Új hozzászólás Aktív témák
-
doddencs
senior tag
válasz Polcrendszer #8681 üzenetére
Szia
Hol kaptad ezt az ajánlatot, ha szabad kérdeznem? -
doddencs
senior tag
Sziasztok!
Nincs vkinek infója arról, h. a Vostro 1510 milyen ár körül mozog? Vagy h. 1500assal közel azonos árban, vagy több...
Valamint, hogy a dell honlapjával ellentétben kérhető-e bele 8600M GT-s videókari? -
doddencs
senior tag
válasz rumos14 #8797 üzenetére
Az lenne, csak még nem találtam olyan boltot, ahol olyan 1500as van ,amely minden igényemet kielégíti, s legfőképpen árban is megfelel. S mivel a Dunaelektronika már nem foglalkozik az 1500asok konfigurálásával, így vszeg marad az 1510
Egyébként nekem első benyomásra semmi kivetnivalót nem találtam az 1510en, maximum az ár lesz(efelől semmi infóm még), másrészt pedig remélem 8600M GT-t belerakni remélem nem okoz problémát nekik -
doddencs
senior tag
válasz rumos14 #8807 üzenetére
Miért nem jön be neked ennyire az 1510? Nem vettem észre valamit? nekem tetszik, minimálisan könnyebb is, ujjlenyomatolvasó... Maximum a szürkés szín, amit kifogásolok, de azon tul tudnám tenni magam.
Ja, meg a lecsukás olyan esetben h. működik, ha nincs olyan "pöcök, 2db" a kijelző fölött, ami bepattan?... Mert a képek alapján az 1510-en nem láttam ilyesmit
-
doddencs
senior tag
-
doddencs
senior tag
Sziasztok!
Nos, írtam a DunaE-nak, Vostro 1510 ügyében, hát videokártya terén valóban elírás történt, ez a típus nem kérhető 8600-as kártyával, a honlapjukon is elírás történt, amit módosítottak is.
Így viszont eléggé át kell gondolnom a vételt, én játékra is szánnám a gépet, s hát 8400M GS nem tudom mire elég.. Így egy jó ár esetén lehet Vostro 1500 lesz a befutó.
8400M GS kártyával kapcsolatban viszont akkor szívesen fogadok tapasztalatokat, 8600M GT-hez viszonyítva mennyire gyenge, játékok terén mit bír?Valamint memória kapcsán, mennyi memóriát érdems kérni Vista alá? A 4 GB-ot ugye nem látná mindet, ebből kifolyólag 3GB-ra gondoltam, az vmit befolyásol, h. épp 2x2GB v. 1x2GB + 1x1GB van a gépben?
160GB (7200rpm) SATA Hard Drive with Free Fall Sensor - ez ugye megérné a nettó 2900FT felárat?
Válaszokat, tapasztalatokat előre is köszönöm
üdv doddencs -
doddencs
senior tag
válasz BigBadPlaYeR #9131 üzenetére
Dunaelektornikánál kedvedre állíthatod össze..
-
doddencs
senior tag
válasz BigBadPlaYeR #9136 üzenetére
A szállítási határidő a gépre 3-4 hét. E-mailen felveszed velü ka kapcsolatot, és még aznap talán meg is küldik ajánlatukat.
Ha nem sűrgős annyira, akkor lehet jól jársz velük. A pénzt meg szépen addig beteszed a bankba, lekötöd vagy nemtom, ennyi pénzt úgysem otthon tart az ember..
-
doddencs
senior tag
válasz BigBadPlaYeR #9139 üzenetére
Hát nemtudom, én még egy hónapja írtam nekik mailt erre: Tibor.Kiss@dunaelektronika.hu
Még reggel írtam, egy óra múlva jött a visszigazolás, s az üzenet, hogy majd egy kolléga felveszi velem a kapcsolatot. És így is lett, délután jött az árajánlat..
A pénzes, bankos ügy nem tiszta, nem értem mi a különbség h. pár nap múlva vagy egy hónap múlva oldod fel s veszed ki a pénzt.. De mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest