Hirdetés
- Raspberry Pi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
32-es a sorcim, most tudtam összerakni neki a tüzes botot, hát mit is mondjak... 19 skill pontom van még
2-es blizzard-al megyek és mindent ölök. Most hogy már van +3 fire skill-re lehet rakok a mastery-re egyet meg a meteort megtanulom azt csókolom. Amúgy az elég kemény, hogy a bot, ha nem mágikus amiből csinálom akkor megmaradnak a plusz varázslat képességei, most konkrétan +6 warmth-os a botom. -
Fuck3r
aktív tag
Nightmare - atc2 - hárem (beleterepoltáltam egy gyoport "bunkós" közepébe egyszerre súlytottak le...)
Ezt még túléltem, ki tudtam teleportálni, viszont onnan meg egy főmufti elé teleportáltam akinek már csak 1 ütést kellett bevinnie
energishield 60%-on sem bírta a támadást
túl sok volt neki... nyekk...

-
diegho
nagyúr
act5-ben most szabadítottam ki a barbárokat és még mindig semmi cucc
olyan életképtelen lesz ez így, bármennyire is szeretem ezt a karaktert muszáj lesz valamit csinálnom, mert nevetségesen szar cuccokban járkálok vele.létezik valami karakterszerkesztő amivel át tudom rendezni a skilleket, hogy ne kelljen új karaktert indítani, mert kénytelen leszek az első bármilyen értelmes kétkezes fegyvert használni amit dobnak.
-
Shoo
senior tag
jahh ez az 1.12 elég karcsu, act 2ben vok a sorcival 20. szinten és eddig 2 arany cucc volt az első olyan 15ös szintnél és olyan dolgokat adott hogy a 6os szinten jobb tárgyakat veszek és még nem kaptam set cuccost...és persze olyan +30%os a magic item findom... régebben 1.11 alatt a barbárom, ami már 60as szintü megkapta a barbár szettet de nem jó egybe az egész, elég a tökfödő meg a páncél...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ÚJ! SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless (PC & Xbox) Aktív zajszűréssel!
- HyperX Cloud II Wireless vezeték nélküli Gamer fejhallgató dobozában!
- Razer Kraken V4 Wireless Gamer fejhallgató - dobozában!
- Dell Latitude 7320 -Érintőképernyős - I7 1185G7 - 16Gb ram - Több db
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"
még mindig 2-es blizzard-al ölök
energishield 60%-on sem bírta a támadást