Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcsabee

senior tag

válasz h.adam.92 #4115 üzenetére

Hát, ez egy fogas kérdés. Alapvetően ahhoz, hogy rád támadjanak ki kell jelölniük (ezt majd látd játékon belül), de kijelölni csak townban lehet, vagyis ha te épp act 1-en, andarielnél vagy lent, és ő fent kijelöl townban, azt te látod, mert megjelenik egy felirat a sarokban, és egy halálfej fent. Ilyenkor vagy megvárod és leölöd, vagy felmenekülsz egy tp-n, vagy kilépsz a játékból. De softcoreban ritka az ilyen kis szinten, leginkább baalrunokban szokás, de ott a többség úgyis leveri az egy pk-zót.

Viszont, van a tppk nevű hack, amit bármikor eltolhatnak, ha mellett állnak. Az annyit csinál, hogy egy jeges sorc, lövi feléd az iceblasteket, majd egyszercsak csinál egy tp-t, és amint felért a városba kijelöl. Annyira lassú az ice blast, hogy a hack miatt, mire odaér hozzád az utolsó ice blast, addigra ő kijelöl, te pedig halott vagy. De ezt is csak nagyobb szinten, hellen fogod tapasztalni.

Pár alapvető tanács, hogy mire figyelj.

Ha megölöd Baalt, akkor továbbmész a következő nehézségi szintre, ezért ha nem akarsz továbbmenni, mindig nézd meg, hogy baal quest aktív-e.
    Figyelj arra, hogy HF-ért (Act 4 q2) gyakran húznak, de gyakran le is lépnek vele, és nem ölik meg diablot, így először mindenképpen egy csapattal haladj, hogy neked megmaradjon a rúnád HF-ből.
    Ha tradelsz, nézd meg 3-szor, hogy mit tett be a másik a trade ablakba, nehogy egy színezett tárgy legyen véletlen. Én egyszer egy shakoval jártam meg. Srác betette trade ablakba, de aztán kivette és azt mondta, hogy tegyek még valamit a mal rúna mellé, én tettem, és mikor visszarakta a zöld a sapkát, nem néztem meg hogy mi az, és egy sima, fehér 1 sockos shako volt, benne egy emeralddal. Szóval nézd meg jól mit veszel :).

Új hozzászólás Aktív témák