Hirdetés
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
elegem van az egész világból...
pénteken az uj csajból...
tegnap az exből..
meg akik csak beszélnek így meg úgy közbe xarnak bármit is segíteni...Fax ki van mindenkivel....
tényleg szemétnek kell lennem, ezt tegnap el is kezdtem, és kibaxottul nem érdekel.
amugy meg mosmá hála égnek jövök ki megfázásból de betegnek érzem magam gyengének, 2 melora megyek a héten kéne gumicserélős hely, hétvégén buli lexarom, valahova mennem kell, sok nekem eza világ míg így is pláne ezek után kell1 kis laztulás....pénteken meg holnap lehet megint talizok 1 csajjal aza gond semmi értelme érzem....mert nem tud megfogni senki....
nem baj dokk, coro, sensation, studio, meg a handsup session...ez az élet...
meg amit hallgatok a balatoni nyár...
...na most ettől jobb kedvem lett hirtelen 1 pillanatra
....
kéne 6 henger melo meg értelmes nő.és tökéletes lenne az életem.
De megfogadom még1x nem engedem el ha lesz ilyen.
de mivel nincs ilyen így nem lesz
mindig én tekerjék és nem adják vissza ezt semmiben... a nagyfaxt.2színű szemét leszek.amugy hétvége jó volt.
most érzem nem sokadjára azt életembe xar kedvem van alulmotivált vagyok és semmihez nincs kedvem, nincs tervem célom.....de xar érzés nem akarom ezt

mér mindneki szemét hazug, már nem is számolom hányszor akartak lezuzni utakon vagy elütni...értelmetlen ilyen ez a világ.
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Temu
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Automata kávégépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 1TB Dual SIM 96% akku független dobozos
- iPad 7 (Wi-Fi, 32 GB, Asztroszürke)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...na most ettől jobb kedvem lett hirtelen 1 pillanatra
....