Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirsarkany
csendes tag
Sziasztok!
Dell Optiplex 755 SFF gépemhez keresek egy Dell PU052 Optiplex 755 SFF alaplapot, mivel tönkrement. ( saját hibámból adódóan)
Ha esetleg valaki rendelkezik egy ilyen darabbal és eladó akkor érdekelne.
-
MasterHUn
senior tag
-
MasterHUn
senior tag
Call Center telefonszám: ProSupport terméktámogatás: 068 0016172 ez lenne a support telefonszáma?
-
MasterHUn
senior tag
Sziasztok lenne egy DELL Dimension 2400 asom ami a következő hibakódot dobja ki a led visszajelzőn. semelyik IDE bemeneten nem lát sem dvd sem hdd-t
l If the problem persists, see "Contacting Dell" in your Owner's Manual.
A - zöld
B - zöld
C - zöld
D-sárga
ebben kérném valakinek a segítségét mert kezdek idegrohamot kapni! -
Maret
csendes tag
Köszi, egyenlőre még nem találtam ilyen opciót.
Csak azt találtam, hogy auto, vagy onboard/card üzemmód közül lehet választani, de nekem majdnem hogy ugyanannak tűnik a kettő, mert mindkét esetben ha nem talál a pci-e ben semmit akkor megy az alaplapi ellenkező esetben tiltja az alaplapit.
-
Maret
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Optiplex 755 SFF-m, és az lenne a gondom, hogy ha a PCI-E slotba teszek egy tv tunert- akkor rögtön tiltja az integrált videókártyá. Valahogy nem lehet neki megmondani, hogy mindenképp az integrált videókártyát használja, és ne gondolja azt, hogy a PCI-E slotban is vidkari van?
-
djdaniel
senior tag
-
bet0n
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos pc-t kell vennem de csak használt jöhet szóba és a Dell gépek szimpatikusak.
Tudna valaki segíteni ,hogy melyik gép lehet a jó választás max. 30 ezerig
Sima otthoni felhasználás(max.valami pokerfut rajta mint játék)
Halk legyen és gyors,80GB bőven elég. 1mag 2mag?
Előre is köszi -
smiti
veterán
Sziasztok!
Van a gyerkőcömnek egy Dell Optiplex 780-as gépe. A képen a bekeretezett házban lakik:
Ebből szeretném átköltöztetni egy olyan gépházba, amiben nem lenne ennyire megkötve a szellőztetése, illetve normál méretű VGA-t is tudnánk benne használni.
Szerintetek át lehet építeni? Bár ahogyan elnézem a cpu hűtőnek sincsennek meg a furatai a lapon. Vagy adjam el inkább az egészet és építsek egy újabb minigépet helyette?
-
djdaniel
senior tag
válasz
Duncan666 #322 üzenetére
9600gt-nél 30w-al kevesebbet fogyaszt R7 250-en, 7750-es még 10w kevesebbet fogyaszt az r7 250-nél és picivel erősebb de 2k-val drágább. [link]
9600gt-ét elbírja a tápod, akkor ezt is elfogja.
9600gt-nek kell 1x6pines csatlakozó, akkor ezek szerint van a tápodon nem ?9600gt-ből milyen van a gépbe ? 1 slot szélességű ? azért kérdezem mert lehet hogy elférne egy 7770-es is, ami olcsóbb a fent leírt kártyáknál és erősebb. ( és szintén kevesebbet eszik a 9600gt-nél)
-
djdaniel
senior tag
válasz
Duncan666 #319 üzenetére
ha jól látom ebbe nem szabvány atx tápegység van, ha új tápot akarsz venni kérdez rá itt Melyik tápegységet vegyem?
ebbe a gépbe csak low profilos videokártyát tudsz tenni pl ; [link] mert nem férne el a ház oldalától.
szerintem ilyen alacsony fogyasztású kártyát amit linkeltem elbírna a tápod.
egyébként játékra kellene a videokártya ? -
Duncan666
újonc
Szegasztok,vettem egy dell gx 380 as gépet,core 2 duo 2,93 ghz,2 gb mem.Valami jófajta videokártyát szeretnék bele venni,a táp sajnos csak 250 es ami nem hiszem hogy elbírna egy komolyabb videokártyát,milyet tápot és milyen videokártyát lehet bele venni ami megállja a helyét manapság?
-
GP_
csendes tag
válasz
Szakbarbár #310 üzenetére
Szia!
Elég régen tetted fel kérdésedet, de én csak most tévedtem ide, és nem láttam hogy bárki tudott volna reagálni a dologra. Bocs ha már megoldottad a gondot.
A feltüntettett TDP a Dell gépekben inkább amolyan útmutatásnak tekintendő, mintsem szentírásnak. Nemrég jutott hozzám egy Optiplex 755 SFF, és tényleg rá van írva a PCI-E slot mellé az ajánlott fogyasztás. Ennek ellenére én egy gt640-et tettem bele (http://hu.gigabyte.com/products/page/vga/gv-n640d5-1gl/) és zokszó nélkül teszi a dolgát terhelés mellett is, amit a Battlefield 3 futtatása garantál.
Ennek a kártyának a TDP-je 49W.A feltevés hogy max 75W-os kártya megy a gépedbe alapvetően helyes, mivel nem nagyon van extra csatlakozó az alap tápokon a Dell gépekben VGA-nak, így csak az alaplapól lehet azt meghajtani. Ennek ellenére érdemes alacsony fogyasztásra törekedni, mivel szűkösre szokták szabni az áramellátást.
Olvastam fórumokon, hogy a 755-ös SFF gép 275w-os tápja még a HD6670-es kártyát is elbírja, ami kb. 66W TDP-re van becsülve.Tehát a GT620 gond nélkül megy majd.
-
GP_
csendes tag
Szia!
Nem láttam, hogy valaki válaszolt volna a kérdésedre, így leírom gondolataimat. Nekem is van egy optiplex 755 gépem, igaz SFF formátum, de mivel ezek a sorozatok rendre ugyanolyan alapokra épülnek, szinte csak a méretükben van különbség.
Tehát a Te gépedben is egy Q35-ös Intel chipset duruzsol. Az integrált VGA nem hiszem hogy a probléma forrása lenne, mivel az én gépemben 720p felbontású videókat online is könnyedén kezelte. A rossz driver sem valószínű ok, mivel elvileg amikor telepítesz, operációs rendszer és hardver kompatibilitási ellenőrzés is folyik, és szól a telepítő, ha valami nem klappol.
Próbálj meg esetleg újabb vagy régebbi verziót letölteni a chrome-ből, és azt telepítsd. Erre tudok gondolni, mint lehetséges hiba. Java és hasnoló beépülő modulok esetleg még hiányozhatnak (pl shockwave).Remélem segít valamelyest...
-
csecso22
tag
sziasztok
a Dell 780 D-ban cserélhetö a táp -
csabavo
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy Optiplex 755-ös gépet. (nem a vékony házzal) A gép a gyári konfiggal rendelkezik, többek között integrált VGA-val. A gondom a következő: Az XP feltelepült, alaplaphoz a drivereket az intel és a dell oldaláról letöltöttem. Minden szépen műkszik addig amíg nem szeretnék egy másik böngészőt telepíteni. A chrome elindul, de összeomlik nem jelennek meg az oldalak. A Firefox és az Opera elindul, de hiányosan, van úgy, hogy az oldalak összemosódnak. A dvx-es videók se az igaziak.
Elképzelhető, hogy az integrált VGA ennyire alap, vagy rossz drivert raktam fel?
Köszönöm! -
Szakbarbár
aktív tag
Üdv
Nem tudjátok az Optiplex 380-as Desktop verzióba milyen max TDP-vel rendelkező kártyát lehet beletenni? Az alaplapon nincs írva és a manualban sincs, így szerintem legfeljebb 75 W-os kártya mehet bele.. A GX620 és 755-745-ös gépbe csak max 25 W-os kártyát lehet tenni, de ott az alaplapon ez fel van tüntetve.
Egy félmagas Nvidia GT 620-as kártyát szeretnék beletenni, ami elvileg 49 W-os. -
maestro23
csendes tag
szisztok szeretnék segitséget kérni tőletek menyit ér a konfigon leirom mit tartalmaz
Dell optiplex gx260
Proci 2.4ghz,2x512ram
80gbyte hdd
ati radeon hd 2400 pro 256mb video kari
hálo kártya
integrált hang -
atomi80
csendes tag
Ha valaki használ Dell Optiplex 745-ben SSD-t, az legyen kedves leírni a tapasztalatait.
Külföldi fórumokon azt írják, hogy ennél a géptípusnál nem lehet beállítani a BIOS-ban AHCI módot és ezáltal kisebb teljesítményre képes IDE módban.
-
-
unknownerror
tag
Üdv!
Látom nem sokan írnak ide, de megkérdezem, hátha.
Kaptam egy optiplex 780-as asztali gépet, ház,táp,alaplap felállításban.
Először gondoltam az itthoni eszközökkel próbálnám ki:
e2180 processzor, 2gb adata ram.ezzel annyit értem el, hogy a 2-3-4 ledek villognak, venti pörög max fordulaton, csipogásnak nyoma sincs.
Tudom, hogy a processzor nem szerepel a manualban, ramból se ezt ajánlják hozzá, de csak ezek lehetnek a gondok?
-
atomi80
csendes tag
Sziasztok!
Dell Optiplex 745:
Adott 4*1 GB ram ugyan azokkal az adottságokkal. Hol tudom megnézni hogy akkor most milyen módban működnek?
Aida64, CPU-Z sem ír ki semmiféle információt ezzel kapcsolatban.
A biosban ez látszik: Memory channel mode: Dual Interleaved
A Windows 3 GB és 4GB ramra is ugyan azt az élményindexet írja ki, aminek dual működés esetén mindenképp emelkednie kéne egy kicsit legalább.
Tehát szerintem itt valami nem stimmel, vagy jó ez így?Van 5letetek?
Köszi & Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Fotó állvány eladó
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest