- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
Tsebacsi #75992 üzenetére
"A Latitude is romlott, kopó billentyűk, borítások, "
Orvosi rendelobe voltam, dokik ezeken gepelik a beteg adatlapjat meg irnak receptet egyszeruen nem hittem el. A gombok kagylosra kikopva, atlatsz mar a gombon, az ezust bevonat szinten olyan szinten el van kopva amit 5-8-10 eves laptopokon nem lattam meg.
Kivancsi lennek, hogy van-e ennek koze az egyre nagyobb szamban ujrahasznositott muanyagnak, vagy esetleg a kornyezet tudatosabb festeknek.
-
Dhampir
félisten
válasz
Tsebacsi #75992 üzenetére
Eddig csak akkor, ha egy időre otthagytam, akkor sem rendszeresen, de ma reggel már használat (írás) közben is lefagyott, ezelőtt ilyen még nem történt meg.
Igen, utána egyből bekapcsol. Nem éreztem forrónak. Nagyon jó csendes gép, amikor néha hangosabban működik is a venti, nem zavaró. A BIOS a legutóbbi, ami letölthető volt a korábbiakban; a 1.28.0 verzió. Driverek, amit az Ubuntu frissít, és minden klappol egyébként.
Ezt leszámítva nagyon megkedveltem a kis gépet, és ezt a problémát leszámítva szuperül működik, csak legutóbb éppen egy online vizsgám volt, még szerencse, hogy nem akkor fagyott le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox tulajok OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest