- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- ASUS ROG Ally
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
válasz
Jester01 #1126 üzenetére
Igen.
Két megoldást próbáltam, az egyik, hogy bár van mediaplayer, de nem a saját gombjait fogja használni a user, hanem én hozok létre gombokat (lejátszás stb.) és onClick eventre csinál valamit. Ezzel az a baj, hogy ha én pötyögöm be, hogy Wait:=true; Play; akkor a szám végéig nem tudok semmit sem csinálni, a progival (kilépni, stopra klikkelni, a formot áthelyezni, semmit)
A másik lehetőség az lett volna, hogy a mediaplayer saját gombjait használja a user, ám ez esetben fogalmam sincs hogyan mennek a ''dolgok'', továbbá itt nem értem mi van:
procedure TForm1.MediaPlayer1Click( stb...
begin
case Button of
btPlay :
begin
Label2.Caption:='111';
end;
btPause:
stb...
itt a Label2.Caption:='111'; sor csak proba miatt van, de sajnos ez történik meg előbb, mint a szám lejátszása, ill gondolom Borland képes volt megoldani azt, hogy egy szám lejátszás ne fogja meg az egész progit, túl. képp nekem is erre lenne szükséges, vagy tudnom kéne, milyen tulajdonsága változik meg a mediaplayernek ha befejezte a szám lejátszását. (de inkább az előbbi jönne jól, utóbbira néztem a helpet, de nem jöttem rá)
A legnagyobb gond, hogy nem értek hozzá, eddig két gyakom volt delphiből (persze ilyeneket nem vettünk).
''mint másik szálról hívni''
nos ez a baj, ezt már pl. nem értem, na mindegy majd talán máskor visszatérek még a progira.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest