- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- UHD filmek lejátszása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mghltm
addikt
válasz
Muerte #20531 üzenetére
pontosan igy megy az ugyintezes.
egy tobb mint 3 eves "legalja" inspiron 1525-nel tapasztaltuk: elromlott tavasszal a billentyuzet, telefon, ra 2 napra hazhoz jott a szerelo az uj billentyuzettel, mosolyogva beszerelte. bravo dell!
( teszem hozza a "legalja" inspironnak ez volt az egyetlen gondja a megvasarlas ota... )
-
dellkereső
csendes tag
válasz
Muerte #20531 üzenetére
Pl. azt, hogy a Lenovo gépemet meghatározott helyre kellett vinni. (háromszor járt ott, egy hétnél egyik sem tartott tovább)
Van egy darab szerviz, van fix kapcsolattartójuk, akivel meg lehet beszélni, ha valami bajom van és pontosan tudom, hol a gépem, ha szervizbe kerül.
A Dellnél, ha jól értem, ez valahogy úgy működik, hogy kijön a sok szerződött partnercég közül az egyiktől valaki, elviszi a gépet valahova, majd valamikor visszahozza.
Ez egészen addig szép és jó, amíg nem Magyarországon vagyunk. Ebben az országban nagyon nem szeretem, ha csak egy megfoghatatlan telefonos support van és nincs hol reklamálni, ha valamit elcsesznek a szervizben. Ráadásul, ha jól értem, nincs olyan, hogy "a szerviz", mert nem csak a szállítást, a szerelést is alvállalkozókra bízzák.Sajnos nagyon rossz tapasztalataim vannak e téren. Például az egyik nagy cég költségcsökkentés címén előbb a hazai nagykert számolta fel a raktárral együtt, majd a supportot is. Azóta olyan, magyarul is alig beszélő alakok veszik fel a telefont, akik semmit sem értenek az általuk úgymond támogatott eszközökhöz. A szerviznek nincs túl jó híre, de bármi gond volt velük, csak az említett tudatlan és tehetetlen supporthoz lehetett fordulni, akikről természetesen mindenki lepattant és nem volt tovább.
Kb. ilyesmitől tartok a Dell esetében is. Lehet, hogy most még működik normálisan, de vannak félelmeim.
(és most - ha működik a szokásos menetrend, jönnek a Dell-imádók, hogy "akkor keress mást!")
Ugyan mást kerestem, de épp ebben a pillanatban találtam egy Latitude-del kapcsolatban:
Elképesztően szép és designos gép, minden a helyén van benne – amíg valami el nem romlik, mert akkor csőstül jön a baj, és hiába jófejek a szervizesek, ha maga a Dell elutasítja a garanciális javítást, lásd zsanérok.-------------------
ui: talált valaki konkrét infót arról, hogy a Dell laptopok fullHD-s kijelzői lefedik a teljes AdobeRGB színteret?
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honda topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged