- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
koszonet a hm-ert, kiprobaltam, nem is tudtam rola, azt hiszem eletemben nem inditottam el a delphit parameterrel. kicsit fura nezni az ot es het jegyu szam valtozasat -ugy ertem vizualisan kicsit nehez kovetni, de majd megszokom.
Alan, nem tudsz nekem ajanlani valami helyet ahol ilyen van, vagy kodreszletet amivel ki lehetne irni mekkora memoriat is fogyaszt a programom? en valahogy azt hittem (arrol almodoztam) hogy van valahol egy api. de sehogyse hogy a szemem ele keruljon, szoval attol tartok ilyen nincs. neked van valami modszered / olvasmanyod / segedprogramod arra az esetre hogyha memory leakek utan nyomozol? (leszamitva a hm-et)
a bitmap olvasas utan megnovekszik a t/m altal mutatott memoria, aranyosan a beolvasott bitmappel, szoval novekedni azt tud. csak csokkenni nem. aztan mar higgadtabban atgondoltam, es rajottem hogy valami remlik errol -csak mikor errol olvastam akkor epp nem erdekelt-, hogy a windows a memoriat tenylegesen csak kesobb, ha szukseg van ra vagy valami, akkor szabaditja fel.
szoval, megprobaltam varni de semmi, mas alkalmazasok hasznalatanal valtozott az en prgom memoria foglalasa, de nem egeszen ertettem mikor es miert. vegul ugy nez ki, ha a minimalizalom a programomat es utana restore, akkor mindig es egyertelmuen megvaltozik (lecsokken) a taskmanagerben mutatott memoria hasznalat. vagyis nem a memoria hasznalat, hanem a memoria hasznalatra utalo szamok. :)
Aktív témák
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Autós topik
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Goddess of Victory:Nikke
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest