Új hozzászólás Aktív témák
-
neverDell
tag
A dellnél azt a dátumot látod, amikor a nagyker(?? nekem ezt mondta a telefonos support) megvette. A garancia meg annyi, amennyivel vetted, max. ha több, mint három hónappal később vetted a nagykernél, akkor számlával, mittoménmivel kell igazolnod a vásárlás időpontját. (szintén supporttól származó infó)
-
neverDell
tag
Nálam nem a felismeréssel volt a gond, mert olyankor valami biometric verification failed üzenetet dob.
Ráadásul az általam használt szoftverek Vostro-n valószínűleg nem léteznek: Dell Data Protectiont töröltem a gépről, újra telepítettem, mert hátha... ezután jött, hogy abszolút nem volt hajlandó működni. Az e6520 letöltései közt találtam a Security alatt egy ControlVault firmware update-et. Ezt letöltöttem, próbáltam telepíteni, de kiderült, hogy a leírás ellenére ez bizony nem windows-os, hanem DOS-os cucc. Kiraktam pendrive-ra egy freedos-t, rámásoltam ezt az izét és lefuttattam a mellékelt .bat file-t. Ketyegett egy darabig, én a tapétát kapirgáltam, hogy most csesztem el végleg, majd kiírta, hogy kész, reboot, azóta műxik. -
kiskaktusz
addikt
és az oltott free dossal vettem az oltott n szériás notit. semmi gondom.. 3* telepítettem eddig rá win7et, és egyszer sem volt drivergondom... illetve az olotott n szériával is csak 1 bajom volt, mégpedig 1 év használat után kurvára melegedett, de gariba cseréltettem a hűtőt és a bordát, illetve pasztáztak is és most sioncs semmi bajom a géppel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged