Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
Ja ok, az egyebkent "gyorsan" megvan.
Errol jut eszembe ,hogy a mult heten volt egyebkent egy elegge wtf gambit-em. Az egyik csapattars 26!! Guardian-t nyomott le. Ez nalam siman a hihetetlen kategoria.
Tudod mi a kiraly a Blast Furnace-ben? Amikor kbott tavolrol lovoldozitek egymast egy masik urgevel akinek Bygones-ja van neked meg egy max Range-es BF-ed es siman leszed.Na ja ahem.
-
VirDan
aktív tag
Nem vagyok annyira rossz Pvp-s én se, de itt konzolokon szerintem van valami kis okosság hogy lekorlátozzák az internet sebességet. Tegnap nekem is volt egy olyan, hogy nem tudtam szinte el se találni az egyik játékost. Még ő pikk pakk leszedett, addig én 9-es mobility mellett is olyan lomhának éreztem magam.
-
A gambit alapján malfeasance-re tippelnék. Tudod az emberek szeretnek mindenféle hülye nevet adni az olyan dolgoknak amit csak ők értenek mert úgy egyszerűbb nekik leírni
Ma reggel én is találkoztam hasonlóval. Gyakorlatilag a lába alá lőttem jötunnel és meg se karcoltam majd ő simán ugrott még egyet, elnyomta a chaos reach-et és simán rámfordult és kinyírt, persze volt olyan is aki az outlaw+headseeker-es blast furnace-ével lőtt ki 2 burstből vagy 30 méterről
-
sp8787
addikt
Nem vagyok egy tul jo PVP jatekos ertsd k**gyenge vagyok ebben.
Na de az ,hogy lehet ,hogy pl. Iron Banner az egesz jol ment, meg pl. a Competitiv-ben sem megy rosszul nade a Qucikplay ott aztan olyan vagyok mint a f*s.
OK van egy halom csalo ez vilagos pl. az Iron Bannerben is volt egy urge 265 light-al ha jol emlekszem es 3-an egyszerre lottuk es nem akart kinyiffanni.
-
-
VirDan
aktív tag
Most én haluzom be, vagy ez a patch tényleg annyit ért mint naptáron a légypiszok?
-
pulffy
őstag
Gambitben a Legend rank után már csak akkor ad pontot ha nyerek?
-
redhunter
senior tag
Ezen a héten én is úgy jártam mint itt v.ki a multkor.A hunterrel megszereztem a 2 power framet ,majd miután az egyiket megcsináltam a másikat már nem engedi beváltani mert csak a sima béta frame van Adánál,az arany szegényes már nincs.
-
redhunter
senior tag
A power frame ha nem használom fel, akkor resetkor elveszik?
-
VirDan
aktív tag
Escalation protocolnál hogy műxik a rendszer? Egy héten csak egyfajta páncélt dob?
-
pulffy
őstag
Amugy a Factionökkel mi van? Már nyár óta nincsenek...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Od!3
tag
Hali! Nincs itt fórumon pár fórumtárs aki jártas a competetive PVP-ben és esetleg segítenének elérni a Fabled rankot??
-
TheProb
veterán
Jól látom, hogy AP-t kb csak bnet-ről lehet beszerezni és akciJó még nem nagyon volt rá? Valahogy sajnálom kiadni egy teljes játék árát egy pass-ért.
-
VirDan
aktív tag
-
VirDan
aktív tag
Youtube videósok között már sokan úgy emlegetik a "Blade Barrage-ot" hogy --> "Panic Barrageˇ"
Nagyon gonoszak.. -
pulffy
őstag
Bergusia Forge gondolom csak akkor érhető el ha már az előző forgekot már kinyitottam? Még a Warlockkal még el sem kezdtem a Black Armorys dlc... De jó volna ha egyből mehetne a Bergusia Forge
-
sp8787
addikt
válasz
Micsurin #5743 üzenetére
En mire osszepakoltam amit akarok egy(igazandibol 3-ba(scout/pulse/auto/handcannon) de vannak atfedesek ha jol csinalod) set-be, 3 reserves, 2 ammo find, targeting,reload ...etc. akkorra mar nem volt helye egy exotic-nak se hacsak nem valami oriasi mazli folytan beesne 1 amin tenyleg az van ami hasznalhato is.
-
VirDan
aktív tag
De jól megy mindenkinek amindenit.. Akkor rám is dobjatok valami áldást..
-
VirDan
aktív tag
Épp tegnap ecseteltem az exotic drop chance témáját.
Tegnap volt 5-6 strike, Dream city barangolás, ez+az.
Láttam hogy a posta villog, de már este nem mentem megnézni.
Reggel ott fogadott 2 prime engram , egy sima, megy egy exotic engram (ami thuderlordot adott). -
Pedro78
senior tag
válasz
TheProb #5730 üzenetére
Aki itt van ph-n és pc-s az a discordunkon is ott van kabe. Két klanunk van, mindkettőben megvan a max létszám, plussz ott van a másik klán ugyanennyi fővel, aki ket hétig inaktív ahelyett veszünk fel új embert tehát nincs inaktivitas.Szerintem azért lehetne találni társakat, bőőőven.
-
TheProb
veterán
Nincs Bnet-es PH-s csoport, ahol lehetne lfg-zni? Ha nincs, akkor nem akarunk?
-
VirDan
aktív tag
Jó volt a bolygók állása, illetve kicsit elcsúszott a tér-idő kontinuum
Én ugyan úgy örül(ök)tem ha valamiken megvan/kidob valami jóságot.
(de annak is örülök ha azért nekem is csepegtet valamit a game)pulffy: Szimplán a jó napodra
Egyébként a Wavesplitter nagyon op cucc most crucible-ben pikk pakk leszednek vele. Sokaknál látom. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
saen
veterán
Több exotic nem esett azóta se, de mostmár kaptam legalább néhány forsakenest is. Mondjuk nem tudom, hogy ez mennyire volt a patch hatása, mert ennyiből már kellett esnie azoknak is. Jelenleg megvan az összes hunter és két warlock exotic. Titánhoz továbbra is kerek nulla...
A vicc az egészben az az, hogy azt mondták, hogyha duplicate lesz akkor páncél jön nagyobb eséllyel a random roll-ok miatt, ehhez képest a dupe-ok 80%-a minimum fegyver. Szerintem a patch sokat nem csinált, inkább csak a kedélyek lehűtését szolgálta, érdemi módosítás nem volt. -
VirDan
aktív tag
Nem tudom ki hogy áll vele (pulffy tuti nem
) , de ez az exotic engram drop chance buffolás nem igazán volt hatásos...
-
VirDan
aktív tag
GS infó --> Azt mondták a bunginál, hogy a játékosok túlbonyolítják az utolsó forge megnyitását. No komment...
-
Micsurin
nagyúr
Csalás miatt nyomoznak az Activision ellen
A Bungie-val történt szakítás olyan gyanús volt, hogy vizsgálat indult az ügyben.
Vesszen az Acti!
Gyorsabb voltam mint Oric!?
-
Micsurin
nagyúr
Áh, kár. Anualt csak az armory alapján offolom.
Nekem bejön szimpla common tucat enemyk ellen fejmagasságban lehet vele aprítani. Főleg, hogy a fleszedett ammo rögtön a tárba megy vissza.#DestinyFashion zavar csak, olyan ronda a Sweet B. mint a bűn. Sima rucikkal is ez a bajom, az Exoticoc jól néznek ki, ornamentek is de azok meg csak Exora mehetnek ugye...
first world problems...
SunShot tetszik még csak nem találom a helyét, fejre az istennek nem akar néha elsőre vinni, Basic Cabalt (Leagioner azt hiszem) is csak AirVentre visz elsőre fejre már nem, pedig fel van rántva a szintje.
-
pulffy
őstag
Na szóval a mai nap termése :
Le Monarque, Jötunn, Wavesplitter és az Izanagis Burden
Wavespliterr a Shattered boszinál lévő 3 knight egyike dobta, de úgy hogy épp mind lehaltunk az első nekifutásból...
Úgy látszik többet kéne panaszkodnom hátha kiesik az a fránya 1K, Anarchy, Trinity Ghoul, na meg az a Shards of Galanor kezes a Hunternek... -
sp8787
addikt
válasz
Micsurin #5696 üzenetére
Mivel folyamatosan Prime Attunement-ben vagy ezert minel tobb enemyt olsz meg annal tobbszort esik Prime engram.
Az Escalation Protocol meg a Blind Well az ahol tomenytelen mennyisegu enemy-t tudsz gyorsan lenyomni.Raadasul a heten az EP-nal ha jol tudom a Shotgun esik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Napelem
- PlayStation 5
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Call of Duty: Vanguard
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest