Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
b14
senior tag
HI
amugy nem veszem sertesnek a hozzaszolasod, mert te nem tudsz engem megserteni. -ezt nem ertettem teljesen, de a programot nezve nem is szamit.
Probalkoztam a tobbi forumon ennek keresesevel, de ezzel a tobbiek nme nagyon foglalkoztak (lealabbis en nem talaltam megoldast).
azert segiteni megprobalok, mert a szocsatabol nem lesz amoba -ritka dolog, de ez ertelmes hozzaszolasod volt.
Egyebkent az egeszet megicsinaltam vonalak nelkul, de ugy megis ''szebb'' lenne az egesz. Ha gondolod elkuldom, vagy valami.
Az egesz delphi rendszerhez annyira nem ertek, hogy ebben a temean nem is nagyon tudok ''erofesziteseket'' tenni.
Remelem valaki tud segiteni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gran Turismo
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Battlefield 6
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG Zephyrus G15 gamer laptop, Ryzen 9 6900HS, RTX 3070 Ti, 32gb DDR5 megvigyázott állapotban
- Niko Bis sarokkanapé FÉLÁRON sürgősen eladó!
- 2 TB, 1 TB, 500 GB 3,5 HDD bazár!
- 9gen i7 PC 1070ti vga-val
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5800X/RX 9060 XT 16Gb OC/16- 32Gb DDR4/500Gb -2Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest