- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Valóban van ahol a Dsub még mindig fontosabb, de ezt már korábban elismertem (#14). Én jellemzően tulajdonság alapján keresek cuccokat, nem gyártó szerint, és a Google fossa a modernebb, HDMI-s találatokat, nem gondoltam volna hogy pont a nagyok nem követik a trendet, de hát ez van. Viszont ennél a gépnél továbbra is tartom hogy nem sok értelme van, méretei alapján rackbe biztos nem kerül, önálló gépként pedig hamarabb találnak hozzá egy displayportos monitort - na olyan csati meg nincs rajta, inkább azt kellett volna. Nem tudom pontosan mire szánták a cuccost, gyanítom ez lenne a Do It Yourself Server hardware, featuring flexible and reliable products, azaz otthoni, "kisvállalati" szerver, ami elketyeg a sarokban, csak minőségibb anyagokból, mintha holmi gémer cuccokból kellene összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest