- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
nem tudom, én csak az újabb (1-2 éves és a jelenlegi) XPS-ról láttam mindenfelé, hogy azok állítólag világbajnok gépek minden szempontból. csak nem az én pénztárcámhoz, meg felhasználási módomhoz tervezték őket. meg a Dell fórumokat olvasva nem lepik el azokat sem a dühös emberek, hogy rossz a hűtés. vagy én vagyok finnyás, vagy kifogtam egy nem hibátlan ventit, nem tudom.
ebben az Inspironban az az ellentmondásos nekem, hogy a proci alapvetően nem is nagyon melegszik szerintem, én megtekertem prime95-tel rendesen turbón, korlátozások nélkül, és ez mellett a hűtés mellett se volt soha 60 foknál melegebb. amikor 100%-on izzadt. szóval majdnem biztos vagyok benne, hogy átlagos felhasználás mellett, látva, hogy turbo nélkül 50%-on is teljesen hibátlanul csinál mindent, egy rendes hűtési sémával soha semmi gond nem lenne vele.
egyszerűen csak nem értem, mi ez. mindegy.
korábbi szerviz kérdésre még esetleg, ha valaki tud választ, hálás leszek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest