Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
quex
tag
válasz
mikromanus #38581 üzenetére
Mindjárt gondoltam, hogy amit Te használsz, az csak jó lehet és a többiek csak azért nyafognak mert gyengék.. az ilyen jellegű megterheléshez.
Tekintsünk el attól az esettől, amikor akkora dps-el mész, hogy 1 ütés a haranggal és fekszik. Ha egyedül játszol, akkor visszajönek rád, ez így is jó dolog. De ha nem egyedül játszol, akkor mindkettő ugyan azt csinálja, a harangas monk és a pörgős barbi is. Mindkettő szétteríti az egész területen a szörnyeket és mindenkinek, akinek van területre ható támadása, az a hajára kenheti, mert egyessével kell levadászni az összes szörnyet, így jóval időigényesebbé válik a levadászatuk.
-
Helmoras
őstag
válasz
Mp 7 en már elég szép számban vannak mobok, a sweeping-et használom ugye a spiritest hozzá az extra 100 spirites passzivot és a criplingnek a spirites runáját, skornal olyan sok tapasztalatom nincs, de a teszt körben gond nélkül tudtam tölteni, ha találok 1 miliárd goldot nyilván visszaváltok két egykezesre(és akkor visszateszem a fist of thunder spirites runáját) de jelenleg ez volt ár érték arányban a jó upgrade...(28 misi volt 1d 12 vel 1350+ dps 195+ chd + ls) meg van most 42% aspd bónuszom bár kesztyűre nem sikerül a triflectát rákraftolni (800 nál járok kb
) akkor már talán 50 is lenne... igy egész jó skornal is, két egykezessel meg persze mégjobb.
Edge: értem az álláspontodat de nálam nem cél az mp 10 egyelőre
és mint mondtam okosan kell használni a harangot és akkor nem olyan annoying...
-
jjc
aktív tag
válasz
meg a cm wizek is morgolódnak.
-
Edge
veterán
válasz
Na. Meg is van az e-napi vita tárgya. Party arc-e a harangozó monk?
Sztem mp10 partyban nem. Idegesítő amikor bent vagy egy nagy DPS-es karival és egy ilyen monk szétlöki a thrasheket, mivel megölni nem tudja. Sz'l nemjó semmire sem az, hogy a tömeget szétlökdösi, minek az meg mire jó amikor meg is lehet őket ölni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 G3 AMD Ryzen 7 Pro 6850U Magnesium CTO 32GB 1TB WiFi 6E
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Új Gamer - GIGABYTE Z790 EAGLE + Intel I9 13900KF + Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Új GAMER félgép - MSI B450M-A Pro Max II + Ryzen 5 5600 + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest