Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
hali
Egy programot kell készítenem amiben egy StringGrid segítségével különböző adatokat lehet felvinni. Egy olyan gondom lenne hogy nem tudom hogy mi lenne a legjobb megoldás a stringgridben szereplő értékek letárolására. Mivel dinamikusan tudja növelni a user az oszlopok számát illetőleg szabadon tudja módosítani azok sorrendjét ezért valami olyan módszer kellene amivel egyszerűen feltudom cserélni a két oszlopot a fileban, illetve tudom törölni a törölt oszlophoz tartozó értékeket, vagy lehet hogy nem is kellene csak a megfelelő oszlophoz a megfelelő sort kellene kiolvasni a fileból és akkor a fileban nem is kell sorrendbe lennei a oszlopok tartalmának. Ha nincs sorrendbe akkor tipusos fileal könnyen tudnék dolgozni csak annak nem tudom dinamikusan változtatni a szerkezetét. Vagy mégis?
Ezek az 5letek jutottak eszembe csak nem tudom hogy melyik lenne az egyszerűbb..
Ui: egy iskolai naplóról lenne szó, egy lenyiló menüből kiválasztja az osztályt, select eventre betölti a legelső tanuló adatait majd egy stringgridbe a jegyeit, tantárgy és hónapra leosztva.
Egy külön beállítások részbe lehet felvinni az egyes osztályokat, és a hozzájuk tartozó órákat, tanulókat!Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban!
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest