- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Nikon DSLR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Sziasztok!
Minimális segítségre lenne szükségem. Van egy kész forrás, a [link] címen. Ez egy delphi forráskod, kb 100 sor kód. Nos, ez egy plugin a Poptray nevü programocskához, ami annyit csinál, hogy a háttérben figyeli a leveleket, és ha jön egy levél, elkezdi villogtatni a Scroll-lock lámpát. Nos, mivel nincs delphi fejlesztőm, és nem is szoktam iylet, légyszi, vki irja át, hogy ne a scroll lock villogjon, hanem a NumLock! Minimális programozási ismerettel rendelkezem, mindössze pár szót kell kicserélni a forrásban, és leforditani, de nekem nincs hozzá környezetem, sem tudásom. Téynleg pofonegyszerü dolog, ha vki ráér 5 percre, légyszi csinálja meg nekem! A compile-t pedig küldje el nekem! yash (kukac) vipmail (pont) hu
Ha programocska pedig a http://www.poptray.org/ cimen érhetö el, ennek a plugin-je. Ingyenes, kicsike. Csak éppen a pluginja nem megfelelő számomra, és sajnos nem is konfigolható
Ha vki konfigolhatóra megcsinálja, az nekem hab a tortán, de nem kérek iylet direktben! Nekem elég, ha a NumLock villog szépen.
Nagyon szépen köszönöm!
ui: azért fontos a lámpacsere, mert a notebookomon a scroll-lock nak nincs lámpácskája
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T (nem Redmi) 12/256-14 hó garancia-11 tok-11 fólia
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha vki konfigolhatóra megcsinálja, az nekem hab a tortán, de nem kérek iylet direktben! Nekem elég, ha a NumLock villog szépen.