Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Micro Four Thirds
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
Ez olyan szempontból igaz... Bizony még Easy játékmódra is tapasztalt játékosok vadászni jönnek, bárkire akivel egy mapra kerülnek. Én sem szeretek annyira harcolni, így kvázi sokszor végigkergetnek a pályán. Már ha szerencsém van....

Ilyenkor érdemes menekülőre fogni, főleg az elején. Amikor a kevésből arányaiban nagyobbnak érződik a veszteség.
Ha van miből meg kell venni a Lila Vest sissak komnbót, akár a Damaged verziót, ami sokszor elég olcsó. Plusz ha lelőnek sok mindent nem nyernek, mert eladni, javítani már nem lehet. Utóbbi mondjuk neked sem hasznos...
Bár igazából "most" így hogy lett szabva egy határ Easy játékmódban, még élhetőbb mint mikor én kezdtem. Simán Vörös és Arany Vestben, Helmetben draráltak szét. Természetesen nem Kék lőszerrel...

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Arch Linux
- VGA kibeszélő offtopik
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Horgász topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Extraflame pellet kályha
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest