Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dellkereső

csendes tag

Egy rövid ideig gondolkodtam rajta, hogy mivel a már kinézett darabok egyikét sem sikerült beszerezni, teszek egy kísérletet ezzel. Végül letettem róla (sok az a 3.5kg), de valami piszkálja a fantáziámat: mitől 3D? A dell.com-on talált leírásokból nem igazán derült ki, hogy ez mit is jelent. A VGA chip tud kezelni 3D megjelenítőket? Vagy a gép sajátja is képes ilyesmire? (egyik leírásból úgy tűnt, a kijelzője eleve alkalmas rá, a másikból meg úgy, mintha csak megfelelő 3D-s tévére kötve működne a dolog)

A másik egy Latitude E6520 - van valakinek ötlete, hogy a leírásban szereplő "különálló grafikus kártyák és 38 cm-es (15"), többujjas érintést támogató, HD felbontású LED-kijelző " szöveget minek értelmezzem? Ugyanis a tapipad az valóban támogatja ezeket a többujjas matatásokat, de hogy érintőképernyős lenne, arra egyetlen más irományban sem találtam utalást. (konkrétan a dell.com-on az angol nyelvű manuálokat lapoztam át)
    +1: hol van rajta ujjlenyomatolvasó? E6520-asról készült, nem gyári fotókon, egy darabot sem láttam. :-)

Új hozzászólás Aktív témák