Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonny C.
tag
válasz
lajbi101 #1648 üzenetére
Szia!
Esetleg meg tudnád mondani, hogy milyen márkájú RAM van a netbookban? Ilyen van az asszonynak is, de csak 1GB RAM van benne (gyárilag ennyi volt), de szeretném kicserélni egy 2 GB-osra és nem szeretném ha olyat vennék amivel nem működik!
A bővítés oka, hogy néha elég lassúnak tűnik a gép, és úgy gondolom, hogy a memória bővítés jótékonyan fog rá hatni illetve gondolkodom még egy SSD beszerelésén is.
Előre is kösz a választ! -
lajbi101
tag
Nem teljesen alkalmatlan a gép játékra! ha van benne 2 giga ramod akkor nem lesz gond ezekkel a játékokkal!
-
Millni
csendes tag
válasz
SzaboZE #1643 üzenetére
Minimális gépigény:
CPU: 1Ghz Pentium III or AMD Athlon Processor
RAM: 256MB of RAM
VGA: 64MB Video Card (Geforce 3 or better)
DX: DirectX 9
http://gepigeny.hu/
HDD: 3.6GB of free hard disk space (minimal install)
Hang: DirectX 9 compatible Sound Card -
Millni
csendes tag
Sziasztok! Nagyon vágyadozok egy Dell mini inspiron 1018 felé, de lenne pár kérdésem az esetleges vásárlása előtt.Netán elfut a gépen a GTA san andreas (vagy vice city)? Internetes játék pl:runescape nem okoz gondot neki? Leginkább tanuláshoz kéne, tehát iskolához szükés formátumokat (pdf,avi
,doc ezek) nem okoznak neki gondot ugye? Tudnátok ajánlani egy helyet ahonnan érdemes megrendelni?
Előre is köszönöm,ha valaki válaszol!
-
SzaboZE
addikt
válasz
Kamikazeman #1639 üzenetére
A chipset menjen fel először ha van, a többi szerintem majdnem mindegy milyen sorrendben. Amíg az eszközkezelőben van ismeretlen eszköz.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Kamikazeman #1637 üzenetére
Próbáld így: http://www.dell.com/support/drivers/us/en/555/Product/inspiron-mini10v
-
Kamikazeman
aktív tag
Sziasztok!
Egy mini 1010-em van(atom1.6, 160gb,) 2 vagy 3 éves lesz karácsonykor. Eddig a gyári xp volt rajta, de tegnap újra raktam teljes formázás után, mert már nagyon lassú volt. Gyári xp lemezről.
Viszont nekem gyári driver cd nincs csak webcam telepítő. Persze semmi sem akart működni ezért innen a fórumból keresővel megtaláltam, hogy a dell oldaláról szedjem le a drivereket. Akartam is csak a service tagra azt mondja ismeretlen eszköz(vagy ilyesmi!)!!!!!
Írtátok itt, hogy van egy driver felismerő progi is a supporton, de azt letöltööttem és azt meg a gép nem nyitja meg, mert nem tudja mivel(formátum miatt). Szóval most megállt a tudományom!
Ha valaki tudna nekem segíteni azt megköszönném! A service tag:8TVCPK1 -
ferko21
csendes tag
válasz
RobeeNikee #1635 üzenetére
Üdv!
Szerintem,ez normális,mivel ott van a RAM benne! -
RobeeNikee
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron Mini 1010 netbookom. Az a problémám vele, hogy egy ideje nagyon melegszik!
A jobb oldalán közép tájon van ez a melegedés, és eléggé bemelegszik! Régebben nem volt vele ilyen gondom! Valaki tudna nekem ebben segíteni, hogy miért melegszik? Üdv.: Robi -
SzaboZE
addikt
válasz
fikifiki16 #1630 üzenetére
Hát ha 1GB van most benne, akkor mindenképpen. Egy SSD is meglódítaná a gépet.
-
SzaboZE
addikt
válasz
fikifiki16 #1628 üzenetére
Azért az egy magért lefele lépni szerintem nem éri meg.
-
fikifiki16
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis tanácsot szeretnék kérni. Van nekem egy 1018as minim és leszeretném cserélni egy ACER Aspire ONE D270-26Cws -re. Szerintetek megéri esetleg lecserélni??Köszi
-
-
kulcsari
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy dell inspiron mini 1210-es 12"-os netbookom. Keresek hozzá akkut de nem találok. Hol lenne érdemes nézelődni? Egyébként el szeretném adni és azért kellene egy nagy akku bele ami megy 5-6 órát. Most csak 2-őt tud!
Üdv
-
Prémvadász
tag
BIOS flashelés CD-ről
Gondoskodjon róla, hogy a váltóáramú adapter be legyen dugva és hogy a fő elem (akkumulátor) megfelelően legyen telepítve.MEGJEGYZÉS: Ha BIOS-frissítőprogramot tartalmazó CD-t használ, állítsa be a számítógépet úgy, hogy a CD-meghajtóról induljon.
MEGJEGYZÉS: A számítógépe rendelkezhet optikai meghajtóval vagy nem. Azokhoz a műveletekhez, amelyekhez lemezek szükségesek, használjon külső optikai meghajtót vagy bármilyen más külső tárolóeszközt.Helyezze be a BIOS-frissítőprogram CD-jét, és indítsa újra a számítógépet.
Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A számítógép elindul és frissíti a BIOS-t. Mikor a flash frissítés kész van, a számítógép automatikusan újraindítja magát.
Nyomja meg a <0> gombot a POST során, hogy beléphessen a rendszer telepítő programjába.
Nyomja meg az <Fn> és <F9> billentyűt a rendszer alapértelmezések visszaállításához.
Nyomja le az <Esc> billentyűt, válassza a Save changes and reboot (Módosítások mentése és újraindítás) lehetőséget, majd nyomja le az <Enter> billentyűt a konfiguráció változásainak elmentéséhez.
Vegye ki a flash BIOS-frissítő program CD-t a meghajtóból, és indítsa újra a számítógépet.
-
KoPy89
tag
válasz
Prémvadász #1618 üzenetére
Probaltam az osszes F gombot tobbszor is.
-
KoPy89
tag
válasz
SzaboZE #1614 üzenetére
Igaz, eleg regi gep.
A problemam a kovetkezo: Boot menut nem tudom behozni. Halozatrol akar telepiteni, halozaton megis csinalom a telepitot, de elakad azzal a szoveggel, hogy a windows ezen verzioja nem tartalmazza a szukseges halozati drivereket.
Probaltam nLitetal belerakni innen ezt a drivert, de ugyanaz a hiba.Valaki, valami otlet?
-
SzaboZE
addikt
Szerintem nem elhagytad, hanem nem volt, hiszen a gépnek nincs CD meghajtója sem
Általában image-ben tartalmazza a gép egy rejtett partíción az operációs rendszert. Ha letörölted, akkor sima cd-ről kell telepítened (gondolom usb-s meghajtód van). Majd ha fent van, akkor a drivert fel kell tenni. (support.dell.com)
-
KoPy89
tag
Ha valakinek van eredeti win xp telepitoje Dell Mini 9hez, kerlek irjon egy uzit, elvesztettem a sajatom, es igy nem tudom halorol telepiteni!
Mielott valaki megkerdezne, azert kene eredeti, mert abban benne van a halozat vezerlo drivere. -
szitt
csendes tag
Sziasztok
Valaki meg tudja mondani, a Mini 1018-nál mi a pontos mérete a billentyűzetnél lévő három csavarnak ?
köszi
-
fikifiki16
csendes tag
Eladó egy Dell Mini 1018as. Zsír új, pár napos piros színben. Dobozában makulátlan fóliás állapotban garanciával együtt. Nekem annyira nem jött be így jó árban eladó. Csere érdekel laptopra vagy androidos telóra vagy iphonera.
Kérésre küldök képet.Paraméterei:
• Processzor: Intel Atom Single Core N455(1.66GHz,667MHz FSB,512K L2 Cache), •
• Kijelző: 10.1in WSVGA True Life Display (1024 x 600) + Integrated 0.3 Mega Pixel,
• Memória: 1024MB (1x1024) 1333MHz DDR3 Dual Channel,
• HDD: 250GB Serial ATA (5400RPM),
• VGA: IntegratedIntel Graphics Media Accelerator 3150, BT 3.0 + WLAN 802.11n Combo Card,
• Akkumulátor: Primary 6-cell 48W/HR LI-ION, European 30W AC Adapter,
•Operációs rendszer: Hungarian Genuine Windows 7 Starter (32 BIT)Ár: 75 000 Ft
-
HXY
addikt
Nekem van egy eladó, új 2GB-os Dell 1018-ba való RAM-om. Samsung márkájú.
Budapesten átvehető 5000 Ft-ért, és ingyen be is szerelem a vásárlónak.
A nevemre kattintva megkapjátok az elérhetőségeimet. -
Keny.
tag
Sziasztok, én is memóriát szeretnék bővíteni a Dell Mini 1018-asomba. Az itt olvasott infók alapján [ezekből a memóriákból] lehet választani. Aki már bővített az melyiket használja? Ennek a nevében benne van, hogy Dell-hez van, de a kompatibilitási listában nincs a 1018, de lehet csak kimaradt.
A cseréről találtam [videót]
-
biohardware
csendes tag
Szia!
mármint a hozzákapott gyári xp-t használjam amit nem kaptam meg annó a vodafone-tól csak rá volt telepitve és mindent formatáltam azóta vagy gyári xp drivert varázsoljam win7 alá vagy "eredeti" xp-t tegyek rá teljesen mindegy milyen verziót és gyári driverekkel a dell.com oldaláról?
-
i92
tag
válasz
biohardware #1604 üzenetére
Hali!
Megoldás xp(gyári amit hozzá kaptál)
Másik:
kapcsolj ki minden feleslegesen futó szart.nekem alapban 45-48% zabál a win7 starter.elindítom a google chromot és máris 68-75% a ramhasználat.
ü.
gyuri -
biohardware
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 1010 (10hd) dellem! rátettem egy win7-et....minden drivert rátettem amit találtam a mydellmini.com on! a ram használat jelző widget szerint 80-90% on használja a ramokat a gép! használhatatlan! mi a megoldás erre?
üdv
-
P.Picur
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek az alábbi problémára:
DELL 1012 netbookon a mobilnet eszközt nem tudja inicializálni a rendszer, így nincs eszköz és nincs kapcsolat
Ha hibaelhárítót indítok, akkor a hálózati adapter hibajavítása után lesz eszköz és így net.
Ha a gép hosszabb ideig (pl éjszaka) ki van kapcsolva, akkor ezt a műveletet minden alkalommal meg kell ismételni.
Mi lehet az alapprobléma?Köszönöm!
-
quasi
csendes tag
Hmmm... nem várt dolog történt: upgradeltem a RAM-ot 2GB-ra, és bekapcsolás után már nem volt gond a WiFi-vel. A művelet ugye az aksi eltávolításával járt, de azért nem értem mégsem, mert más WiFi-re sikerrel csatlakozott a gép azelőtt is, csak az otthoni okozott fejtörést. Az informatika rejtélyei...
-
quasi
csendes tag
Sziasztok,
Nálunk is megjelent egy 1018-as mini, Vodafontól vette a forrás. Nem bírok rájönni, hogy miért nem tud IP címet kapni a WLAN hálózatomtól, miközben a beállítások rendben vannak. Az ipconfig valamilyen amalértelmezett (?) IP címet mutat a kártyán amitől nem bírok megszabadulni. Ugyanez volt a LAN kártyával is de azt valahogy sikerült "helyreállítani". Fél éjszakám ráment már, ha valaki tudná a megoldást, nagyon szépen megköszönném, ha megosztaná.
Üdv.,
quasi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 15" - 2019 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, 4GB Radeon - garancia (59)
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD, i5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, 27% áfás szá
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest