Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
A saját power level szinted csak addig a pillanatig releváns, ameddig alatta vagy. Ha fölötte vagy nem számít, mert a játék negálja. Egy szintnél soha nem lesz könnyebb a játék. Tehát hiába kellene tudnom röhögve szólózni a nightfallt, mivel 115 power levellel vagyok fölötte, nem fogom, mert nincs hatása.
A Trials az már egy másik ügy. Alapvetően ha valaki ezt a nevetséges design fiaskót akarja játszani, lelke rajta. Viszont az elég beszédes, hogy a cheeselés nélkül a populációja erősen konvergálna a nullához. 7 win, vereség nélkül, ping alapú matchmakinggel. Kicsit izzadságszagúnak néz ki, de leginkább az zavart benne, hogy én nem megyek trialst, mert nem élvezem és szar vagyok benne, de akkor miért kell elszopogatnom, hogy a legjobb pre-warsat pulse rifle csak onnan volt megszerezhető? A mutibeli elohoz/winratehez nem szabad fegyvert kötni, eddig sem csinálta senki, mert alapvetően baromság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest