Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Valóban van ahol a Dsub még mindig fontosabb, de ezt már korábban elismertem (#14). Én jellemzően tulajdonság alapján keresek cuccokat, nem gyártó szerint, és a Google fossa a modernebb, HDMI-s találatokat, nem gondoltam volna hogy pont a nagyok nem követik a trendet, de hát ez van. Viszont ennél a gépnél továbbra is tartom hogy nem sok értelme van, méretei alapján rackbe biztos nem kerül, önálló gépként pedig hamarabb találnak hozzá egy displayportos monitort - na olyan csati meg nincs rajta, inkább azt kellett volna. Nem tudom pontosan mire szánták a cuccost, gyanítom ez lenne a Do It Yourself Server hardware, featuring flexible and reliable products, azaz otthoni, "kisvállalati" szerver, ami elketyeg a sarokban, csak minőségibb anyagokból, mintha holmi gémer cuccokból kellene összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest