Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
válasz
Jester01
üzenetére
Igen.
Két megoldást próbáltam, az egyik, hogy bár van mediaplayer, de nem a saját gombjait fogja használni a user, hanem én hozok létre gombokat (lejátszás stb.) és onClick eventre csinál valamit. Ezzel az a baj, hogy ha én pötyögöm be, hogy Wait:=true; Play; akkor a szám végéig nem tudok semmit sem csinálni, a progival (kilépni, stopra klikkelni, a formot áthelyezni, semmit)
A másik lehetőség az lett volna, hogy a mediaplayer saját gombjait használja a user, ám ez esetben fogalmam sincs hogyan mennek a ''dolgok'', továbbá itt nem értem mi van:
procedure TForm1.MediaPlayer1Click( stb...
begin
case Button of
btPlay :
begin
Label2.Caption:='111';
end;
btPause:
stb...
itt a Label2.Caption:='111'; sor csak proba miatt van, de sajnos ez történik meg előbb, mint a szám lejátszása, ill gondolom Borland képes volt megoldani azt, hogy egy szám lejátszás ne fogja meg az egész progit, túl. képp nekem is erre lenne szükséges, vagy tudnom kéne, milyen tulajdonsága változik meg a mediaplayernek ha befejezte a szám lejátszását. (de inkább az előbbi jönne jól, utóbbira néztem a helpet, de nem jöttem rá)
A legnagyobb gond, hogy nem értek hozzá, eddig két gyakom volt delphiből (persze ilyeneket nem vettünk).
''mint másik szálról hívni''
nos ez a baj, ezt már pl. nem értem, na mindegy majd talán máskor visszatérek még a progira.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Seed szerver topic
- World of Tanks - MMO
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi