Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bul07

nagyúr

válasz Pyttawrx #168110 üzenetére

#168112 erik365
    Azért mondta hogy nézessük meg mással is mert tudja hogy minden forint számít, és az a 70-90e Ft is sok édesapámnak, és megnyugtatásként hogy más is úgy látta hogy cserére érett
    Nem hordja az olajat 10e Km alatt nem kellet utána tölteni, most volt egy éve hogy édesapámnál van most volt a második olajcsere

#168113 Zola007

Na igen, de csak egy nem tényleges szerelő szavára cserélni(nem is tudom mi a szakmája, de szerelni az tud akár motor cserét is megcsinál), a kotyogást én magam is láttam

........

Amúgy az is durva hogy
    Berettyóújfalu Dacia dokker van, sok éves régi széria
    Egy sima házi műhely több beállóval, kérdi öcsém mennyi egy vezérlés csere ha hozza az alkatrészt, 120e Ft-ot, mondtak neki, Tehát 120+70eFt-ba lett volna, számla nélkül
    Neki Dacia Duster van, itteni Érdi fórumtárs szerelő aki ismert itt 130e Ft-ot mondott vezérlés cserére alkatrésszel együtt. Még lesz ajánlat kérve egy két helyről de megeshet hogy Érdre (oda vissza 500Km) lesz véve a kocsija vezérlés cserére.(Lehet még akkor is Érdre lesz véve ha üzemanyaggal együtt egálra jönne ki egy helyi ajánlattal)

Új hozzászólás Aktív témák