- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
onlineair #1967 üzenetére
Nekem ez 1018 a pontos típus.
Képet valamikor csinálok, az a baj, hogy ahhoz darabokra kell szedni, most nincs pasztám a művelethez.
A döglődés jele klasszikus HDD halálozás. Másolásnál I/O eszközhiba, pár bad sector, ilyenek. Amibe a laptop HDD-k belehalnak, a sok mozgatás bekapcsolva.
Én 20 alatt biztos nem adom el, most 25-ért van fent.
Az akku még 2 órát tud.
A méretével nekem sincs bajom, ha lehetne benne CPU-t cserélni, akkor nem is gondolkoznék, de ez nem az a kategória. -
draco31
veterán
Eladóvá vált a masinám, kevés már az ereje nekem.
-
draco31
veterán
válasz
pentium4 #1956 üzenetére
Igen, ha ez a gond, akkor reballing, vagyis BGA forrasztás, ami meg 15-től indul, és sok esetben csak pár hónapig lesz újra jó.
Eléggé tud melegedni ez a masina, elszúrták, hogy nem raktak bele ventit. Én ezt már megoldottam, pár napja meg vezérlést is raktam bele, így 80 fokon indul be, alatta csendben van.
Mennyire gondoltál egyébként? -
draco31
veterán
válasz
onlineair #1947 üzenetére
Én a 1018-ast kezdettől fogva 2Gb-al használom. Mindenképpen jót tesz a gépnek, kevesebbet kell várni.
Telepíteni nem kell semmit, csak berakod, és kész is.
Az akkuval nem sok mindent lehet, max egy utángyártottat venni valami normálisabb helyről.
A Win 10 nem tudom, én már a 8.1-et sem raktam fel a 1018-asra, nincs gyári driver támogatás. -
draco31
veterán
válasz
onlineair #1938 üzenetére
Ezek a gépek nem játékra vannak kitalálva, eszembe se jutna ilyeneket raknom rá, pedig eléggé elvetemült tudok lenni.
Nem találok egyébként más drivert. De ha annyira nem hagy nyugodni, akkor rakd fel a gyári drivert, aztán töltsd le a Driver Solution netes változatát, ami csak pár mega. A teljes meg 9 giga. Az majd átnézi a gépet, ha van újabb VGA driver a gyáritól, akkor az fel fogja rakni, persze csak ha engeded neki. -
draco31
veterán
válasz
onlineair #1927 üzenetére
Nekem 1018 mini van. Ahogy nézem neked Intel® 945GSE UMA Graphics Media Accelerator van a gépedben. Amit linkeltél drivert, abban pedig nincs benne a Te neked kellő, ezért nem települ fel.
A képen amit linkeltél egyik sem jó, mivel azok asztali géphez valóak, neked meg laptop van. Itt vannak a gyári drivereid, ezeket használd. -
draco31
veterán
válasz
Csabroncka #1911 üzenetére
Neked van benne SSD nem. Mert az is sokat jelent sebesség ügyileg.
-
draco31
veterán
válasz
tomazin #1901 üzenetére
Hosszas keresgélés után találtam egy toshiba ha jól emlékszem nb200-as ventilátort, amiből kellett kicsit legágni, de végül belefért. Kellett lyukat vágni a házon, hogy valahol ki menjen a levegő, a billentyűzet felől szívja be. A 70 fok inkább 80, de így is sokkal jobb, mint nélküle. A venti a tapipad és a hangszóró között van. Áramot pedig az USB-ről kap, oda lett forrasztva, így nem kell kapcsolgatni sem. Ha megy a gép, csak akkor megy. Alvás közben is leáll a venti.
-
-
draco31
veterán
válasz
Csabroncka #1861 üzenetére
Oké.
Akkor bármelyik drivert telepitem, nevezzem át
INF_allOS_9.4.0.1027-OVERALL.exe? -
draco31
veterán
válasz
Csabroncka #1857 üzenetére
Webcam, minden működik?
-
draco31
veterán
válasz
Csabroncka #1857 üzenetére
Azt hiszem meg van a holnapi program.
-
draco31
veterán
Megoldottam a 1018-asom melegedését, kapott egy rendes hűtést, így már 70 fok a plafon neki teljes terhelésen. Így már megtartom.
-
draco31
veterán
válasz
mateuskiss #1839 üzenetére
Azért, mert a proci támogatja a 64 bitet is. Csak utána kell nézni a neten a procinak, és rögtön kiderül.
-
draco31
veterán
Egy 1018-ast nyúzok,de már nem starterrel, hanem ultimate van rajta, és 2Gb RAM. Megszokott az ennél a típusnál, hogy 70 fok alatt nem nagyon látom az a hatalmas erőművet benne?
-
draco31
veterán
Ismerősömnek1018 van, de már nem a Starter van rajta. Megéri belerakni a 2Gb RAM-ot. Mekkora Mhz-st kezel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest