Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
de hamar repül az idő ejha...
uj melo bejövős d ehosszútváon elsz pénz, addig keresek mást, de legalább valami reménysugár1.
excsaj 1 köcsög nem istartom vele a kommuikációt jó ez így.uj alakulóban de hisztis az is nehéz eset mindne nő.remény2.Haverekkel egyre jobban megvagyok és egyre többen vannak.remény3
peca nem volt enm is lesz félek leszokóban vagyok róla kár.már nem fog meg, annyira mint régne mondjuk pénz idő nem kedvez mostanság.
kocsi megyeget amíg így van gurul nem fogllakozok vele.
Buli volt mlt héten is 3, kell aza vessző mert félreérthető
, uj nővel, meg nélküle is valahogy nem éreztem jól magam, lehet beleszerettem kicsit
...jujj nem kéne de sjanos ez van.....Edzés bivalyul megy szal mindne oks remény4.
Házimelo igy is vane gyre javul a helyzett itt is.
Meg amugy is jó kedvem van, döng a zene, este buli, eső, ahverok, csjaok, és itt vár a fütyülős meggy ne legyke happy és boldog.

dede....
csáááááááááááááááááááááááóóóóóóóóóóóóóó
és alényeg...míííííííííííít nézeeeeeeeeeeee

Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tesla topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, uj nővel, meg nélküle is valahogy nem éreztem jól magam, lehet beleszerettem kicsit
...jujj nem kéne de sjanos ez van.....