Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
smilix
csendes tag
Alzáról esetleg rendelt már valaki laptopot, és van a garanciával kapcsolatban tapasztalata?
Sajnos a termék adatlapról nem derült konkrétan ki, illetve az ügyfélszolgálat sem tudott biztos tájékoztatást nyújtani hogy milyen garanciával (szervizbe küldős vagy helyszínre kiszállásos) értékesítik a dell g15 5530-as készülékeket.
-
smilix
csendes tag
Sziasztok! Vásároltam egy Dell Inspiron 7577-es laptopot, és a dell honlap szerint Carry-in Svc/Return to Base garancia van rá. A régi laptopomon NBD kiszállásos garancia volt, van mód arra, hogy ezt is olyanra bővítsem? Ha igen, hol tudom ezt megtenni?
-
smilix
csendes tag
válasz
Zotykoresz
üzenetére
Köszi!
-
smilix
csendes tag
Sziasztok!
Dell Studio 1555-ös laptopom valamiféle hibát jelez. Mikor bekapcsolom, akkor először egy hosszab mély csipogást hallok amit kettő rövidebb követ, eztán kis szünet elteltével 6 db magasabb hangú csippanás jön. Próbáltam a csipogások jelentésére rákeresni, de ehhez a típushoz nem találtam. Mi lehet a gond? Irány a szerviz?

-
smilix
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki mondani Budapesten olyan helyet, ahol esetleg meg lehetne nézni a Dell Inspiron N5010-i3-at? Az érdekelne, hogy mennyire jól van összerakva a gép, illetve hogy a billentyűzete mennyire kényelmes.
-
smilix
csendes tag
Sziasztok
Másfél éve van Dell Studio 1555-ös gépem, és az utóbbi időben elkezdett a billentyűzet bal oldalánál lévő rész rettenetesen melegedni. Tegnap hosszú idő után játszottam rajta, és egyszercsak kikapcsolt (gondolom köze lehet a melegedéshez). Valakinek valami ötlete, hogy miért kezdett el melegedni, illetve hogyan lehetne ezt megoldani? Szervízbe érdemes ezzel a problémával menni?
-
smilix
csendes tag
Hali
Most vettem egy dell studio 1555-öt és szeretnék hozzá táskát venni, miközben keresgéltem, nagyon megtetszett egy: ez. Mivel a laptop 15,6"os és ezt 15,4"hez javasolják, érdekelne hogy egyáltalán bele férne-e? Tudja esetleg valaki?
A régi táskám is 15,4" volt, és abba vígan belefér.. ezért reménykedem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest