenetére
Azt azért ne hanyagoljuk el, hogy mindezek mellett pala pajzson elég méretes allrez is lehet alapban
ami ugye mindig jól jön.
Egy allrez 45-ös sacred targe vs. monarch. Hehe nem is kérdés mibe érdemes palának spiritet rakni. Na meg ugye Sacred Targe erőigénye mindössze 86, míg monarch 156
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
mcsabee #4612 üzenetére
Milyen cuccok vannak sosodon? Át tudsz húzni nekem egy hammer palát? MF-re szeretném felszerelni, de nincs aki áthúzzon. Jobb választás szerinted, mint egy MF soso? Bár drágábbra jön ki, mint egy sosot felszerelni.
Unperm - perm. Jelentésüket tudom, de az unperm a duepolt cucc. Hogy lehet megoldani, hogy ne vesszen el? Minden gameben le kell permelni, de hogy? Trade ablakot kell nyitni odáig megvan.. Mi van ha nincs senki a gameben?
Köszi, üdv!
-
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
mcsabee #4546 üzenetére
Shako-ba UM vagy BER vagy IST vagy mit raktál? Mekkora dam kell egy CS runhoz? Hány pc sk? Mekkora mf-ig érdemes felnyomni CS-hez? Csicsora mit érdmes rakni? MF-es cuccokat vagy inkább olyat, amivel ölni is tud? Tomb Reaver vagy Insight? Ilyesmikre lennék még kíváncsi..
Amúgy köszi, tetszik a build.
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #4571 üzenetére
hmm
Fura dolog, mert mindenki csak ennyit tud körülbelül, mármint megkérdeztem valakit a játékban, aki elég jó, és neki se volt semmi tippje, hogy hogyan, milyen irányba érdemes fejleszteni
. Meg kaptam ingyé egy baba torch-ot is, ami azért jóljön, nade ingyen?
Meg az ember csak alacsonyabb szintű babákat lát (legalábbis één), vagy ha magasabb szintűek, akkor is csak hátul állnak, hogy kapják az XPt, tehát sose visznek mondjuk runokat...
Kár értük... -
icons
addikt
válasz
mcsabee #4568 üzenetére
Hehe. lvl4es pala Hell CSrunban. Utána már hamar fent voltam lvl 70körül
. Nemrossz móka, ha van valaki, aki tud húzni. Utána meg már csak a WPket kell megszerezni, és az ember csinálhatja, amit kell
.
Babánál Concentrate-eset érdemes csinálni? Ha igen, mire? Nekem volt egy kezdőkarakternek, melléfejlesztettem, de még így is iszonyatos def, attack, meg dmg-je volt. Jó, nem atombrutális, de pont elégséges. Érdemes erre adni? (eddig double throw, frenzy, berserker babákat láttam, néha whirlwind-del megtámogatva. Ezek ütőképesebbek?)
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
mcsabee #4535 üzenetére
Tehát megoldható csak kell hozzá 2 origi cd key (sima és lod is), ugye?
Egy accountról több karakterrel is fent lehetsz egy időben, csak ugyanazzal a karakterrel nem.
Gondolom ezt is arra érted, ha 2 kulcsod van és routeren van megosztva (vagy virtual pc), ugye?
Elgondolkodtató. Virtual PC-ről tudsz valamit? Macerás váltogatni az ablakok közt vagy nem ismered? -
n_gy_k
aktív tag
válasz
mcsabee #4448 üzenetére
Max 30-50 ember, nem külföldről, csak belföldről. De inkább a 30 szerintem, mint az 50. Milyen az a bitang net?
Illetve akkor úgy kérdezem, hogy itthonról mit tudok megoldani? Gép: egyik: X2 6400+, 2Gb, HD4870 + másik 2xP3 933MHz, 512Mb, 9600XT. Net: 10Mb/1Mb ADSL kábel. Ping: 28-32ms belföld, speedtest szerint. Bár ehhez nem értek csak emlékeztem, hogy ez mér valami ilyet.
Igazából ismerősök még Kaniról, de nem olyan közeliek, hogy össze lehessen ülni lan-ozni vagy hasonló meg páran messzebb is vannak.
Nah remélem azért annyira nem szóltam hozzá hülyeségeket a dologhoz.üdv,
n_gy_k -
kutga
félisten
válasz
mcsabee #4389 üzenetére
Üdv!
Kössz a felvilágosítást, én is tapasztaltam hogy néha megmaradt a játék amit kreáltam, néha nem.
Szerencsére csak low lvl tárgyat veszítettem.
Más...szépen fejlődök egy blizzard sosoval, nightmare-en járok lvl 65 körül.
A kérdésem, milyen felszerelést érdemes még rátolni?
Ami most van:
Smoke rúnaszó (NefLum) Ghost Armorban
Oculus
Lore rúnaszó (OrtSol) War Hatben
Ancients Pledge rúnaszó (RalOrtTal) Kite Shieldben
Rare kesztyű, 2 unique ring, unique belt és csizma, vmi amulettSpirithez megvannak a rúnák, már csak Monarchot kellene találnom, Enigmát szeretnék összerakni, de az még messze lesz, addig kéne Hellre vmi jó vértezet, ami ad resistet, kesztyűt le fogom cserélni, egy SoJ ringet is szeretnék - SoJ megér egy oculust? (van egy felesleges). Alapvetően +skilles tárgyak kellenének.
Nagyjából ennyi, nightmaren egész jól tudok haladni, Hellre kíváncsi leszek, de előtte még baalrunozok lvl 80-ig.
-
TrollBalint
addikt
válasz
mcsabee #4354 üzenetére
annak aki hálóba játszik, de én nem játszok hálóba, és nekem nem 2 perc amíg eljutok 92. szintig, és nem is szeretnék úgy játszani. Én szeretem élvezni a játékot, nem azt, hogy egyből 100. szintű vagyok. Ennyiből lehetne olyan opció is, hogy hányadik szinten akarsz kezdeni.
De ha meg valaki 2 perc alatt eljut 92. szintig, akkor nem mindegy, hogy átrakja a skill pontjait, vagy pedig indít egy új karaktert? -
TrollBalint
addikt
válasz
mcsabee #4351 üzenetére
szerintem nem feltétlen rossz dolog, mert kipróbálhatod, melyik mit tud és amelyik tetszik azt használod. Nyilván ha ingyen van, akkor értelmetlen. A titan questbe is van ilyen és örülök neki, hogy nem kell előröl kezdenem azért, mert kipróbáltam valamit ami nem tetszik, igaz itt minél több pontot akarsz visszavonni, annál több pénzbe kerül. Szerintem egy ehhez hasonló rendszer a diabloba sem lesz/lenne rossz.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mcsabee #4267 üzenetére
"Hát ez nem hiszem,h menni fog,ugyanis haverral tolom lanba"
Emiatt gondoltam, na meg azért is mert single-ben nem működik. Bnet-en működött volna.
-
kutga
félisten
válasz
mcsabee #4230 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Megfogadtam mcsabee tanácsát, és elkezdtem nightmare-en baalrunokat tolni, csakhogy most átkerültem hellre.
Ami mondjuk nem baj, mert magasszintű segítőkkel iszonyat jól lehet fejlődni.
Kérdésem:
Enigmához rúnákat hol érdemes keresni? Úgy tudom ezek már extremely rare kategóriába tartoznak szóval nem lesz egyszerű. Ha pedig meglesznek esetleg, milyen 3 socketes páncélba kell belerakni (kvázi melyik a legmagasabb szintű vértezet)?Másik kérdés, mivel tegnap kaptam egy Occulust, emellé keresek vmi jó pajzsot, a lényeg hogy sok resistet adjon. Amit néztem az egy Sanctuary rúnaszó, megfelelő pajzsba rakva.
Vélemények?
-
Nunder
őstag
válasz
mcsabee #4199 üzenetére
Nekem is van egy hasonló Druidám, csak a fizikális ütés miatt Hellen ActIV után képtelenség vele menni, mert egyből meghalsz mihelyt rád nyomják az Iron Maident az Oblivion Knight-ok. Mennyire hatékony ez a felállás? Mert ha a varázslás kiegészíti az ütést, akkor lehet elkezdek én is egy ilyen Druidát.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mcsabee #4179 üzenetére
"Én még egyet tartok jónak amíg nem lesz meg a fent említett pajzsok közül valamelyik: a unique full plate mail nightmare-esre feltúrva: ugye a Goldskin"
Hát bizony a kiemelt rész kizárja a classic-ot, meg az előtte a fentebbiekre (viper, eni) hivatkozás szintúgy. Ráadásul én classic-ban inkább használok Silks of The Victor-t, Iratha Full set-tel hammerre. De ez ugye már "ízlések és pofonok" kérdése.
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
mcsabee #4095 üzenetére
Igen van benne Über Diablo. Meg UT is. Habár UT-be nem varázsol Mefi moob-okat. Ezt nem értem miért van, de mindegy, lehet, hogy csak beállítás kérdése. Vagy én emlékszem rosszul és nincs is?
Kicksin-em még soha nem volt, de érdekesen hangzik így elsőre, lehet belefogok, kipróbálom. Addigis: [link]
-
Nunder
őstag
válasz
mcsabee #4098 üzenetére
"Esetleg próbáld valamiféle kompatibilitási módban futtatni, lehet megoldja a problémád, vagy frissíts videokártya drivert."
Kompatibilitás még nem volt de drivert ugyan minek kéne feltenni újat egy 10éves gammához? Patch talán csak frissített driverrel műkszik? Nálad ezek szerint futott hibátlanul. Nincs valami ötleted mégis hogy esetleg én is be bírjam üzemelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Gurulunk, WAZE?!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Windows 10
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Escape from Tarkov
- LEGO klub
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest