Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
Szerintem próbáld ki a Spotify-t, ott jobban megoldott ez az integráció. Pl. megjegyzi azt is egyik készüléken hol hagytad abba és mit hallgattál, teló után pl. PC-n is folytathatod.
Igen, elvileg Andoird 3-4 verzió elég a Deezernek is és ehhez mértan akkori hardverek nem voltak csúcsok. Android 7-es telóm 2 GB RAM-os simán bírta.
BÁR. Volt néha egy bugom, miszerint behalt teljesen a Deezer, csak egy újratelepítést oldotta meg. Mert szimplán semmilyen lejátszást nem akart elindítani. -
Harbinger85
aktív tag
Évekig voltam Deezer felhasználó - és amit a spotival csináltak lehet megint, itt legalább van saját zene feltöltés funkció. Szerver alatt egy PC-t értesz? Nem hiszem hogy van ilyen funkció, Spotinál lehet trükközni, pl. telóról irányítani mit játszon le PC-n is mert össze van kötve a lejátszás. De hogy két készülékre küldje a hangot, BT füles oké, de tablet nem hiszem.
Bár nekem ez így kínai és macerás. Ha levezetnéd mit akarsz és miért kell/akarod így használni talán van ötletem.
-
Harbinger85
aktív tag
Annyira sose néztem vagy használtam, sőt nem is tudtam. Az e-mail/push és egyéb üzeneteket meg alapból kilövöm. Nálam működik, épp nézem John Williamstól 1 hete új single Obi-wan Kenobi.
Bár tény, akiket én kedvelek nem igen adnak ki új albumot vagy nem élnek. Vagy speciel követtem annyira hogy tudjam mikor ad ki új albumot. -
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Ha kedvencnek veszel egy előadót automatikusan értesít. Jobb felső sarokban az avatarod mellett van egy csengő, egy piros pötty jelöli, ha van újdonság és listázza mi az új (szintén piros pötty).Egyébként miért ilyet kihalt a Deezer topicja? A Spoty vagy a Tidalé nem ilyen szellemváros, pedig az egykori Google Play Music után a leghasználhatóbb platform
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest