Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Mercem 2k-t damol (noneth Crown of Thieves, Corpsemonium unique armor, nagy crap, és egy noneth CV Insight), én 3.7k-t blizzel, és mindenhova elég vagyok. Andy, Countess, Summoner, Mephi, Travi, Eld, Shenk, Pindle, Baal, ezeket mind tudom ölni.
Ami light-tal damol, és van mellette Infy merc, azokkal mind lehet BR-ezni, trap assa, java ama, light sorc. Nekem személy szerint cold-dal sem tűnik nehéznek.
Egyébként nem minél nagyobb annál jobb az MF. Ha mondjuk 300% az MF-ed, akkor magic item-re 300%-kal több esélyed van, rare-re 200%-kal, set-re 187%-kal, míg unique-ra 136%-kal. Azonban, ha 350% MF-ed van, akkor a számok így alakulnak: 350% magicre (itt ugye +50% jött rá), 221% rare-r (itt ugye már csak 21%), 205% set-re (+18% a 300%-hoz képest), míg unique-ra 145% (itt már csak9% a növekedés). Csak arra akarok kilyukadni, hogy a több MF százalékosan növeli a magic item esési lehetőséget is, nem csak a unique, meg rare cuccokét.
Mondjuk 1000% MF-nél, a 300%-hoz képest így alakulnak a számok:
+ 700% magic item drop
+ 175% rare item drop
+ 146% set item drop
+ 64% unique item dropEgy egyszerű példa, míg magic itemre 300%-on 300% esélyed van, unique-ra pedig 136%, addig 1000%-on 1000% van magicre, és csak 200% unique-ra, majdnem ötször több magic item fog hullani, mint unique, szemben a 300%-kal, ahol ugye ez picit több, mint a kétszerese.
És, ha esetleg nem lenne tiszta, az MF csak az adott típusú (magic, rare, set, unique) tárgy dobási esélyét növeli meg, mondjuk azzal, hogy neked van 1000% MF-ed, nem fog kiesni az első szörnyből 2 Tyrael. Ezáltal van egy pont, mikor már %-osan több magic item esik, mint unique, na ezt nem szabad átlépni
.Remélem nagyjából világos volt ^^.
(#4956) Mantaniro:
Én igen, de nem lehet Battle.net-en tolni, ezáltal részemről kuka.
-
mephi666
nagyúr
szerintem pl. célozni jobb az orb-bal... 1.12 alatt simán szólóztam sorcival baal-t meg pit-et
nagyjából mindenhol életképes volt még tal setben is... orb+cl-re húztam és a gömb sebzése érdekesen alakul: akin áthalad, azt rendesen megtépi... (kicsinek tűnik a kiírt damja, de használat közben elég erős) static field+orb párossal meg a bossok is gyorsan elfogynak...egyelőre az a problémám, hogy semmi normális cuccom nincs
hiányzik csomó resist, damred meg +skill (mf-ről nem is beszélve) neki kellene ülnöm mephit farmolgatni, hátha hullik valami értelmes végre... (pithez is még kevés vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Video digitalizálás
- Macska topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
nagyjából mindenhol életképes volt még tal setben is... orb+cl-re húztam és a gömb sebzése érdekesen alakul: akin áthalad, azt rendesen megtépi... (kicsinek tűnik a kiírt damja, de használat közben elég erős) static field+orb párossal meg a bossok is gyorsan elfogynak...
hiányzik csomó resist, damred meg +skill (mf-ről nem is beszélve) neki kellene ülnöm mephit farmolgatni, hátha hullik valami értelmes végre... (pithez is még kevés vagyok)