Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Sziasztok!
Minimális segítségre lenne szükségem. Van egy kész forrás, a [link] címen. Ez egy delphi forráskod, kb 100 sor kód. Nos, ez egy plugin a Poptray nevü programocskához, ami annyit csinál, hogy a háttérben figyeli a leveleket, és ha jön egy levél, elkezdi villogtatni a Scroll-lock lámpát. Nos, mivel nincs delphi fejlesztőm, és nem is szoktam iylet, légyszi, vki irja át, hogy ne a scroll lock villogjon, hanem a NumLock! Minimális programozási ismerettel rendelkezem, mindössze pár szót kell kicserélni a forrásban, és leforditani, de nekem nincs hozzá környezetem, sem tudásom. Téynleg pofonegyszerü dolog, ha vki ráér 5 percre, légyszi csinálja meg nekem! A compile-t pedig küldje el nekem! yash (kukac) vipmail (pont) hu
Ha programocska pedig a http://www.poptray.org/ cimen érhetö el, ennek a plugin-je. Ingyenes, kicsike. Csak éppen a pluginja nem megfelelő számomra, és sajnos nem is konfigolható
Ha vki konfigolhatóra megcsinálja, az nekem hab a tortán, de nem kérek iylet direktben! Nekem elég, ha a NumLock villog szépen.
Nagyon szépen köszönöm!
ui: azért fontos a lámpacsere, mert a notebookomon a scroll-lock nak nincs lámpácskája
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Senki sem töröl ennél jobban
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha vki konfigolhatóra megcsinálja, az nekem hab a tortán, de nem kérek iylet direktben! Nekem elég, ha a NumLock villog szépen.