- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranko
csendes tag
válasz
onlineair #1997 üzenetére
Azt hallom másoktól is, hogy a kijelzőre raknak fóliát! De minek? A kijelző hőt ad le, sok hőhatás után a fólia ráég a kijelzőre. Persze sokaknak, mint nekem is tablet után van ez, és nagy előre lépés, nagyon nagy lett.
Eladni sajnáltam, de látva a zsanér kilengést és az aksi gyengülését megtettem.
én 25ben mondtam el, de billenytűzet tönkre ment rajta 2 év után.. bár én karaokéztam is rajta nyolc hónapot.
A properil alkohol egyedi oldat?
-
Ranko
csendes tag
válasz
SzaboZE #1994 üzenetére
Eggyik haver vett 1 ilyet, bár neki a mini asus book 9col 800mhz után gyorsnak bizonyult!
Nálam cserével érkezett egy, én linuxal ubuntuval nyomom rajta, de tudok,akinek simán viszi a win7startert, de ő fejlesztői szinten használja, szóval tudja mit szabad mit nem...mert pl egy skypetól kifagyhat
de még a chromeval elsétál.Aztán 1 gb ram, gyárialg annyit raktak bele, kb akkora kicseszés, mitn pl az Acer 9400ban 2 db 512mb gyári ram! De erre megin a gyártó a sunyi hanyag. Persze avast mentesen gyorsabb minden... meg ki olvasásra használja napilag és nem játékra, annak tablet helyett tökéletes választás!
1500mhz valóban csekély! de ne feledd, hogy a gyári c610es dell, amibe alapból 1000mhz volt csak,mennyi mindenre volt elég, s máig is veszik használtan megfelé, mert gyárilag a dedikált 16mb atiradeon )M200( többet tudott, mint ma egy integrált 9000es radeon. Havernál dupla maggal döglődött a gép Amd 1,7ghz 500gbos winyóval meg két giga rammal nem vitte el a 1,5gigás filmet, amit ez a dell mini egy maggal elvitt.
A válasz a chipsett. Sztem a gépet csak felhasználói szinten tudtok használni, ez a gond oka!
mert mivel véded, cleanerezel a tiéteden? -
Ranko
csendes tag
-
Ranko
csendes tag
válasz
onlineair #1986 üzenetére
Nálam emelt, új Jamesb 1,5Gigásan nem szagatott a két giga rammal, de eggyel igen!
Noname volt gyárilag. kingmax van.
Ubuntuval érdemes vinni, windows ratyi.. ha 7 ha 10.. gatya!Melegedés..nálam azóta nem forr az aksinál meg középen, mióta új pasztát raktam...
de érdemes kifújni is nagy bárral!
jellemzp hibája a proci.. de kinek nem egy magos.. ne aggódjon, én kétmagosra vadászok..
wifire gpsre első osztályú gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest