Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
koszonet a hm-ert, kiprobaltam, nem is tudtam rola, azt hiszem eletemben nem inditottam el a delphit parameterrel. kicsit fura nezni az ot es het jegyu szam valtozasat -ugy ertem vizualisan kicsit nehez kovetni, de majd megszokom.
Alan, nem tudsz nekem ajanlani valami helyet ahol ilyen van, vagy kodreszletet amivel ki lehetne irni mekkora memoriat is fogyaszt a programom? en valahogy azt hittem (arrol almodoztam) hogy van valahol egy api. de sehogyse hogy a szemem ele keruljon, szoval attol tartok ilyen nincs. neked van valami modszered / olvasmanyod / segedprogramod arra az esetre hogyha memory leakek utan nyomozol? (leszamitva a hm-et)
a bitmap olvasas utan megnovekszik a t/m altal mutatott memoria, aranyosan a beolvasott bitmappel, szoval novekedni azt tud. csak csokkenni nem. aztan mar higgadtabban atgondoltam, es rajottem hogy valami remlik errol -csak mikor errol olvastam akkor epp nem erdekelt-, hogy a windows a memoriat tenylegesen csak kesobb, ha szukseg van ra vagy valami, akkor szabaditja fel.
szoval, megprobaltam varni de semmi, mas alkalmazasok hasznalatanal valtozott az en prgom memoria foglalasa, de nem egeszen ertettem mikor es miert. vegul ugy nez ki, ha a minimalizalom a programomat es utana restore, akkor mindig es egyertelmuen megvaltozik (lecsokken) a taskmanagerben mutatott memoria hasznalat. vagyis nem a memoria hasznalat, hanem a memoria hasznalatra utalo szamok. :)
Aktív témák
- Mini PC
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Acer Nitro AN16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új DLSS4 2K Gamer PC i5-14400F/RTX 5060 Ti /24Gb DDR5 /1Tb NV3 M2/Bronz táp 2-3Év Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest