Új hozzászólás Aktív témák

• yash

senior tag

Sziasztok!

Minimális segítségre lenne szükségem. Van egy kész forrás, a [link] címen. Ez egy delphi forráskod, kb 100 sor kód. Nos, ez egy plugin a Poptray nevü programocskához, ami annyit csinál, hogy a háttérben figyeli a leveleket, és ha jön egy levél, elkezdi villogtatni a Scroll-lock lámpát. Nos, mivel nincs delphi fejlesztőm, és nem is szoktam iylet, légyszi, vki irja át, hogy ne a scroll lock villogjon, hanem a NumLock! Minimális programozási ismerettel rendelkezem, mindössze pár szót kell kicserélni a forrásban, és leforditani, de nekem nincs hozzá környezetem, sem tudásom. Téynleg pofonegyszerü dolog, ha vki ráér 5 percre, légyszi csinálja meg nekem! A compile-t pedig küldje el nekem! yash (kukac) vipmail (pont) hu

Ha programocska pedig a http://www.poptray.org/ cimen érhetö el, ennek a plugin-je. Ingyenes, kicsike. Csak éppen a pluginja nem megfelelő számomra, és sajnos nem is konfigolható :( Ha vki konfigolhatóra megcsinálja, az nekem hab a tortán, de nem kérek iylet direktben! Nekem elég, ha a NumLock villog szépen.

Nagyon szépen köszönöm!

ui: azért fontos a lámpacsere, mert a notebookomon a scroll-lock nak nincs lámpácskája :(

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák