Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Hmm en elvezem ezt a reszt is annyira mint a HR-t ,nekem megerte az 50 eurt. Ellenben egy 8-10 ora alatt vegigjatszhato single playerert sose adnek ennyit.
-
Departed
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Hagyd, igaza van hogy 10-ből "csak" 9 érv szól a zöld kártyák mellett jelenleg és nem 10.

Mondjuk mostanában félretettem ezt a játékot, egyszerűen nem hozza az elődje hangulatát és "nem ragadok bele" úgy mint abba. Azért végig kéne játszani ha már megvettem de majd később.
-
.LnB
titán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
És ez a játék be volt harangozva mint a megváltó aki elhozza nekünk a kánaánt a dx12-vel. Szörnyű.
-
Xaels
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Keressék gennyesre magukat remek merchandise cuccokkal. Pólókkal, bögrékkel, perifériákkal és stb. Számomra az a visszataszító ebben, hogyha már 1 ember is használja akkor az nekik megerősítés lesz, hogy ez kell a népnek. Először csak ilyen mellékesek jönnek és később meg rákapnak és ellehetetlenítik az embert mint a mobilos piacon is csinálják... Ha kiadok 50-60EUR-ot egy teljes játékért akkor onnantól ne akarjanak mégtöbbet kiszedni a zsebemből semmilyen formában.
-
Xaels
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
RX480 is FHD-n odaveri az 1060-at és itt még nincs DX12.
(#291) Romvr TPU MSAA nélkül tesztelt. Nézd meg a Settings oldalon a GIF-et a beállításokról. MSAA OFF-on van. Meg AF is csak 8X nem 16.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ismerős az előbb már játszott vele.
-
.LnB
titán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Rákattintottam az indításra azt azt írja 1h 50perc van még és növekszik az idő!
Ez mi a szar? 
szerk.: na most meg 40perc és csökken.

-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Indítsd újra a steamet.
Ezt az utolsó 3 gigát viszont igazán berakhatták volna a preloadba ha már éjféli start se volt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
De igen, mondjuk nem értem én sem hogy mért nem éjféltől.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
PC-n este 6-tól. Konzolokon már éjféltől játszható.
szerk: Nem is mondtam, de rövid ideig az én streamemben is látható volt: a játék elején van recap videó, szóval ha valakinek kimaradt az előző rész, az is kap egy összfoglalót kb 10 percben.
-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
AMD-s játék, nem is volt várható

Új hozzászólás Aktív témák
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ez mi a szar?