Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
Ez olyan szempontból igaz... Bizony még Easy játékmódra is tapasztalt játékosok vadászni jönnek, bárkire akivel egy mapra kerülnek. Én sem szeretek annyira harcolni, így kvázi sokszor végigkergetnek a pályán. Már ha szerencsém van....

Ilyenkor érdemes menekülőre fogni, főleg az elején. Amikor a kevésből arányaiban nagyobbnak érződik a veszteség.
Ha van miből meg kell venni a Lila Vest sissak komnbót, akár a Damaged verziót, ami sokszor elég olcsó. Plusz ha lelőnek sok mindent nem nyernek, mert eladni, javítani már nem lehet. Utóbbi mondjuk neked sem hasznos...
Bár igazából "most" így hogy lett szabva egy határ Easy játékmódban, még élhetőbb mint mikor én kezdtem. Simán Vörös és Arany Vestben, Helmetben draráltak szét. Természetesen nem Kék lőszerrel...

Új hozzászólás Aktív témák
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs