Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

Én már bele se kezdek ebbe a seasonba... 10-edikén indul a BF6, az szuper volt bétában is, pedig pár órát tudtam csak játszani. Addig még van 20 szint a 2042 free pass-ában, ami a BF6-hoz is ad cuccokat, ott elég jó lett az új map, ami járműves partraszállóssal indít breaktrough-ban, majd a map felétől alagútharc, cqc van, szóval egy körben mindenfélét lehet csinálni, eddig hanyagoltam a járműveket ott, de már szépen kifejlesztgettem, egész jókat sikerül menni, aztán a kör felénél passzolom, és lehet nyomni az alagútharcot, kb. mindenféle fegyverrel mehet a dara.
    Nomeg ott van close quarters mód is kis mapokon.

TDM milyen lett amúgy? Ezt a hülye játékot láttam streamen, én öreg vagyok már bohóckodni... :U A 2042-t kikupálták elég jól, sima 120+ fps most már full hd-n szépre állíva DLSS-el, mondjuk a 3200-as ramom feltoltam 3600-ra...+jött bios is új, a proci 15 fokot ment lejjebb, és még a kraft is több, valami bug lehetett, sőt, ki se járatja maxon a 2042, ez előtte nem így volt, most nekem kb. azonos szinten megy a 2 játék, de a 2042 szebb sokkal, főleg fényeffektek, csillogás, stb. terén.

A BF6-ra kíváncsi leszek így, ott 70 fps körül kaptam a 3600+3050 oc kombóval, közepesre állítva, de az is szép+nem volt semmi akadás.

Codot viszont nem fog látni a gép idén:DDD

Egyszerűen kiégetett az ottani grind+kötelező játék, hogy menjen a pass. Mondjuk ebben a Delta Force a legjobb, a millió tokennel+ xp alapú haladással, bf már kicsit rosszabb, most dupla nélkül egy 20 perces jobb kör ad egy harmad pass szintet, ha elfogynak a heti feladatok. Kárpótol az új map, hogy egy 30-40 perces fullos körben a snipertől a shotgunozásig+ a helitől a tankig+engi kaszt mindent lehet húzni jól+baromi nagy élmény az elején a partraszállás, a végén az utolsó pontnál az alagútharc, ahol kb. mindent nyomnak egymásra az emberek:DDD

Új hozzászólás Aktív témák