Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantok
aktív tag
Megpróbálok énis megbarátkozni vele, de azért néha szúrja a szememet.
Szép scrollozásrol jut eszembe, nem használ-e valaki esetleg Firefoxot a Yet Another Smooth Scrolling addonnal. Mióta erre a monitorra váltottam eléggé szaggatósan megy ha sok a kép egy oldalon és én teljes képernyőn használom a böngészőt. Ez vajon elkerülhető valamivel? Egyszerűen alacsony fps-ű animációnak tűnik, keskenyebbre vett ablakkal nem jön annyira elő.
-
dezz
nagyúr
Na, épp van nálam egy LG 2253LW javításra, megnéztem, milyen kondik is vannak benne.
Barna elkók: SamYoung, kékek: SamWha. Egyik sem japán, hanem átlag dél-kóreai gyártók.
Itt nem tudtam beazonosítani a gyártót, de ezek a legegyszerűbb, nem épp örökéletre tervezett kondik. Sőt, ezek a miniméretű SMD típusok még rövidebb ideig bírják (és még savkiengedésre is hajlamosak), mint egy hasonlóan alap, de nagyobb méretű nem-SMD elkó,
Kár, hogy nem tért ki rá a cikk, azok a bizonyos Lelon (ami egy átlagos tajvani gyártó, szóval nem kínai, amiknek valóban rossz hírük van) gyártmányú kondik a tápban vagy a főpanelen vannak. Csak mert ha az utóbbin, akkor főleg nevetséges a dolog, mivel ott olyan kicsi terhelés van rajtuk, hogy még a kínai szemetek is jópár évig bírják.
Valahogy nem hiszem, hogy a Dell rontani akarná a reputációját ilyenek miatt... Egyszerűen ezek az eH-IPS panelok már ilyen olcsón gyárthatók. A ház is egyszerűbb szerkezetű, mint a drága típusoknál (de legalább nem annyira, mint az átlag TN-eké).
Heffi: Szinte biztos, hogy a PS ír ki hülyeséget valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hardcore café
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest