- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Google Home/Nest
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
premete
üzenetére
Értem, idézném magam:
"És akkor azt még meg sem említettem, hogy külön programot kell letölteni/telepíteni, hogy ne egyenként kelljen letölteni a drivereket"Most akkor hol a téves információ? O.o
(#18920) McLaca
Próbáltam levezetni egy átlagpolgár (bnőm édesanyja) szemszögéből a dolgokat, mint pár napja/hete írtam, nekem sikerült, nem is nekem volt vele a gondom, én csak azt kifogásoltam milyen bonyolultan van megoldva, többi gyártóhoz képest amit használtam, és hogy egy mezei usernek, aki sose látta Dell oldalát milyen macerás (főleg mert nincs kereső, és nem szerepel n5110 csak r15). És bizony a mezei állampolgár, akinek nehézségei lehetnek/vannak DELL oldalával, az bizony a kiskerből veszi meg a laptopot, ahol nincs hozzá Driver CD. De ezek szerint amiért ő "nem tud úszni", meg se közelítse a vizet?
Egyébként nem tudom ECDL-el miért kapálózol, az pont egy olyan dolog, ami nem sejtet tudást. Az egy olyan papír mellyel kitörölheted a popidat. (én spec 100%-os infó érettségihez kaptam ajándékba még anno, de van olyan ismerősöm, aki úgy csinálta meg, hogy begyakorolta a feladatokat, de fogalma se volt mit csinál, szóval ennyit ér az ECDL)Attól, hogy azt mondjátok, a fű kék, még nem lesz az. És egy színvaknak nem fogom tudni megmagyarázni, hogy az nem kék, hanem zöld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi