Hirdetés
- Már nem csak vízhűtőket kínál a CPU-kra a Sharkoon
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Elviszi az ARM Artisan Foundation IP üzletágát a Cadence
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
Peat;) #40264 üzenetére
Te nem érted... Mivel az alacsony szintű itemek is fix eséllyel esnek, így lehet olyan peches sorozatod, amikor a MF-dal javított esélyed mellett is minden sárga ezek közé kerül, és a lvl61+-osok maradnak fehérek vagy szürkék. Máskor meg fordítva van, és a kicsi szintű cuccok közé egy sárga se kerül.
-
ttt1
őstag
válasz
Peat;) #40240 üzenetére
Figyi ez ezerszer ell lett mondva. a Drop mennyisége független MF-töl. Mf abban segít,hogy nagyobb%-ban esik magasabb szintű.Azaz lehet neked 58-as sárga esik tonnaszámra ,de ha mellette megnézed a kék meg fehér (amit fel se veszel) szintje mondjuk 63-as.Nekem volt olyan ,hogy 1 kezes 61-es rare 280 dps-es volt a fehér ugyanilyen 450-es...igaz semmi más nem volt rajta...Ahhoz szerencse kell ,hogy 63-as sárga essen,ahhoz meg még több ,hogy jó is legyen...
-
persil
nagyúr
válasz
Peat;) #40233 üzenetére
"ha a sárga kacatok meghatározó része nem a csodás lvl55-58-as körből kerülne ki"
De értsd már meg, hogy ehhez a magic find-nak az ég adta világon semmi köze nincs.
Meg van szabva, hogy - fejből nem tudom - act 1-ben 20%-al esik ilvl 61. Kiütsz 100 tárgyat, akkor kb 20 lesz ilvl 61-es. De, ha a 20-ból 17 szürke törött, 2 fehér és az utolsó kék, arról csak te "tehetsz". Ez szerencse dolga.
A magic find annak az esélyét növeli, hogy milyen miőség esik. Fehér-->kék-->sárga etc, de azt, hogy milyen ilvl, azt nem. Ha éppen a low lvl lesz sárga, a 63as meg fehér, az csak a szerencséden múlik.Azt meg nem árt figyelembe venni, hogy ha valamire van 0.001% esélyed, akkor 300% mf-el is csak 0.003 lesz.
"40215: A MF-nek nincs köze a tárgyak szintjéhez, de a..."
Most olvasom csak, bocs.
Én értelek és megértelek, de, hogy a sárgák közt van-e 61es az tényleg csak rajtad múlik(a szerencséden).
Ha valamire van 20%, akkor az 20%, ezen nem kell konspirációt keresni, mi csak ezt mondjuk.
Az extrém jó rolloknak meg annyira kicsi az esélye, hogy azt már kb randomnak lehet hívni, ezért mondtuk ezt. -
X Factor
addikt
válasz
Peat;) #40206 üzenetére
A drop rate random, véletlenszerű.
Nem tudom miért akarják emberek mindig az ellenkezőjét bizonyítani.
MF-re visszatérve. Arra mondjuk h. egyszerre jó tulajdonságokkal, és ezeknek megfelelő magas értékkel fogj ki egy tárgyat (pl DH kesztyű, dex,atck spd, crit ch, crit dmg.) legyen 0,0001, no most 300%mf-el, ez kemény 0,0003...
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Peat;) #40206 üzenetére
Épp ezt akartam én is írni, 5 valorral van 250% MF-om, és nekem is alig esik rare cucc, még a garantált 2 rare is inkább 1. Amik meg esnek, az eddig kb 50-ből 40 55 alatti, 8 55-60, a maradék meg 61-62. Nem értem mi van most. Szerintem is belepiszkáltak este valamit, mert tegnap még nem ilyen volt.
-
válasz
Peat;) #35992 üzenetére
1. Low-mid itemeket megteszel kezdőbiddel és kb. a kutya nem fog rádlicitálni.
Egyre jobb itemeket kapni pártízezerért.
2. A loot random, mindenkinek pont ugyanolyan. A játékhoz annyi "szerencse" kell mint bármi máshoz az életben.
3. A játék maga a farmolás.Nem beszólok, ez a helyzet.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Peat;) #35893 üzenetére
Ok. Kezdjük azzal, hogy nem vagyok nagy AH guru, szóval lehet most hülyeséget írok.
"két példád pl tényleg kirívó eset..., ezek ennyiért nem szoktak elmenni."
Nem kifejezetten AHzásról szól nekem a játék, így nem tudom rá azt mondani egyértelműen, hogy nincs igazad - csak azt, hogy azért is adtam el annyiért amennyiért, mert ezek igenis ennyiért mennek, legalábbis tegnap a berakás pillanatában nem voltak bent olcsóbban.
Mostanában cseréltem le jópár itememet a karakteren és egyúttal próbáltam eladni azt, amit cseréltem. Meglepődve tapasztaltam, hogy a legtöbb rajtam lévő közepes item nem ér semmit már AHban (javarészt közepes resist, átlagon felüli statokkal). Ha ezt nézzük, simán megoldható pár millióból, de még kevesebből is összerakni geart Act2 farmolásra, legalábbis tank barbárnak. Onnantól meg szépen lassan lehet előrehaladni 1-1 item lecserélésével, ahogy gyűlik a gold.
Én is ezt tettem, és igenis vannak bent AHban 70+ resistes itemek 1-5 millió közt. Ennyi pénzt meg ha megvan act2 farmgear akkor egy hétvége alatt össze lehet hozni simán. És szépen lassan fejlődik a karakter, és eljön az idő mikor faceroll lesz act3-4 is.Nem is úgy tervezte a játékot a Blizz, hogy végigrohanjon rajta mindenki, aztán delete! És szerintem működőképes is a rendszer, csupán akiknek kevés idejük van játszani azoknak aránytalanul tovább tart kivinni, az infláció miatt. De ha nem adják fel, egyszer sikerül.
+ bármikor ki lehet fogni alulárazott itemeket AHn
-
DjDanee87
addikt
válasz
Peat;) #35826 üzenetére
Tudod miért nem érnek semmit a közepes (40 all res, 80 vit, 70 str) cuccok? Pont azért, mert a blizz megnövelte a dropratet, meg nyilván mivel egyre többen érnek el infernoba, ahol esnek ilyen cuccok dögivel.
Ha megnövelnék még jobban (már így is elég magas) az ilevel63 cuccok drop ratejét, nem változna sok minden. Az hogy ilvl63 nem jelenti azt, hogy használható, nem jelenti azt hogy jó cucc. Annyit törtem már be str int reflect melee dmg és hasonló cuccokat hogy hihetetlen. Iszonyat kevés az esély a jó itemre, mert még ha kifogod, hogy pont dex vita all res-t kapsz az adott tárgyra ott is van szórás. Lehet az 250 dexes kesztyű vagy lehet 40 és egyáltalán nem mind1 az értékét ha nézzük.
Persze ha a Blizz megváltoztatná a statok szórását a 63as cuccokon, hogy mondjuk 130-250 lenne akkor kevesebb szemét jönne ki belőle, viszont amilyen mennyiségben hullik most az kb véget vetne a játéknak. Mindent csak roflstompolnának a játékosok.Nem ismerlek, szóval nem tudom mennyire figyeled amik esnek neked, de vannak közte olyan dolgok amire lehet azt hiszed nem érnek semmit, közben meg egy vagyont érnek.
Csak példának itt van. Még lehet olcsón is adtam, de tele van a táska cuccal, el kell adnom őket, nem rohadhat minden az AHn
vagy pl ez kicsi a DPS? Str van egy wizard fegyveren? Kit érdekel crit dmg + socket!És ha érdekel nem vettem vagy adtam el semmit RMAHban, egyszerűen csak Act2 farmolásából esnek a cuccok, adom el őket és veszek jobb geart. Így öltem le diablo-t tegnap Hihetetlen ugye?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Peat;) #33023 üzenetére
Jah, de azt is 6-12 millióan játsszák? Meg amúgy lehet egy ticket beadás után visszaállították volna neki. Ugyanis a hivatalos d3 promó videóban fícsörként van feltüntetve az ilyenfajta kereskedést, szóval nem tiltott... Csak elhiszem, hogy durva lehet ennyi játékos supportjával foglalkozni. Ettől függetlenül nagy a Blizz sara, főleg a csalók kiszűrését már az elején meg kellett volna oldani. Nehogy már a csaló szemetek keressenek egy csomó pénzt ezzel, míg a valódi játékosok meg farmolással szenvedjenek, értéktelen golddélrt.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Peat;) #32282 üzenetére
Diablo 2-ben is ugyanaz volt, csak ott nem lehetett akármit farmolni, hanem csak egy pár helyet, és ott aki kereskedni akart, annak d2jsp-t kellett használnia, ahol ugye nem volt 100%, hogy nem vernek át
azt ne mond, hogy neked d2-ben naponta estek a griffonok meg tyraelek meg hr-k -
Ghoosty
őstag
válasz
Peat;) #22349 üzenetére
"Itt nem ugyanaz a kettő a vásárlók meghatározó részének."
Egyre inkább többségben van az akinek mindegy hogy digitális, vagy dobozos, az olcsóbbat veszi meg, köztük én is. Konkrétan 11k HUF volt előrendelve. Szerintem a dobozos kizárólag gyűjtői kiadásokban fog megmaradni pár éven belül.
"mert a kiskeres csomagok pont elfogytak nézzenek oda, milyen véletlen."
Pont így keletkeznek az összeesküvés elméletek. Pedig olvashatod a hírt, rekordot döntött az eladás, a szerverek sem voltak felkészítve ekkora terhelésre, mert maga a Blizzard sem számított ekkora sikerre. A WoW indulásánál is ez volt, hónapokig nem lehetett kapni a játékot, pedig akkor még nem volt digitális változat.
Értem, amit mondasz, de leírtam, hogy nem a harácsolás miatt van. Gondolom vennél, de a digitális árát sokallod. Én is sokallanám és kénytelen lennék várni, bár állítólag Tesco-kban még van.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Peat;) #22297 üzenetére
Vettem én már 59 Ft-s feliratú joghurtot kevesebbért is, meg drágábban is. Most akkor melyik boltos rohadjon meg? Vagy a gyártó, mert van aki olcsóbban tudja adni?
A lényeget nem értetted meg, ha a gyártó kiskert nyit és olcsóbban adja, mint a partnerei, akkor azok elpártolnak tőle. Neki ezért muszáj drágábban adnia.
-
dilipok
veterán
válasz
Peat;) #22288 üzenetére
ertem amit mondasz, meg a felhaborodas alapjat is, ezt a magyar szabadsagharctalalmanyt, hogy pluszprofit / extraprofit viszont nagyon el kellene mar felejteni, mert a kapitalizmusban nem igazan ertelmezheto
Mindenki annyiert adja a termeket, amennyiert akarja. Vagy megveszik, vagy nem... Ha 60 Eurorert annyi fogyott, amennyi, akkor csak nem volt eleg draga (maximum a keleti regio euro nelkuli orszagaiban
)
-
Ghoosty
őstag
válasz
Peat;) #22277 üzenetére
A Blizzard féle digitális letöltés pont annyi, mint az ajánlott fogyasztói ár. De a boltok olcsóbban kapják és ki-ki saját hasznát feladva olcsóbban adja. A Blizzard meg azért nem adja olcsóbban, mert azzal kicseszne a partnereivel, és gyakorlatilag felszámolná a meglévő disztribúciós hálózatát és gondolom, még nincs olyan szinten a digitális értékesítés, hogy ez megérje neki. A másik dolog, hogy közvetlenül a kiadótól megvenni, kényelmesebb, gyorsabb és biztonságosabb amiért sokan hajlandóak többet is fizetni.
Nincs itt semmi kizsákmányolás, lehúzás stb. Ha nem tetszik, ne vedd meg, ha drága vedd meg máshol, vagy várj. Nem kötelező ezzel játszani.
"az már érződik hogy nem pénzkereseti lehetőséget akarnak megteremteni vele."
Ha egy percig is felmerült benned, hogy azért találták ki, hogy te keress vele, akkor nagyon naiv vagy. Elég durva jutalékot vonnak, 15%+15%, ha kikerül a blizz rendszeréből a pénz.
-
dilipok
veterán
válasz
Peat;) #22277 üzenetére
ez kokemeny uzlet, nem jotekonysagi vallakozas. Ertem a felhaborodasodat, de attol meg semmi sem fog valtozni. A kapitalizmus ilyen, el kellene mar vegre fogadni elvegre mar lassan 30 evunk lett volna hozzaszokni
A PE-re meg emlekszem, valoban hasonlo volt benne, ugyanakkor meg lehet nezni, hogy mennyi scam volt azzal kapcsolatban. Amugy meg nem hiszem, hogy mindenki a RMAH-ra varna, mert az csak egy kis szelete lesz a jateknak.
A "kodos kulcstartot" (LOL
) meg nem onnan nyultak, hanem vallalti szinten ez a fajta authentikacio nem szamit eppen ujdonsagnak
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Peat;) #22277 üzenetére
Valószínűleg érdemes lenne beleszámolni, hogy a forint a béka picsája alatt van jó ideje. Ha a három évvel ezelőtti árfolyamon lenne, akkor nem lenne okod sírni. Asszem arról meg nem tehet a Blizzard, hogy az itteni gazdaság merő fos. Nekem él rokonom külföldön....meg se b.szák, hogy ennyi egy játék.
Nem ők adják drágán (na jó, talán csak kicsit), hanem mi vagyunk csórók, itt Magyarisztánban.
-
dilipok
veterán
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óvodások homokozója
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AKCIÓS/GARIS!!! TESTRESZABHATÓ!! GAMER PC -RTX 3060Ti-I7 8700K-16GB DDR4-500GB M2
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest